2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar
gece çok beter bi durumdaydım kan kusmuştum
bugün dr gittik dr nerdeyse hastaneye yatırcaktı
5 günlük serum verdi
bugün ki serumumuzu takıldık
bebişimizide gördük

Bu arada kızlar sabah kahvaltı yapmanın yolunu bugün buldum.Ekşi şeyler yedim sabah kahvaltıdan önce.Sonra da bir güzel kahvaltı yaptım.Aslında eşime hazırlamıştım ama cumaya gittiği için ben yedim.Artık çay bile içemiyordum.Bugün biraz içtim.Ben çay tiryakisiyim

ayyy geçmişolsun bozo canım nekötü haldesin ya çok geçmişolsun.....

ipekyolcum ben boşunamı diyorum hersabah limonlu yeşilzeytine taktım diye..üzerinede peynirli omlet yiyorum mis gibi oluyor

Geçmiş olsun canım ya.Bir zamanlar diyordum çıkarırsam iyi olacak diye.Ama Allahtan öyle bişey yaşamadım,daha da yaşarmıyım bilmembilmiyorumkismile

ipekyolcum ben boşunamı diyorum hersabah limonlu yeşilzeytine taktım diye..üzerinede peynirli omlet yiyorum mis gibi oluyor

saolun kızlar gece ölüyorum sandım boğazıma yumruk gibi bişey oturdu yutkunmakta bile zorlandım hiç uyuyamadım bu gece

mopsy ben onu denedim ama ben bişeyi fazla yiyince tiksiniyorum.Limonlu salata yedim.Artık kahvaltıda akşamki yemeği bile düşündüm.Çünkü kahvaltılıktan neredeyse tiksiniyordum

sevecan hiç demiyorsun ben listede yokum diye.biraz önce iki saat analatmaya çalıştım senin sat 11 aralık gözüküyor tarihlerde bi anormallik var diye meğer o sevcanmış......isimleriniz benziyor.........

ya ben daha anlayamadım ki tam dün girdim bende aranıza sat ne onları falan daha çözzemedim ki sana söylim :kedi:

ya ben daha anlayamadım ki tam dün girdim bende aranıza sat ne onları falan daha çözzemedim ki sana söylim :kedi:

:roflol::roflol:
ilk sayfada listemiz var canım herkezin ismi yazıyor..sat ise son adet tarihin demek...
biz doktora gidiyoruz ay bütün soracaklarımı unuttıummmmmmsempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun bozo inş bi daha yaşamazsın böyle sıkıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…