2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bağlamıştım ama demek ki bir işe yaramamış,hatta annem gelip gidip kontrol etti uyardı

Gebelik testi yapmaya gitmiştir belki

Ben birkaçgün bağladım gerçekten dümdüz olmuştu sonra sıkıldım bıraktım, göbek de kendini bıraktı

asualp geçmişi okuyor galiba geldi geleli birşey yazmadı
Bu arada benim kuzu uyandı, sebze yemeye gideceğiz.

göbek bağlama olayı yokmuş, doktora sordum. zaman zaman zaman dediii 9 ay gibi bir süreçten sonra ancak toparlarmışız. emzirme işi bitsin de spora başlarız. az kaldı

ayeserr levent çoook güzel çıkmışşş

çok beğendimm, maaşallahhh

Yaramazlıklara da başlamış farkettin mi teyzesi?

Uyanınca kendi çaplarında konuşuyorlar bayılıyorum
Sebzemiz iyice soğumadan gidelim biz.
Muhabbete devam

ohh bee bitirdim en sonunda geçmişi şu göbek sıkıntısı herkeste var demekki benimde kaldı ben bagladım ama görünüşe göre bi işe yaramamış

merhaba arkadaşlar bende geçen ay ilk defa regli olmuştum ama bu ay henüz olmadım dr gitmeye üşeniyorum biraz daha bekliyimde hep biz son anda dr gitmeyi severiz ya ama bana çok sıkıntı verdi aşırı derecede terliyorum aynı menopoza giren bayanlar gibiyim :92::78:

bizim bugünkü menümüzü verelim bizde
elma
2 adet fındık
peynir
irmik
su ile az pişirilir rondodan geçirilir afiyet olsun bebişlere
bundan sonra sabahları ya ceviz veya fındık verecem ben hamileyken çerz türü şeylerden midem bulanıyordu hiç yiyememiştim eşim çok zorladı yemem için diyordiki ceviz zekasını geliştirirmiş sen yemiyorsun ilerde okulda başarısız olursa sorarım sana demişti şimdi takviyesini yapalım :129::104:

Ay ne oluyor herkese. Bu arada o ilk smile sütyen mi sallıyor

asualp geçmişi okuyor galiba geldi geleli birşey yazmadı
Bu arada benim kuzu uyandı, sebze yemeye gideceğiz.

Ayyy canım nerdeee tüm geçmişi okumak son 2-3 sayfayı okuyorum anca. Sen nasıl bu kadar çok yazabiliyosun kıskanıyom yaaaa. Benim oğlum sürekli onla ilgilenmemi istiyo. bazen oyun halısına bırakıp 10-15 dk anca okuyabiliyorum. Şimdi uyudu sanırım bi 20 dakikam var. Süreki bişeyler vermemi istiyo eline herşeyi elleyip biraz yalayıp atıyoruz. Eveeet sıradaki yaklaışk 1dk faln sürüyo oynaması. Slikon yumurta sürme fırçası süzgeç gibi aparatlara geçtik artık çünkü oyuncaklardan sıkıldı artık. Geçen sırf ooynasın diye plastikçiden mutfak plastiği aldım. Gerçi yaladığı için biraz tedirginim ama üzerinde türk malı yazınca aldım bende.

Bu arada emelcim bende ek gıdayı kestim çünkü artık geceleri sürekli uyanır gelmesine dayanmaz oldum. ek gıdaları kesince 2 saat falan uyuyo artık. Doktor yapacak bişey yok alışana kadar bu uyanmalara katlanacaz dedi ama ben biraz ara verdim.

Bu arada bebişler çok tatlı gerçekten. Ama ayeser seninkini göremedim neden hemen kaldırdın ki nolcak, korkma nazar değmez nazar değmesi için gerçek gözle gerçeğini görmek lazım. Gözümüzden bizzzat ışık gitmesi lazım. DÜNYADA BİR TANE ÇOK TATLI ÇOCUK VARDIR VE HER ANNE ONA SAHİPTİR. Emin ol herkes kendi bebeğini daha tatlı bulacaktır ))))

Bu arada bebekleri ve sizleride merak ediyorum, kendi resminizide koysanıza. Ben hafta sonu hava güzel olursa açık havada resim çekineyim oğlumla onu koyarım. Bu resim yeni doğduğu zamandan kalma. Açık havada çok güzel çıkıyo resimler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…