• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne hızlı ilerliyosunuz gene
bozo seni tanıdım :P ben en son doğumda hastaneeden girdiğimi hatılıyorum :)))
yuse resim diye tutturmuştu sen girebiliyonda bebeğin resmi niye yok diye yazmıştı :)))

buranın böyle şenlenmesi güzel ama, eskiler yeniler muhabbeti pek hoş olmadı :D hepimiz eylül annesiyiz, paylaşımlara burdan devam ediyoruz. keşke baştan karşılaşabilseydik ama benim o zamanlar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir forum olduğu.
ben lilaya teşekkür ediyorum tekrar böyle bir forum açtığı için. zaten face den de söylemiştim.
tekrardan buraya girip şenlendirdiğiniz için size de teşekkürler kızlar.
sayfalar hızla akıyor, çoğunu okuyamadım :D girenler benim gibi şok olacak :D:66:

buranın böyle şenlenmesi güzel ama, eskiler yeniler muhabbeti pek hoş olmadı :D hepimiz eylül annesiyiz, paylaşımlara burdan devam ediyoruz. keşke baştan karşılaşabilseydik ama benim o zamanlar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir forum olduğu.
ben lilaya teşekkür ediyorum tekrar böyle bir forum açtığı için. zaten face den de söylemiştim.
tekrardan buraya girip şenlendirdiğiniz için size de teşekkürler kızlar.
sayfalar hızla akıyor, çoğunu okuyamadım :D girenler benim gibi şok olacak :D:66:

ben taniyorumm seni face grubunda merhaba yeniden :)

Back