2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Fazla düşünmüyorum da benim kadar detaycı olmaması üzüyor... Benim önemsediğim ona normal geliyor... Eeee öyle oluncada benim sinirler tavan yapıyor...

ya senindemi 11 eylül tatlım ii bakalım ben doğru saydım heralde 80 gün var:)) senin nasıl gidiyo gelinliği ne yaptın cnm?

tatlımm benim hazırlıgım pek yok bizim sadece düğünümüz olcak bavullarımızı alıp yurt dışına gıdıcez orda ev acıcaz o yuzden öle büyük bi hazırlık yok gelinlik salon ve ufa ayrıntılar var gelinlik için yaklasık 2 ay önce görüşmeye gittim modele karar verdık aramalarını beklıyorum buaralar sanırım ılk provaya çagırrlar bende suan beklemedeyım çeyiz olayıda olmayacak burda ev acmayacagımız için evden ceyız cıkmayacak kayınvalıdemın evı cok musaıt degıl koyulacak yer yok biz artık dönüşte ev acıcaz o zaman bu tatlı heycanlar olcak bu yuzden bana saka gıbı gelıo suan daha gelınlık provasıda yapmadık senin nasıl gıdıo tatlım hazırlıklar

ya kızlar elektirk süprügesi aldınız mı?torbal mı torbasız mı tercih edeceksiniz?fiyatları nasıl?hangi marka dersiniz?

amin cnm.burda ne güzel herkes hiç tanımadığı insanlar için güzel dileklerlede bulunup dua ediyor.inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
:)) ben burdaki iyi niyetli sözlerin gerçekliğine ve içtenliğine çok inanıyoruma.s.

çok sevindim lepicim :)))) darısı başıma :1rolleyes:
ben de kararsızım gelinlikçiye kimle gitcem konusunda
Nişanlım, ben kesinlikle gelirim diyor..
Aklında bir fikir oluştu mu,
kaç tane denedin canım?

sana bağlı kimle gitceğin
ben annemle kasılırdım
belki annemle de giderim
ama kaynanamla gitmicem onu biliyorum:)
en rahat nişanlımlayken olur diye düşünüodum
ki öylede oldu
bi de seni ilk görünceki tepkisi güzel oluo
kendi talebiydi daha da mutlu oldum:)

ben netten beğenmiştim model
aysirada
oraya gittim beğendiğim modeli denedim hemen
bence güzel oldu nettekinden de kabarık durdu beğendim
birde askılı bir model denedim onun askıları hoşum agitti mesela
bunlar uçuş tipli modellerdi

birde başka modaevinde çok daha ağır ve işli modeller denedim 3 tane
şantuk mu ne diyorlar ağır kumaşmış
işlemeler falan da ağırdı havan da ağır oluyor:)
gene kabarık olanlar daha çok hoşuma gitti
ama bana uçuşan modeller daha hoş geldi
bi de mat organzeden istiyorum kesinlikle
parlak organze bana göre değil
yani toplamda 5 model denedim orta kabarık ve fazla kabarık
aklımda birşeyler oluştu gibi
çod a dallandırmka budaklandırmak istemiyorum
zaten gözüm bi modelde kaldı mı milyon tane baksam gider gene aklımdakini alırım

:)) ben anlatıyorum model gönderiyorum
sırf heyecanıma ortak olsun diye

ayyy ne kadar güzel yaa.. çok sevindim senin adına canım :asigim:

]

ben de bakmaya başladım:)
bi kaç yere daha girersem haftada bir gelinlik giyme hastalığına yakalanabilirim

lepicim ben boşu boşuna bu sebepten dolayı aşkımı kırmıştım çok alındı hatamı anladım , iyi yapmışsın canım...:))

ay canım ya
hiç kırmaya değenbir durum değil
benimki gelmese ozaman üzülürdüm ben
gelmek istemesi sana ilgisini de gösterir bi yanda
tabi kişilik meselesi de
gelemyen ilgisiz demek değil ama
gelmek istiosa da engel olunmamalı

ozzy cim ben geçen hafta aldım
philips 8915 torbalı model
2000 watt 400 watt emiş gücü
hepa 12 filtreli
iki gün evvel geldi açtım denedim ki zaten daha evvel denemiştim
gayet iyi çekimi
çok ağır değil
hantal de değil
h.burada da indirimdeydi 400 den 260 a inmişken aldım

Kızlar dün beğendiğimz mobilyaları ailelerimize gösterdik. yeni bir bilgi öğrendim sizinle de palaşayım belki koltuk kumaşını seçmeyenlere fikir olur.Temizlik anlamında zorlanmamak için antilop kumaş yerine mikrofiberleri seçmek daha iyiymiş. Ondan lekeler çok daha rahat çıkıyor. Hatta tükenmez kalemle her iki kumaşı çizdiğinizde ve lekeyi 3 gün sonra çıkarmaya çalıştığınızda antilopta iz kalırken mikrofiber kumaşta kalmamış.

ya kızlar elektirk süprügesi aldınız mı?torbal mı torbasız mı tercih edeceksiniz?fiyatları nasıl?hangi marka dersiniz?

ozzy bende daha almadım rowentanın süpürgelerine baktım su filtreli birtane buldum bunu alacağım galiba birde günlük kullanmak için sinbonun dikey elektirik süpürgesini alacağım internette bayağı bir olumlu yorum yapılmış fiyatıda çok uygun günlük onu kullanırım haftada birde sulu olanla süpürürüm diye düşündüm

ben Philips Fc 9210 Marathon Elektrikli Süpürge almayı düşünüyorumm 550,00 tl flan

teşekkürler önerin için cnm

lepi cim evet ben de baktım hepsiburada ya orada gördüm iyi diyorsun yani.torbalılar daha iyi diyorsunuz yani kızlar öle mi?

satan kişiler bile torbalı önerio canım
temizliği kolaymış

sirkecibun bilgi için saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…