2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol:
ilk sayfada listemiz var canım herkezin ismi yazıyor..sat ise son adet tarihin demek...
biz doktora gidiyoruz ay bütün soracaklarımı unuttıummmmmmsempatiksalakcinni

Sağlıklı haberlerle gel canım benimkaydirigubbakcemile2

ben salı günü gittim 1.5 ti ozaman tam 8 haftalıktı.bana normal deedi geri falan demedi

ben salı günü gittim 1.5 ti ozaman tam 8 haftalıktı.bana normal deedi geri falan demedi

Yanlış oldu herhalde dr geri demedi aslında ultrasonda geri çıktım normalde 7+2 idim 6+6 çıkmıştım.dr bebek normal dedi.Bu durumda normalmiş herhalde çünkü bebek bazı zamanlarda fazla gelişip arayı kapatıyor hatta daha biyik çıkabiliyormuş.Seninde öyle herhalde çünkü sata göre 8+5 olman lazım gibibayanssulusmile

canım ben son satımı bilmiyorum yazmıştım ama bulamadım karnımın ağrısıyla doktora gittim test yapıldı meğersem hamileymişim.ultrosonda ilk aylarda kaç haftalık olduğunu belirleyebiliyorlarmış.ultrosondada 8 hafta 3 günlüksün dedi yoksa ben bunu satıma göre söylemiyorum

cetvel yapmayı bende öğrendim kızlar hergün bir model yaparım artık :)

geçmiş olsun melekciğim ya geçecek bugünlerde sabır edelim biraz

yarın 8. haftam bitiyor kızlar kısmetse çok heyacanlıyım ya hele 12. hafta bitsin iyice rahatlayacağım Allahın izniyle.

Benımde bgn tam 7 haftalık :)
haftaya cuma kontrol var bızde ılk defa kalp atıŞlarını duycaz ınŞ...

Benİmde bgn tam 7 haftalık :)
haftaya cuma kontrol var bİzde İlk defa kalp atıŞlarını duycaz İnŞ...

oh oh maşallah canım ,

bebişlerimizi kucağımı aldığımızda bütün acılarımız dinecek kızlar hep bunları hayal edelim. Dün gece rüyamda çok güzel bebek gördüm hala gözümün önüne gliyor görüntüsü yüzüm gülüyor valla.

kızlarr biz geldikk.hayırlı cumalar hepinize.geçmişi okuyayım dedimde başedemedim bayağı döktürmüşsünüz.yeni hamişler varmış hepiniz hoşgeldiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…