aynen öyle canım.Kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşıyoruz birlikte.Birbirimizi anlamaya destek olmaya çalışıyoruz.daha ne olsunbayanssulusmile
selamm kızlar burayı yeni gördüm bende şuan 6+5 günlükl hamileyim eylül 23 doğum :))
öptüm hepiniziii ve mercimeklerinizi....
dün akşam yemeğimi yediğim gibi aniden kendimi banyoda buldum..
sabah kahvaltısında tostumu bile tam yiyemedim..
içim çıktı artık kızlar ne yapacağım ben...
şu an bile berbat bir şekilde mide bulantım var ve yediğim sadece 1 adet kivi
su içemiyorum sudan tiksindim yaaa
ay ağlıyorum beeeen
selamm kızlar burayı yeni gördüm bende şuan 6+5 günlükl hamileyim eylül 23 doğum :))
öptüm hepiniziii ve mercimeklerinizi....
İnşlahh göreceğiz canım o günleri....
kalan 7 ay çabuk gececek
merhaba kızlar... ben de duygu durum bozuklugumu anlatıyım da gülün, dün pasta yiyodum ama dudaklarıma bulaşmasın diye ugrasıodum, eşime de komik geldi taklidimi yaptı, kırıldım gülmekten, gül gül gül sonra noldu bilin bakalım, aglamaya cevirdi :) gittim içerde agladım,hem güldüm hem agladım.. tepetaklak oldu duygularımız
Ayy çok kötüyüm biraz dinleneyim kızlar, öksürmekten ciğerlerim ağzıma geliyor. Bronşit benim kaderim....
hoşgeldin eD@HMeT
hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim....
Canım bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.:Saruboceq:
kızlar hepinize merhaba...
benim sat 20 aralık...6+3 günlük hamileyim şu an.. geçtiğimiz eylül ayında çok zor günler yaşadım ve düşük yaptım.internete gebelik hesaplamak için girdiğimde çıkan doğum tarihi 26 eylüldü ve benim düşük yaptığım tarihle aynı gündü. sanırım fazla hassaslaştım ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.. cuma günü ilk doktor kontrolüme gidicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar ne güzel bugün muahbbet etmişsiniz yaaa ben maalesef bugüne kadar yaşadığım bulantıların en beterini yaşadım bugün((( daha yeni kendime gelmeye başladım sabah kedi gibi minicik peynirle ekmek yiyebildim onlarıda çıkarmayıyım die yattım bütün günnn yazık kocişimde grip olmuş ikimizn aileside uzak hiç olmassa birisi yakınımda olsaydı gelip bakarlardı bize bide onun duygusal sendromunu yaşadım mafoldumben
imza yapmaya çalışıyorum beceremedim
canımcımmm ii düşün ii olsun kötü şeyleri aklına getirme artık bebişine yazıkk
bu arada benim sat 14 aralım ama 7+2 diil 6+5 mişim dr dedi geç döllenme olmuş canım
sen gördünmü keseni bebeğini hiç gittin mi dr a
bulantın falan davar mı?
yapmışsın aslında biraz gayret etsen olacak.Takıldığın yer varsa yardımcı olabilirim
sanırım tarih olmadı sat girmiştim
görüntüsü hoşma gitti sadece tarih konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim
ben hissettiğime eminim ama arkadaslarım cok erken bagırsak hareketdir dediay demek hiseetin ya ne tuhaf bişi bak heycan yaptım bendekaydirigubbakcemile3
kaç haftalıksın tam olarak bak sendede takvim yok anlayamıyoruz bilmiyorumkismile
bizimde yakındır hissetmemiz herhalde:ecrin_bebek: