2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim bebeişkom 9+6 olmuş maşşallah.eli kolu daha çıkmamış kurtçuk gibiydi yine:roflol:
ama kuyruk kısmını öne arkaya hareket ettirdi yay gibi)))doktorda heycanlandı bak bak hareket ediyor diye meğer kuyruğu öne çekmiş.ayak olcakmış orası..of ne ilginç yani başka birşey gibi..biraz bebişkoya benzeseydi ...artık 15 gün sonra benzer herhalde.....
buarada boyu ta 3cm...

cnm bu arada, göğüslerim bi şişti ağrıdı sonra söndüler resmen, iki gün önce tekrar sızlamaya başladı ama bugün yine indiklerini hissediyorum ben biraz fazla dinliyorum kendimi,

birde bulantılarım ve mide yanmam bazen yoğun bazende mesela bugün, yok gibi az...

25 günde bir adet oluyorum ben henüz gelmedi günüm ama bilmiyorumki inşallah her şey yolundadır,

maşallah, maşallah

ayyyyyyyyyyyyy.Kızlar trt1 de sezeryan ikiz doğumu gösterdiler Allahımmmmmmm

ay öyle şeyler izleme canbım başımıza ne geleceğini bilmesek daha rahat oluruz.ben onları izlesem korkudan bebek içimde kalır valla sancı mancı gelmez:roflol::roflol:

v-canım ya bebişini gördün elleri kolları var annesi ama sen göremiyon daha çok minik 15 gün sonramı çagıdı doktor.

hadi cnm :)))) bu kadar olur, bnmde sat 14 aralık ama bnm tüp bebek, o yüzden dr 5 gün gecikmenin normal olduğunu söyledi

opuyorumnanaktan canımmm inş doğum günlerimizde hayırlısıyla aynı olur

allahım nazarlardan saklasın
maşşallahhhh meleğine canımmm

benim aşırı bi uyku oldu özellikle ilk günler canım göğüsümdeki şişkinlik hala devam ve acı
akıntımda ilk günki kadar olmasa da devam ediyor
bulantılarım bu hafta başı başladı ama ara ara boğazımda takılıp kalıyo çıkan bişi yokkk

aaaa kızlar ne dicem buhafta bana doktor folicasidi bıraktırdı..artık gerek yok bitti folicin görevi dedi...sadece elevite devam dedi...
bide cinsiyett taaa 16.haftada belli olacakmış.<<<<çok var daha...

ben geldim canlar nasılsınız bakalım ?

bebeişler nasıl mopsy resmen bi mucize yaa yaşadığımız değilmi

zamanı gelince karnından dil bile çıkaracak sana :))

folic asiti bıraktınmı ben 3. aya kadar kullanıldığını sanıyordum

ayrıca elevite ne? bana folic asid haricinde bişey vermedi dr bilmiyorumkismile

v-canım ya bebişini gördün elleri kolları var annesi ama sen göremiyon daha çok minik 15 gün sonramı çagıdı doktor.

tomurcuk gibi var ama hiç belli değil canım..doktorda dedi hareket etti ya öne doğru ay çok güzeldi yaw tırtıl gibi)))))hahahaha)))doktorda dedi burası ayakları olacak..ya bizmi göremiyoruz acaba ben nette bakıyorum 9+6 olan bir bebeğin eli kolu var canım yani benimkinin neden yok diyorum içimdende....gözükmüyormu ozaman canım yaa))))biz devamlı gülüyoruz bakarken buldumcuk olduk valla...elimizde ultrason kağıları devamlı bakıyoruz salak gibi)))))
doktorda fındıkkk napıosun sen ordaa oynuyomusun diyor)))))ben hissetmiyorum tabii nerdeeee daha baya var..

yeterince tanıyan var diye düşünüyorsun sanırırm bu durumda tanıştığıma memnun oldum diyemicem....

hayır öyle demedim.. çalıştığım şirkette kk ya üye olan çok kişi var... isim verip kendimi deşifre etmek istemedim =)

folic asiti bıraktınmı ben 3. aya kadar kullanıldığını sanıyordum

ayrıca elevite ne? bana folic asid haricinde bişey vermedi dr bilmiyorumkismile
evt nazarcım resmen bir mucize yaşadım çok şaşırıyorum kendime....nasıl burda bu bebişko diyorum yaaa....allah nazarlardan saklasın
canım gerek yok artık folic kullanmana... bırakıyoruz bu hafta dedi canım bilemiyorum ki...elevite devam o çok öenmli dedi..vitamin bu elevit 6.haftadan beri kullanıyorum ben hamileleik boyunca kullanacakmışım bunu bırakmak yok dedi

Çok güzel canım yaaaaa.Şeniz Haftaya bakalım inş ayakları çıkmış olur benim kuzumun.Çok güzel bir duygu.Bende dr dan ilk geldiğim gün öyle oluyorum ultrason kağıdı elimden düşmez

mopsy bana hiç elevit falan vermedi.Folik plus kullanıyordum.Geçen hafta midem almadı bıraktım

anladım cnm burda herkes kulanıyormu acaba eevit veya benzeri vitamini yoksa sadece benim dr mu vermedi CADIARZU
bu arada allah nazarlardan saklasın

anladım cnm burda herkes kulanıyormu acaba eevit veya benzeri vitamini yoksa sadece benim dr mu vermedi CADIARZU
bu arada allah nazarlardan saklasın

banada sadece folic asit iç dedi.. başka vitamin falan alayımmı dedim hayır gerek yok dedi....

dr a gittinmi hiç, ben geçen cumartesi gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…