- 3 Nisan 2008
- 1.261
- 2
kanıt demişken tapusu nerede acaba :97:
lila da olsaydı tam olurdu
tabumu istiyorsun a canım
şimdi doğruuu ilk sayfaya git bak bakalım bu topiği kim açmış ?
tabu bende kanıt ise ilk sayfada
seni ben karşılarım canım hoş geldin sefa geldinKızlar burası çok yavaş gerçekten ekisdende oku oku bitmezdi ve tam cevap yazacam konu değiridi :)))
Bu arada herkes hoşgelmiş bende hoşgeldim tabi kimse karşılamaya çıkmadıda kendi kendime diyeyim bari :))
seni ben karşılarım canım hoş geldin sefa geldin
eeeee benide krşılayan olmadı
tapu sahibide gelmiş
züleyha çok güldüm demek çalışır gibi gösterecen
beni öğlen sonları olursam gelirim ama geçmişi okumak imkansız gibi grubu bile takip edemiyom
daha doğrusu 40 çeşit gruplarımızı :))
hahahah kızlar kankaların muhabbeti süper yaaa çok eğlenceli
müşteri geliyo sayfayı kapatmayada kıyamıyorum küçültüyorumşube müdürü geliyo elime dosya alıyorum çok kötüyüm hauhauahaha
ehehe seni yirin yirin kuzum beniiim
azucuk rötarlıda olsa yettim bozooom :)
Canım karıştırmamın sebebi, kahvaltı alışkanlığını düzgün kazansın diye, size de öyle tavsiye derim. Nereye kadar karıştırarak yedirebilriz ki,
Benim ki normal doğum oldu canım. Gündüzden ara ara sancılarım oluyordu ama o günde çok yorulmuştum, doğum yaklaştığı için babası gelecekti, onu karşılama telaşı vs. Doğum olacak diye geçmedi yani aklımdan. Neyse akşama doğru sancılarım sıklaşmaya başladı. Ama ben hala yorgunluğa yoruyorumAkşam eşim ve ailemle akşam yemeğimizi yedik. Yemek esnasında da bana birşeyler oluyor, annemle , yengemle( abimin eşi) sık sık göz göze geliyoruz. Neyse yemek bitti benim sancılar devam ediyor. Sancılarımı tarif ettim ve artık karar verdik ki Levent efendi gelmeye karar vermiş. Ama hemen apar topar hastaneye koşmadık. Kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılar oluyordu. Yani öyle adet sancısı gibi değildi. Ben üzerimi güzelce değiştirdim pijamalarımı giydim yani hastaneye gitme pozisyonunu aldım. Valizimiz zaten hazırdı. Sancılarım sıklaşıyor ama ne bir kanama ne de su hiç birşey yok. Neyse sancılı sancıı yattık. Her sancı geldiğinde ben derin derin nefes alıyorum. Derin nefesler sayesinded de sancıyı atlatıyorum çok acı çekmeden. Sancılı sancılı yattık. Gece 2ye kadar bekledik. Artık 3 dakkada 2 dakkada bir gelmeye başlamıştı ki eşime dedim haydi kalk gidiyoruz. Annemleri uyandırdık. Amcamın oğlunun arabası vardı onu d auyandırdık ama uyanamadı, annesine saçmalamış gece gece Ondan ümidi kesip komşumuzun arabasıyla hastane yolunu tuttuk. Biz Rize'nin bir ilçesinin köyündeyiz, hastanemiz de merkezde. Önce ilçeye ordan da merkeze geçtik hastaneye varmamız 2 buçuğu buldu, herkes gayet sakin. Hemen tekerlekli sandalyeye aldılar beni, hastane de o sırada başka doğum yapan yoktu, ebe yalnızca benimle ilgilendi, çok rahattı hastane, bir daha doğum yapsam heralde o hastaneyi tercih ederim neyse,
Muayene etti ebe, 7 cm açılmıştıdoğum başlamış dedi. Ben de hemen doğurcam sandım, neyse bir serum verdiler biraz dinlendim, bu sıralarda sancılar hep devam ediyor. 15-20 dakika sonra doğurmak üzere o garip sedyeye geçtim. Derin nefesler ala ala ıkına ıkına doğurdum kuzumu. Ebelere bana yardım edin dedim, yani ne zaman ne yapmam gerektiğini söyleyin ben deyardımcı olayım dedim. Konuşa konuşa doğurdum O kafa ordan nasıl çıktı hala bilmiyorum. Ama ben,m kuzu bir de eli başında çıkmış asker selamı verir gibi. O yüzden içerde biraz yırtılmalarım olmuştu. Dışardada 3 dikiş. Eli başında olmasaydı bunlar olmayacaltı tahminimce. İçerdeki yırtıkları dikmek için ebe kendine güvenemedi doktoru çağırdılar o saatte , hastane şöförü gitti evinden aldı . Geldi dikti beni O süreç çok can sıkıcıydı işte. Yoksa doğumum çok güzeldi, uzun anlattım, güzel bir anı benim için ondan galiba.
Senin neden normal olmadı ki?