2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende bende...O günleri görürmüyüz acababilmiyorumkismile hiç geçmeyecek sanki

görüceğiz Allahın izniyle hep beraber canım bi bakmışız 9. ayda burada gün sayıyoruz doğuma :teytey:ay kızlar vallahi bazen aklıma geldikçe heyecan basıyor beni.

kızlarr biz geldikk.hayırlı cumalar hepinize.geçmişi okuyayım dedimde başedemedim bayağı döktürmüşsünüz.yeni hamişler varmış hepiniz hoşgeldiniz..

hoşgeldin seherbayer.... senin ilk bebeğin mi? resmini gördükçe 4. bebeğin gibi düşünüyorum =))))))

evet şimdiden :dance::dance:

şimdiden heyecanlanmaya başlarsan ilerleyen zamanlarda korkun artabilir.. rahat olmaya çalış... sabırsızlıkla beklediğimiz bebişlerimize kavuşma anı sadece doğum... kaydirigubbakcemile5

merhabalar
midem çok bulanıyor bugün

dün kızımla annemde kaldık servis yerine metrobüsle geldim işe
metrobüsten inmek zorunda kaldım bi süre hava alıp tekrar başka metrobüse bindimm
öğlende yemek yiyemedim
sizler nasılsınız

aminnnnn canım benimmm

ayyyyyyyyyyyyy.Kızlar trt1 de sezeryan ikiz doğumu gösterdiler Allahımmmmmmm

kızzz izlemeeee korkcannnnnn bilmiyorumkismile

hoşgeldin seherbayer.... senin ilk bebeğin mi? resmini gördükçe 4. bebeğin gibi düşünüyorum =))))))

sırnaşık şey

sat : 26 Aralık
kilo: 57
tahmini doğum tarihi : eylülün son haftası
normalde ekim 2-3 gibi ama sezaryan olacağından eylülün son haftası alınıcak kısmetse

hoşbuldum opuyorumnanaktan

ahh bu bulantılar ohaoldumsmile
inşallah hepsi geçecek.....
bizler iyiyizz...

kızlar bnm adet ağrısına benzer karnımda ağrı var yaa, iki gündür geçmiyo ara ara oluyo... korkuyprum yarın dr a gidicem ama...

inş. geçecek şimdilerde daha çok zorlamaya başladı :1shok:

ismin ne canım
ben züleyha 24 yaşındayım 2. bebeğim

ismimi vermek istemiyorum canım ya... burda beni tanıyan bi sürü kişi var... herşeyi de paylaşıyorum o nedenle ismimi vermeyeyim

ne güzel genç yaşta 2. kez anne olacaksın... boshayallersmile

kızlar merhabalar,
edahmet senle aynı gidiyoruz, bnmde tam 7,

kızlar bnm adet ağrısına benzer karnımda ağrı var yaa, iki gündür geçmiyo ara ara oluyo... korkuyprum yarın dr a gidicem ama...

maralcım evet aynıyız canım
benim sat 14.12.2009 ama geç döllenme olmuş
bulantın akıntın göğüsde ağrın falan varmı tatlımm bebeğini gördünüz mü anlatsana biraz
buarada belki adet tarihin yaklaşıyo diyedir ağrıların her ay aynı şeyleri çekermiş kimi hamileler adet olmasalar da canım

ismimi vermek istemiyorum canım ya... burda beni tanıyan bi sürü kişi var... herşeyi de paylaşıyorum o nedenle ismimi vermeyeyim

ne güzel genç yaşta 2. kez anne olacaksın... boshayallersmile

yeterince tanıyan var diye düşünüyorsun sanırırm bu durumda tanıştığıma memnun oldum diyemicem....

hadi cnm :)))) bu kadar olur, bnmde sat 14 aralık ama bnm tüp bebek, o yüzden dr 5 gün gecikmenin normal olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…