2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben sürekli acıkıyorum. karnımda 10 haftalıga göre cok sis :) sizinde dısardan belli oluyor mu?

kızlar ben sürekli acıkıyorum. karnımda 10 haftalıga göre cok sis :) sizinde dısardan belli oluyor mu?

canım ben hiçbeşe yiyemiyorum sürekli bulantılardayım buna rağmen göbeğim baya çıktı 8 haftalığım bende şuan gaz sorunu falanda yok bilmiyorum göbekmi bebekmi CADIARZU

orayı buldum da yaptıgım tickerlardan hangisini kopyalayacam. html olan mı code yazan mı?

canım ben lilypie dan yaptım step 3 den sonra ilerlediğinde
For Websites : image URL yi tıkla çıkan kodu çizelgeye kopyala

canım ben hiçbeşe yiyemiyorum sürekli bulantılardayım buna rağmen göbeğim baya çıktı 8 haftalığım bende şuan gaz sorunu falanda yok bilmiyorum göbekmi bebekmi CADIARZU

bitter canım bulantıların ne zaman başladı peki ben de 3 gündür aç geziyorum su bile içemez oldum bilmiyorumkismile

bitter canım bulantıların ne zaman başladı peki ben de 3 gündür aç geziyorum su bile içemez oldum bilmiyorumkismile

canım hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım zaten ne bulantı ne bişi sadece adet gecikmesiyle test yaptım hatta eşimde dalga geçiyodu ne biçim hamileisn hiç miden bulanmıyo dieee 6 haftadan sonra bi başladı aman allahımmmm bende su bile içemiyorum ama sürekli wc durumuda oluyo vücudum susuz kaldığı için halsiz ve bitkinim ((

mutfağa giremiyorum hatta tvde yemek görmeye bile tahammül edemiorum bu 10-12.haftadan sonra biter diolar ama 1 ay bulantıyla nasıl geçer bi de herşeye ağlayan huysuz bi hatun olup çıktım :umursamaz: Allah eşlerimize de sabır versin

aynen senin gibiyim canım önceden yemekteyize bakardım tvd eşimdi yemek görünce böööğğğğğğğğğğ oluyorum herşeye ağlayıp zırlama hiçbişeyi beğenmeme bendede söz konusuuu :umursamaz:

göbek deil canım bebek :)))) benim hep şimdiye kadar karnım icime göçüktü ama artık hiç bir pantolonum iliklenmiyor. :)

canım ben lilypie dan yaptım step 3 den sonra ilerlediğinde
For Websites : image URL yi tıkla çıkan kodu çizelgeye kopyala
çok tskler canım birde bunu deneyim opuyorumnanaktan

canım dr sana bulantı ilacı vermedimi
ben sabahları içiyorum sadece akşam yediğimi çıkartıyorum
ay bunu yazarken bile içim bi tuhaf oldu :bbo:

bozom vermedi daha doğrusu ben söylemeyi unuttum...
ama artık resmen ağlıyorum.
şu ana kadar hiç bişiy kalmadı midemde hepsini çıkardım.ve katıla katıla ağlıyorum...
yok olmayacak bötle
bana şu kullandığın bulantı ilacının adını verirmisin canım özelden?
ne zaman ve nasıl yuttuğunu.
yoksa böyle giderse ben hastanelik olucam....

ornate bebem gördüm yazdığını.
hoşgeldin aramıza...
yarın ilk işim listeye eklemek olacak.
şu an bulantıdan duramıyorum gitmem lazım tamammı.
ama aklımda bilgilerinde mevcut ekleyeceğim...

Kızlar benim bebiş tam 6 haftalık sadece keseyi görebildik :) bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem inşaAllah görürüm fasulye mi :)opuyorumnanaktan

iyigeceler annecikler herkes uyumuş :)) yarın kızlar bende toplanacak kurdela nakışı öğreniyorum da :) 10 kişi falan ...
yargun ve bitkin haldeyim şuan offf belim çok ağrıyo ....
hepinizi öptüm bebeklere ii bakın ok

günayddıınnn eylül anne adaylaarrııı
opuyorumnanaktan
harika bir gün diliyorum herkeseeee......
nasılsınız bakalıımmm

Günaydın kızlarr, nasılsınız? Ben dün gece acile gittim, buhar verdiler. Bugün biraz daha iyi sayılırım. Şimdi kahvaltı yapıcam. Artık iyileşmek istiyorum. Herkese kocamaan öpücükler benden hasta hastaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar, bende iki gündür acayip bir iç sıkıntısı oluyor siz de de var mı acaba, beş çeşit ilaç kullanıyorum acaba onlar mı yapıyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…