Tabii ki Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Komşumun oğlu mongol, kadın neler çekiyo. Allah yardım etsin. Kimseye göstermesin.
beni bütün apartman duymuştur heralde sabah akşam öğürüyorum anlamışlardır
Nagiş hoşgeldin neler yapıyosun görmeyeli? Ben 2 gündür siteye demir attım, bekçiliği yapıyorum. Haftaya gelemicem sık sık, acısını çıkarıyorum.
Kızla r bişi sorcam size , benim kaç gündür kalçalarım, belim ve kasıklarım çok ağrıyordu,
dün sarı renkte bı akıntı geldı, bugunde biraz önce wc ye gıttiğimde , hani adet öncesi gelen hafif pempe bir akıntı oldu...
acaba bir sorun mu var... kasıklarım da çok ağrıyor....
bugun 8 haftalık oldum , bunlar normal bir süreç mi acaba?
Kızla r bişi sorcam size , benim kaç gündür kalçalarım, belim ve kasıklarım çok ağrıyordu,
dün sarı renkte bı akıntı geldı, bugunde biraz önce wc ye gıttiğimde , hani adet öncesi gelen hafif pempe bir akıntı oldu...
üşüğtmüş olabilirsin canım telaş etme sıkı giyinin buaralar kendimize dikkat edelim çok önemli bizlerin üşütmemesi gerekir yat kendini yorma
iyiyim canım halisnanın koyduğu bebek oluşumunu izliyom 2 aattir ağladım çok güzel birduygu yaaaaaaa allahım bizlerede hayırlısıyla gösteriri inşallah
siz izlemedinizmi
bilmiyorumkismileslm kızlar.Maşallahınız var geçmişi okuyup ancak geldim.
Eşim yoktu bir arkadaşla kaldık 2 gün.Dünde beraber evi temizledik.Yemek,pasta,kurabiye falan yaptık.Sonra da ütü yaptım.sempatiksalakcinni
Sonra ne oldu dersiniz.bilmiyorumkismile Yerimden kalkamadım.akannehir Eşim akşam o halimi görünce kötü oldu.Niye kendini bu kadar yoruyorsun.Ben gelince yapardım ütüyü dedi.Bir daha bu kadar iş yapmanı istemiyorum dedi.kaydirigubbakcemile
Ama ev çok kirleniyor ve ben dayanamıyorum.En ufak şeyden tiksiniyorum
ağlıyorum ben ya herşeye eşime canım bişey çekiyorderken bile ağlıyorum
ay tabiki bebeklerimiz bize heleki bana bir mucize aniden gelişi beni çok mutlu etti allahım kollarıma aldığımıda göstersin inşallah
ağlıyorum ben ya herşeye eşime canım bişey çekiyorderken bile ağlıyorum
ay tabiki bebeklerimiz bize heleki bana bir mucize aniden gelişi beni çok mutlu etti allahım kollarıma aldığımıda göstersin inşallah
canım yaa.. yorma kendini.. allah korusun bebişe birşey olsa geri dönüşü yok bunun... bende hiç rahat edemem.. çok titizim... ctesi günü zar zor yavaş yavaş yaptım.. ama kendimi hiç yormadan... dikakt et kendine... biraz yap sonra dinlen biraz yap sonra dinlen... akşama ancak bitiyor o zaman iş ama olsun.. yorulmamış olursun...
herşey bebişler içiiinnn hihoyyyt
Haklısın aslında canım ama.Yaparken yorulduğunu pek hissetmiyorsun.Ben birzda aceleciyim.İş hemen olup bitmezse üzerime daha çok yük biniyor.Az önce annemle konuştum.O da biraz kızdı.Bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bi çaresini bulacağız artık