2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben sürekli burda gözüküyorum ama evde iş de yapıyorum arada. Gidip gidip geliyorum anlayacağın.
Bekle bebişimi koyayım biraz dursun hadi bu sefer.
Harpy nerelerdeydin bakayım sen?

Koydum fotoğrafını, yakınlaşsın diye kestim kırptım, biraz puslu oldu , idare edin

çok tatlı maşallah canım.Bu şapkalarda çok komik duruyor.Bizdede vardı her giydirdiğimde önce kendim gülüyıordum haline.Çok şirin oluyorlr

asualp doktorlara gıcık oluyorum. bebek uyumuyor huzursuz vs diyorum. mutlu bebek bu diyor geri yolluyor
napim kendimce çözüm uyduruyorum.
bu arada sen de yeni resim koy artık bekliyoruz.

ben geldim ama hemen uyandı benimki tekrar gidebilirim her an... ayesercim fotodaki kzucuk senin bebişmi yoksaaa çok sevimli maşallahh

aaa emel ve mavi1000 asualp sizinkileri de yeni gördümm maşallaah bizee ayy ne güzel bebeler doğurmuşuzz kızlar valla bizim bebelerden tam molfix reklamı çıkar gerçekten

merhaba kızlar hepinizin bebişi çookkk tatlı maşallahhh
kızıma irmikli mama yaptım ilkdefa çok sevdii şimdi kayu kitabıyla oynarken bende bi bakayım dedim

pekmezle verme sebebim aslında kan ilacını pek kullanmak istemiyorum o yüzden meyve pürelerine pekmez eklemeyi düşündüm :44:doktorada sormadım gerçi vereceği cevap belli sen kan ilacını kullan kesin diyecek ama çok berbat kokusu bile, çocuğa acıyyorum verirken

biz kan ilacını bıraktık isal yaptı karnındanda sesler geliyodu gurul gurul diye geçen saglık ocagına gittigimde sordum başka bişey kullanalım mı diye gerek yok dediler bizim özel bi dr yok henüz ama iyi bi dr araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…