2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında benim ecza deposu müşterim var istesem geliş fiyatına getirirdi 1 koli :) herkeze 1 er tane dağıtırım kankalarıma feda olsun

oh bee ne güzel oldu burası özlemişim valla :)
kknın büyüsü başkaydı valla boşlamayalım artık :)
bende bir oraya bakıyorum bi buraya mihrim kaca gelcek safra hazır değil daha
aynen yemek hazırlamadım kız okuldan gelecek ben buradayım bağımlılık yapıyorsunuz bırakamıyorum

valla kocişin tam 5 dksı kaldı kapı açıldı açılacak ben kaçar kızlar.
arada takılalım buraya gidip acilen sofra kurayım hoffff gidesim yok

hadi öptüm hepiniziiii

ben kızımı okuldan almaya gidecem kızlar bakalım çenesi morarmıştı nasıl oldu merak ediyorum öptm görüşürüz fazla yazmayın okuması zor oluyor:86:

mavi1000 canım prebiyotik aldınız mı? oğlun nasıl oldu?

eşim doktordan habersiz kullanmayalım dedi.Yarında dr gitcez zaten.Ozaman sorcam yeter artık dicem. Bugün biraz daha iyi gibi ama anlaşılmıyor sağı solu.1 kere kaka yaptı sadece

aboooo kız naptınız çöktünüzmü buraya.hamileliğimde sandm kendimi haa.eymenin sesi kendime getirdi beni.ben burdayım di.maşallah ya aşağı uzun bi sıra görmiyeli ne kadar uzun zaman oldu

sewgi doğru mutfaga yemek yapmaya öpüldünüz kızlar

eşim doktordan habersiz kullanmayalım dedi.Yarında dr gitcez zaten.Ozaman sorcam yeter artık dicem. Bugün biraz daha iyi gibi ama anlaşılmıyor sağı solu.1 kere kaka yaptı sadece

1 kere de normal canım inşallah düzelmiştir yavrum

Son düzenleme:
yalnız dikkatinizi çekerim eski ve yeniler ayrı sohbet ediyo:))

kızlar ben tüm vucüt lazere yazılacaktım kadınla konuştum çok candan davrandı bana :)) bende iç guatr var bunu söyledim önce tedavi görün yoksa lazere boşuna para verirsiniz dedi. hemen randevu aldım yarın öğlen genel cerraha gidicem bakalım ne diyecek

şaka bir yana kızlar ben burayada takılıyordum zaten eskisi yenisi yok umarım tüm arkadaşlar burada daim olursunuz gene çok eğlenceli saatler geçirirz sizleri seviyorum

geçmiş olsun

İnşallah güzel haberlerle gelirsin...Ben bi hastaneye gitsem sırf kendim için 3 bölüme gitmem lazım :Sdökülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…