Ben kendi saç rengimi kullanıcam canım.Boyatmayı da istemiyor değilim ama nişanlım kesinlikle kendi saç rengin olsun diyor. Ve ben de yandan topuz ve çiçek düşünüyorumm kaydirigubbakcemile5kızlarrr düğünde saçınızı ne renk kullanıcaksınız karar verdınızmı yada modellere falan yanı sacınızla ılgılı ayrıntıları dşündnüzü renk model çiçekmı taçmı gıbı ayrıntılar ben gelınlıgımın modelınden kaynaklanarak çicek istiyorum topuzumda yandan
Canım benim, zaman daraldıkça daha da gerileceksiniz..Lütfen yapmayın, nişanlılık dönemimizin kıymetini bilelim.. bilmiyorumkismile((cok sinirliyim..öfkeliyim..dügünümüz olsaydi ve bu stres sIkInti gitseydi üstümüzden..ya herseyi agirdan aliyo sinir oluyorum artik..cok üstüne gittim..sonunda oturup aglayan yine ben oldum yaa offff ((
Ben iyim canım, sen nasılsın.?Nişanlım geldi az önce, öğlen yemeği için bizde olucak.. Ama 5 e kadar maalesefPeriKizi2010, NektaR, bol, msore, enimse nasılsınız kızlarrr?????
hayırdır tatlımmm bi sorun mu var kiii??? ben iyiyim çok güzel bi akşam geçirdik cem ile
Çok özeniyorum size..ne güzel, her akşam birliktesiniz..Umrım bu güzel akşamlar evlenince daha da çoğalsın canım, hep böyle olun :1hug:
canım benim çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşşş:Saruboceq:
undo, güle güle kullanın yeni eşyalarınızı canım, iyi günlerde inş :)))) mutfak robotumuz sanırım aynı :)))
kızlaaaar yeni gelen çeyizlerim... aşkım almuş bunlarıbizim tedarikçimiz olan bi firmadan yüklü mal siparişi yapmıştık o da bunları seçmiş kampanya hediyesi olarak
çok güzel canım iyi günlerde kullan inşallah
hu huuuu kızlar nerdesiniiiizzzz???????
lepi canım çok güzel yaa senin adına çok sevindim foto çekebildinmi paylaşsana merak ettim. bizde gelinlikçileri nişanlımla birlikte geziyoruz 3 tane model denedim nasıl diye soruyorum sadece bakıyor sen bilirsin hangisini beğendin deyip duruyor. sadece bir tanesinde bu diğerinden daha iyi oldu değilmi dedim evet bu daha iyi dedi hiçbirşey demiyor beni sinir ediyor alsanaalsanasmile
saol canımevet kesinlikle torbali..temizligi cok daha kolay ve pratik kaydirigubbakcemile2
kislar yeni esyalariniz hayirli olsun allah aldiginiz herseyi icinize sindirerek kullanmayi nasilp etsin..a.s.
eskiden çiçek istiodumkızlarrr düğünde saçınızı ne renk kullanıcaksınız karar verdınızmı yada modellere falan yanı sacınızla ılgılı ayrıntıları dşündnüzü renk model çiçekmı taçmı gıbı ayrıntılar ben gelınlıgımın modelınden kaynaklanarak çicek istiyorum topuzumda yandan
saol canım benim hepimiz herşeyi içine sinsincanım lepimm çok güzel olmuşsundur eminimmm :) allah içine sindirsin tatlımmm..boshayallersmile.
kızlaaaar yeni gelen çeyizlerim... aşkım almuş bunlarıbizim tedarikçimiz olan bi firmadan yüklü mal siparişi yapmıştık o da bunları seçmiş kampanya hediyesi olarak
dijital çerçevemiz.. düğün fotolarımızı koyacakmışız :asigim:
mutfak robotumuz
katı meyve sıkacağımız
kahve makinemiz
yeapppp sonunda benımde çizelgem var oleyyyy:lepi:
Amin canım..undomiel canim esyalariniz cook güzel güle güle kullanin..[/B]
Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur
çok sevindim canımm, hayırlı olsunn :lepi:
bütün güzellikler bizimle olsun a.s.
selam elcintih, abone ol başlığa sonra profilinden takip edersin canım olumunekankayizsmilemrb kızlr arada geliyorum ama sonra burayı bulmakta zorlanıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?