Çok üzülüyorum İzmir'e gelin gidiyor ablamda İzmirde yaşıyor..Bir ben birde canım babam kalacağız..Bende gideceğim aynı şehirde olsamda ister istemez ha diyince yanında olamacağımm o nedenle bir yanım hep buruk:çok üzgünüm:
evet gercekten cok zor tatlim..babam 6 gündür agliyor..sindiremedi daha babiskom benim :2:
ama kiz kardesimi mutlu gönrdükce bendeki hüzün azaldi..onun adina cok seviniyorum yuvasini kurdu ve simdi mutlu
Üzülmeyin tatlim önemli olan herkezin evinde mutlu olmasiymis..bunu anladik..
insallah resey güzel olur dügününüzde :teytey:
he birde aglama fazla anneye babaya destek ol onlarin sana ihtiyaci vardir boshayallersmile
Canım benim inan annem sağ olsaydı hiç bu kadar takmazdım..Dünyanın öbür ucunada gidebilirdim sevdiğim adamla..Lakin zor işte..Allahtan nişanlım ş.dışında yaşamıyor..Düşünsene 3 kız kardeşiz 3 müzde ş.dışındayız...
muhteşem cnm sanırım bende kullanabılırım bunuuuizin varmıkaydirigubbakcemile5
Bugün kimsecikler yok sanırım. Bende alışverişteydim, sonra da gelinlik provasına gittim. Büstiyerimi de aldım tabii. sempatiksalakcinni Modelin üstünün ölçüsü alındı, kesilicek. Bi de gelinlik denedim, eteğini çok beğendim. Bi de değişik bi davetiye buldum kızlar. Resmini koyarım, istediğim nikah şekerini de bulursam tam takım olurdu. Deniz kızı istiyorum ben nikah şekeri olarak. Beğendiğim davetiyeyle de tam uyumlu olur, bulabilirse şekerci tabii. boshayallersmile
Bugün kimsecikler yok sanırım. Bende alışverişteydim, sonra da gelinlik provasına gittim. Büstiyerimi de aldım tabii. sempatiksalakcinni Modelin üstünün ölçüsü alındı, kesilicek. Bi de gelinlik denedim, eteğini çok beğendim. Bi de değişik bi davetiye buldum kızlar. Resmini koyarım, istediğim nikah şekerini de bulursam tam takım olurdu. Deniz kızı istiyorum ben nikah şekeri olarak. Beğendiğim davetiyeyle de tam uyumlu olur, bulabilirse şekerci tabii. boshayallersmile
oo verimli bi gün geçirmişssin şeker.koy tabi davetiyenin falan fotografını fikir olsun bize de.en hızlımız sensin maşallah
baya bir is halletmissin canim..sevindim opuyorumnanaktan
denedigin gelinligin alti nasildi?
davetiyeyle ilgili benimde hicbir fikrim yok simdilikeyvahedigeldismile
netdekilerini pek begenmiyorum ohaoldumsmile
Huuuu Huuuuu kızlaaaar selam...Hakikaten bugün kimsecikler yok:hulya:soulmate canım çoook sevindim valla senin adına baya bi iş halletmişsn maşallahdavetiyen çok cici olmuş diyorum ya zevkli kızlarız vesselamkaydirigubbakcemile3
Bende nişanlımla düğün düğün geziyorum işte prova yapmış oluyoruzzemuszemus..
Selam canım, herkes düğün telaşından uğrayamıyo buraya sanırım. Teşekkür ederim canım, davetiyeyi hallettik sayılır. Daha sipariş vermedim ama konuştuk fiyatı falan. Bi de istediğim gibi nikah şekeri bulabilirlerse daha çok sevinicem. opuyorumnanaktan
hayırlı olsun tatlımmmnasıl bişey istiyosunki nikah şekeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?