2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım ya.. bir türlü toparlanamadın :sinifsinif:
dikkat et kendine... kısa zamanda iyielş artık...

çok geçmiş olsun canım ya.. bir türlü toparlanamadın :sinifsinif:
dikkat et kendine... kısa zamanda iyielş artık...

Sağol canım benim, Allah size göstermesin, o kadar söyleyim. 2 kilo vermişim bile. Ama kararlıyım bugün zorla da olsa yiyeceğim, meyve c vitamini falan kalkacağım ayağa. Zavallı kocama bi yemek yapıcam bugün. Adam bıktı 2 günlük yemeklerden. Dün nasıl ağlıyordum ateşim çıktığında "bebeğime bişey olacak, ateşimi düşürün " Hemşireler telaşa kapıldı ben öyle deyince. Sağolsunlar, bi de hemşirelere kötü derler ya. Hiiiç katılmıyorum. bayanssulusmile

Çok geşmiş olsun arkadaşım.

hadi bakalım toparlan bugün dediğin gibi yemek yap yemek ye... inşallah düzelir herşey.. endişe etme bebeğime birşey olacak diye.. o zaten güvende... kendini en güvenilir yere yerleştirmiş büyüyor =)

Çok geşmiş olsun arkadaşım.

Çokk sağol canım benim, Allah size de bi daha bana da göstermesin. Göğsümdeki hırıltıyı duyanlar yüzüme dehşetle bakıyor "noldu karda mı yattın" diyorlar:bbo:
Kendime ne kadar dikkat ettiğimi bilseniz şaşırırsınız. Lahana gibi giyinirim. Aman arkadaşlar bu havalarda ağızdan nefes almayın sakın. O yüzden hastalandım ben. Bi de nişanlıyken ilk görev yerim soğuk bi köydü. Orada bağışıklık sistemim de sinir sistemim de çöktü. Off söyletmeyin şimdi:1shok:

günaydın kızlar
yine aç karnına çıkarttım bari gidiyim de rahat rahat kahvaltı yapıyım bulantılar başlamadan

hepsi geçmişte kaldı canım... düşünme olumsuz şeyleri... sil at kafandan.. artık yepyeni bir hayatın ve en önemlisi bebişin var... onun için sağlıklı ve güçlü olmalısın... inş bugün toparlanırsın... bebeiişn sana çok ihtiyacı varrrr =)))

Evet artık hayatta bambaşka bi konumdayız. Anne adayıyız, daha güçlü dimdik olmak zorundayız. İçimizdeki mucizeler "anne" diyecek bigün kızlar. O zaman herşey unutulur di miyerimsenibenyerimseniben

bebegim çok iyi allaha sükürler olsun son bi testim vardı onuda dün trabzonda yaptırıp doktorumuza gösterdik herşey yolunda 1 ay sonra 2lı teste çagırdı doktorumuz. bebişim 8 degil
9+2 olmuşm doktorumuz öyle dedi.inşallah hepimizin bebişleri iyi olur. bu arada annler iyi olucakki bebişlerde iyi olsun.geçmiş olsun melekcim sen bal ve ihlamur bol tüket iyi gelir.üzülüpde bebişinide üzme onun sana ihtiyacı var.

Evet artık hayatta bambaşka bi konumdayız. Anne adayıyız, daha güçlü dimdik olmak zorundayız. İçimizdeki mucizeler "anne" diyecek bigün kızlar. O zaman herşey unutulur di miyerimsenibenyerimseniben

canım geçmiş olsun emin ol kucağımıza aldığımızda çektiğimiz bütün sıkıntıları unutcaz

Sevindim bebeğinin güzel gelişmesine tatlım benim. Benim içimde ıhlamur ağacı tomurcuklanmaya başladı bile. Ama bal diyorsun ı ıh ben baldan tiksinmiştim yiyemiyorum. Ama hergün bilmem kaç tane portakal elma yiyorum. Ya kızlar bugün içimde bi heyecan var neden bilmiyorum. Size de oluyor mu böylesüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

bugün iyileşeceksin şu bronşittende diğerlerinde kurtulacaksın onun sevinci var içinde yerimseniben

canım geçmiş olsun emin ol kucağımıza aldığımızda çektiğimiz bütün sıkıntıları unutcaz

Günaydın canım, sana daha önce hoşgeldin demiştim sanırım. Allahım kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın Hamişler,

Melekciğim sanada çok geçmiş olsun inşallak kısa zamanda toparlanırsın

Ben de dün akşamdan beri sol tarafımdaki kasıkta batmalar oluyor normal mi kızlar sizlere de oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…