2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr sana bulantı ilacı vermedimi
ben sabahları içiyorum sadece akşam yediğimi çıkartıyorum
ay bunu yazarken bile içim bi tuhaf oldu :bbo:

Ayy çok kötüyüm biraz dinleneyim kızlar, öksürmekten ciğerlerim ağzıma geliyor. Bronşit benim kaderim....

İnşlahh göreceğiz canım o günleri....
kalan 7 ay çabuk gececek

evet ya inşallah üzel geçe şu 7 ay artık onlar bizim arkadaşımız olacak

bende aynen hem ağlıyorum hem gülüyorum eşimde çok uğraşıyor benle bazen sinirimi bozuyor ama çok sempetik yerim ben onu :asigim::asigim:

kızlar hepinize merhaba...
benim sat 20 aralık...6+3 günlük hamileyim şu an.. geçtiğimiz eylül ayında çok zor günler yaşadım ve düşük yaptım.internete gebelik hesaplamak için girdiğimde çıkan doğum tarihi 26 eylüldü ve benim düşük yaptığım tarihle aynı gündü. sanırım fazla hassaslaştım ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.. cuma günü ilk doktor kontrolüme gidicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canımcımmm ii düşün ii olsun kötü şeyleri aklına getirme artık bebişine yazıkk
bu arada benim sat 14 aralım ama 7+2 diil 6+5 mişim dr dedi geç döllenme olmuş canım
sen gördünmü keseni bebeğini hiç gittin mi dr a
bulantın falan davar mı?

slm kızlar ne güzel bugün muahbbet etmişsiniz yaaa ben maalesef bugüne kadar yaşadığım bulantıların en beterini yaşadım bugün ((( daha yeni kendime gelmeye başladım sabah kedi gibi minicik peynirle ekmek yiyebildim onlarıda çıkarmayıyım die yattım bütün günnn yazık kocişimde grip olmuş ikimizn aileside uzak hiç olmassa birisi yakınımda olsaydı gelip bakarlardı bize bide onun duygusal sendromunu yaşadım mafoldumben

kıyamam bitterimmm :teselli:

canım henüz gitmedim doktora ama cuma gidicem inşallah..
3 gündür bulantılar beni bitirdi hiçbişey yiyemiyorum parfüm kokularına hiç tahammülüm kalmadı.ama bu tahammülsüzlüklerin en güzeli de sigaradan tiksinmem oldu..

Lil@ cnm msj kotasından dolayı sana özelden msj atamıyorum listeye eklersen sevinirim yaş 30
sat 20 aralık
doğum 26 eylül
gebe kal. kilo 62 şimdiden tşk ederiimm:1hug:

ay demek hiseetin ya ne tuhaf bişi bak heycan yaptım bendekaydirigubbakcemile3
kaç haftalıksın tam olarak bak sendede takvim yok anlayamıyoruz bilmiyorumkismile
bizimde yakındır hissetmemiz herhalde:ecrin_bebek:
ben hissettiğime eminim ama arkadaslarım cok erken bagırsak hareketdir dedi 9 hafta 5 günlüğüz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…