ben de eski kumaş pantolonları giyiyorum dar oluyor,kotları hiç giyemiyorum.doğumdan sonra göbeğini bağla demişlerdi,bağlamamıştım ben,ondan mı kaldı acaba diyorum.siz bağlamışmıydınız kızlar?
eskiye göre kel oluyor gitgide,benim de saçlar dökülüyor,acaba önce oğlum mu kel olacak ben mi?
bu arada harpynin görümcesi geldi heralde,görünmüyor hiç.benim de kayınvalide haftasonu kesin gelir yatılı kalmaya,sinirlerim tavan yapar...son mutlu saatlerim olabilir bunlar
ben de eski kumaş pantolonları giyiyorum dar oluyor,kotları hiç giyemiyorum.doğumdan sonra göbeğini bağla demişlerdi,bağlamamıştım ben,ondan mı kaldı acaba diyorum.siz bağlamışmıydınız kızlar?
asualp geçmişi okuyor galiba geldi geleli birşey yazmadı
Bu arada benim kuzu uyandı, sebze yemeye gideceğiz.
göbek bağlama olayı yokmuş, doktora sordum. zaman zaman zaman dediii9 ay gibi bir süreçten sonra ancak toparlarmışız. emzirme işi bitsin de spora başlarız. az kaldı
ayeserr levent çoook güzel çıkmışşş
çok beğendimm, maaşallahhh
biz de meyveli yoğurt yemeye gidiyoruz
biz de meyveli yoğurt yemeye gidiyoruz
merhaba arkadaşlar bende geçen ay ilk defa regli olmuştum ama bu ay henüz olmadım dr gitmeye üşeniyorum biraz daha bekliyimde hep biz son anda dr gitmeyi severiz ya ama bana çok sıkıntı verdi aşırı derecede terliyorum aynı menopoza giren bayanlar gibiyim :92::78:
Ay ben bugün farkettim, ben onları bayrak sanıp kullanıyordum hepevet canım sütyenbununda ne olduğunu sorma sakın :82::123:
yoğurdumuzu yedik huysuzluğa başladık,uyumaya gidiyoruz
asualp geçmişi okuyor galiba geldi geleli birşey yazmadı
Bu arada benim kuzu uyandı, sebze yemeye gideceğiz.