2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tapu sahibide gelmiş
züleyha çok güldüm demek çalışır gibi gösterecen
beni öğlen sonları olursam gelirim ama geçmişi okumak imkansız gibi grubu bile takip edemiyom
daha doğrusu 40 çeşit gruplarımızı :))

Kızlar burası çok yavaş gerçekten ekisdende oku oku bitmezdi ve tam cevap yazacam konu değiridi :)))
Bu arada herkes hoşgelmiş bende hoşgeldim tabi kimse karşılamaya çıkmadıda kendi kendime diyeyim bari :))
seni ben karşılarım canım hoş geldin sefa geldin
eeeee benide krşılayan olmadı

hoşbulduk kızlar ya evet artık öğle sonraları buraya gelelim burası tanışmamıza vesile olan ilk evimiz :)
yav niye sustunuz ?

kankalara önce anlam veremedim dedim noluyo yinemi grup ?
ama hoş olmuş gerçekten bide çocukların bizlerin dedikodusunu yapması yokmuuu çok eğlenceli :)
anam burda bile faceyi konuşuyoruz pehh

müşteri geliyo sayfayı kapatmayada kıyamıyorum küçültüyorum şube müdürü geliyo elime dosya alıyorum çok kötüyüm hauhauahaha

Kankaların muhabbeti çok güzel gülüyorum işyerindekiler tuhaf tuhaf bakıyor

bende bayıldım kanka muhabbetine,nick alıcam kızıma faceden onu eklicem oraya ...göbüşlerimiz,cicilerimiz...ay ne kadar anı var yaaaa

müşteri geliyo sayfayı kapatmayada kıyamıyorum küçültüyorum şube müdürü geliyo elime dosya alıyorum çok kötüyüm hauhauahaha

müthişsin allahtan benim işim müsait rahatça girip bakabiliyorum yoksa bende şekilden şekile girerdim

öznurum bi bakayım canım valla sen dedin dikkat ettim hemen bakıyoruuum :)

canım çok güzel olmuş ben çok istedim ama önceden düşükler olunca kanımda enfeksiyon da yüksek çıkıyordu dr riske atmak istemedi o zamanlar oğluma bişey olacak diye hep ağlıyordum zaten. 38. haftamda suni sancı verildi 8 saat sancı çektim 3 cm açılmam oldu ama oğlum çok kasıldı dr ile konuşup sezeryana girdim. sezeryandan sonra normal olmaz mı ki ya? ama sezeryana da eşim çok memnun kaldı söylemeden geçemeyecegim anlarsınız ya ay utandım sezeryanım zor olmadı ama ben çok anaçımdır normal istedim hep o duyguyu tatmak için neyse hayırlısı

haaa bu arada cumartesi günü kitabım geldi. az önce de milupadan hediye paketi geldi bunlar işlerini biliyor valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…