2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet gercekten cok zor tatlim..babam 6 gündür agliyor..sindiremedi daha babiskom benim :2:
ama kiz kardesimi mutlu gönrdükce bendeki hüzün azaldi..onun adina cok seviniyorum yuvasini kurdu ve simdi mutlu
Üzülmeyin tatlim önemli olan herkezin evinde mutlu olmasiymis..bunu anladik..
insallah resey güzel olur dügününüzde :teytey:
he birde aglama fazla anneye babaya destek ol onlarin sana ihtiyaci vardir boshayallersmile

Canım benim inan annem sağ olsaydı hiç bu kadar takmazdım..Dünyanın öbür ucunada gidebilirdim sevdiğim adamla..Lakin zor işte..Allahtan nişanlım ş.dışında yaşamıyor..Düşünsene 3 kız kardeşiz 3 müzde ş.dışındayız...

canim ya cok üzgünüm..özür dilerim..
allah babana uzun ömürler versin basinizdan eksik etmesin..
Inan bana siz mutlu oldugunuz sürece oda cabuk alisacak..yuvaniz huzurlu olsun oda gelir gider..akli sizde kalmaz.allahim babiskolarimiza uzun ömür versin.

canim bitti mi kardesinin hazirliklari eksik ne kaldi?
kina nezaman?

Bugün kimsecikler yok bende dün erken çıkmak zorundaydım geçmişi okudum undomiel anım seçtiğin ikinci parça çok güzelmiş girişte gümbür gümbür ne güzel olur öyle... Papatya Allah kolaylık versin size de... Baban için çok zor kardeşin evleniyor sonra da sen ama sizin saadetinizi görmekte ona nasıl mutluluk veriyordur...
Bu arada solaryumdan bahsetmişsiniz bende girmek istiyorum beyaz gelinlikte hafif bronz ten güzel olmaz mı???

Bugün kimsecikler yok sanırım. Bende alışverişteydim, sonra da gelinlik provasına gittim. Büstiyerimi de aldım tabii. sempatiksalakcinni Modelin üstünün ölçüsü alındı, kesilicek. Bi de gelinlik denedim, eteğini çok beğendim. Bi de değişik bi davetiye buldum kızlar. Resmini koyarım, istediğim nikah şekerini de bulursam tam takım olurdu. Deniz kızı istiyorum ben nikah şekeri olarak. Beğendiğim davetiyeyle de tam uyumlu olur, bulabilirse şekerci tabii. boshayallersmile

oo verimli bi gün geçirmişssin şeker.koy tabi davetiyenin falan fotografını fikir olsun bize de.en hızlımız sensin maşallah

baya bir is halletmissin canim..sevindim opuyorumnanaktan
denedigin gelinligin alti nasildi?
davetiyeyle ilgili benimde hicbir fikrim yok simdilikeyvahedigeldismile
netdekilerini pek begenmiyorum ohaoldumsmile

oo verimli bi gün geçirmişssin şeker.koy tabi davetiyenin falan fotografını fikir olsun bize de.en hızlımız sensin maşallah

Ehehe, hızlı olsun da bitsin erkenden herşey. sempatiksalakcinni

baya bir is halletmissin canim..sevindim opuyorumnanaktan
denedigin gelinligin alti nasildi?
davetiyeyle ilgili benimde hicbir fikrim yok simdilikeyvahedigeldismile
netdekilerini pek begenmiyorum ohaoldumsmile

Çok güzeldi, keşke resmini çekseydim. Hiç aklıma gelmedi. bilmiyorumkismile

Davetiyenin resmini koyuyorum kızlar, bakın bakalım beğenicek misiniz? :))

Son düzenleme:
Huuuu Huuuuu kızlaaaar selam...Hakikaten bugün kimsecikler yok:hulya:soulmate canım çoook sevindim valla senin adına baya bi iş halletmişsn maşallah davetiyen çok cici olmuş diyorum ya zevkli kızlarız vesselamkaydirigubbakcemile3
Bende nişanlımla düğün düğün geziyorum işte prova yapmış oluyoruzzemuszemus..

Selam canım, herkes düğün telaşından uğrayamıyo buraya sanırım. Teşekkür ederim canım, davetiyeyi hallettik sayılır. Daha sipariş vermedim ama konuştuk fiyatı falan. Bi de istediğim gibi nikah şekeri bulabilirlerse daha çok sevinicem. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun tatlımmmnasıl bişey istiyosunki nikah şekeri?

iyi geceler kızlar :1hug:
geç geldim ben de bugün eve, hakkaten kimseler uğramamış bugün
soulmate, çok tatlı bu davetiye..ve çok anlamlı olur deniz kızı olayı..çok zevklisin canım :1hug:

Kızlar bizim eve 5 dk mesafeye çok şık bir gelinlikçi açılmış
Öyle dışarıdan baktım da, çok hoş gelinlikler var..
2 katlı, alt katında gelin ayakkabısı, aksesuarlar , çiçekler felan var..İstediğin tasarımı da yapıyorlar sanırım..
annemle gidip bakıcaz oraya haftaya..
nihayet ben de gelinlik deniycem, şimdiden heycan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…