2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlaaaar yeni gelen çeyizlerim... aşkım almuş bunları bizim tedarikçimiz olan bi firmadan yüklü mal siparişi yapmıştık o da bunları seçmiş kampanya hediyesi olarak
dijital çerçevemiz.. düğün fotolarımızı koyacakmışız :asigim:

mutfak robotumuz

katı meyve sıkacağımız

kahve makinemiz

kızlar benim çok işim var ya arkadaşlarım yıllık izne çıkıyolar onların işini ben yapmak zorundayım o yüzden sizlerden uzak kalacağım biraz..(

Ben kendi saç rengimi kullanıcam canım.Boyatmayı da istemiyor değilim ama nişanlım kesinlikle kendi saç rengin olsun diyor. Ve ben de yandan topuz ve çiçek düşünüyorumm kaydirigubbakcemile5

((cok sinirliyim..öfkeliyim..dügünümüz olsaydi ve bu stres sIkInti gitseydi üstümüzden..ya herseyi agirdan aliyo sinir oluyorum artik..cok üstüne gittim..sonunda oturup aglayan yine ben oldum yaa offff ((
Canım benim, zaman daraldıkça daha da gerileceksiniz..Lütfen yapmayın, nişanlılık dönemimizin kıymetini bilelim.. bilmiyorumkismile

PeriKizi2010, NektaR, bol, msore, enimse nasılsınız kızlarrr?????
Ben iyim canım, sen nasılsın.?Nişanlım geldi az önce, öğlen yemeği için bizde olucak.. Ama 5 e kadar maalesef işe gitmesi gerekiyor.. Gidip onunla ilgileniyim biras kaydirigubbakcemile3

hayırdır tatlımmm bi sorun mu var kiii??? ben iyiyim çok güzel bi akşam geçirdik cem ile

Çok özeniyorum size..ne güzel, her akşam birliktesiniz..Umrım bu güzel akşamlar evlenince daha da çoğalsın canım, hep böyle olun :1hug:

undo, güle güle kullanın yeni eşyalarınızı canım, iyi günlerde inş :)))) mutfak robotumuz sanırım aynı :)))

Çok özeniyorum size..ne güzel, her akşam birliktesiniz..Umrım bu güzel akşamlar evlenince daha da çoğalsın canım, hep böyle olun :1hug:

amiiinnn canıminşallah her günümüz böle olur... dün akşam nişanlım şey dedi.. sevgilim şu anda evli gibi hissediyorum kendimi tek fark ise eve gelince eşortmanlarımı giyemiyorum dedii... kıyamam yaaaaa boshayallersmile

canım benim çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşşş:Saruboceq:

undo, güle güle kullanın yeni eşyalarınızı canım, iyi günlerde inş :)))) mutfak robotumuz sanırım aynı :)))

teşekkürler kızlar... bunların gelmesini beklioduk ne zamandır.. dün akşam yemek yerken söledi sevgilimm :asigim:
bu arada kızlar düğünde dans ederkenzemuszemus mükemmel gözükmek için nişanlım ile dans dersi almaya karar verdik... daha doğrusu cebren ve hile ile onu kandırdııımmmguclubacismile

kızlar ablam geldi... cumartesi günü ablamın kayınbiraderinin düğünü var onun için alınacak bi kaç bişi almaya gidioruz kemeraltına (namı diğer istanbulun kapalıçarşısı) görüşürüz kızlar

16 ekim c.tesi 3.5 ay gibi bi sürem var birçok şeyi bir çırpıda aldım düzenli liste tutup uyumlu olunca herşey alınıyor kızlar hemde borçsuz gidiyoruz gelinlik siparişimi verdim temmuzda ilk provam başlıyor özel dikim olucak rejimdeyim kiloları vermek lazım saç rengim konusunda kararsızımm bunca işin gücün arasında son bekar tatili yapmak üzere temmuzda 9 günlük tatilede çıkıyorumki dönünce son hızla hazırlklara devam edeyim bütün herşey istediğim gibi olsun die kimseye karıştırmıyorum çok işim var ama kendimide unutmuyorum nişanlımla süper vakit geçiriyoruz tavsiye ederim herşey istediğiniz gibi olsunn sevgilerr...........a.s.

kızlarrrrrrrrrrrr kayboldunuzzzzzzz hepinizmi kayınbiraderinize bişiler almaya cıktınz hihoyyyt

yok canım yaa
kadınlar kaplan gib hiç yalnız bırakmıloar ki insanı
giyinirken yanında soyunurken yanındaakannehir

evet kesinlikle torbali..temizligi cok daha kolay ve pratik kaydirigubbakcemile2

kislar yeni esyalariniz hayirli olsun allah aldiginiz herseyi icinize sindirerek kullanmayi nasilp etsin..a.s.
saol canım

eskiden çiçek istiodum
şimdi taç istiyorum sanırım
saçıma giç boya değmedi şimdiye kadar kara bi kız olarak gelin olcam:)

canım lepimm çok güzel olmuşsundur eminimmm :) allah içine sindirsin tatlımmm..boshayallersmile.
saol canım benim hepimiz herşeyi içine sinsin

undoo
ben de istiom bee bune yaa kıskandım:))
şaka şaka güzel günlerde kullanın hepsi çok güzel

[/B]

undomiel canim esyalariniz cook güzel güle güle kullanin..[/B]

Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur

bütün güzellikler bizimle olsun a.s.

Amin canım..
çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsunn :lepi:

mrb kızlr arada geliyorum ama sonra burayı bulmakta zorlanıyorum yaa
selam elcintih, abone ol başlığa sonra profilinden takip edersin canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…