- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
bilmiyorum canım,doktorun tarifinin aynısını yazdım
bende 23 eylül 2010 da enver kağanımı aldım kucağıma şimdi 5 aylık
canım püresini bilmiyorum ama doktorumuzun verdiği liste ve tariflerde çorbası var.tarif şöyle,bir tatlı kaşığı pirinci 2.5 su bardağı su ile haşlanıncaya kadar pişrip 2-3 yaprak ıspanak atıp tekrar pişiriyorsun 15 dk felan.pişince de blender yardımıyla eziyorsun.önemli nokta ıspanaklara bıçak değmeyecek tüm atacaksın ve tekrar ısıtmayacaksın yazıyor
bende 23 eylül 2010 da enver kağanımı aldım kucağıma şimdi 5 aylık
bende 23 eylül 2010 da enver kağanımı aldım kucağıma şimdi 5 aylık[/QUOTE
hoş geldin benim oğlumla araların bir gün varmış
Ama blanderin bıçağı?:26:
Ben o yüzden sebze bıçağıyla (metal değil) doğrayıp borcamda pişirip cam rendede silikon kaşıkla ezip, ayrı biryerde cezvede pişirdiğim sebze püresine katıyorum. Çok uğraşlı oluyor ama metal değdirmemek için yapıyorum. Gerek yok mu yani buna? :26:
Diüğer kızlar siz nasıl yapıyorsunuz?
ben de cam rendede silikon kaşıkla ezmeye çalışıyorum ama gerçekten işkence gibi.
canım şimdi gördüm listede,çelik bıçaklı blender demiş.yine de tam bir sorayım ben doktora bu ay gittiğimizde.
Çok zor oluyor gerçekten, neyseki hergün ıspanak vermiyorum. Soğumadan uyansa bari
avatarım nasıl ayeser? hamileyken bu bebeğe çok bakmıştım çok tatlı,acaba oğlum da bu kel bebeğe baktığım için mi kel oldu ne dersin
avatarım nasıl ayeser? hamileyken bu bebeğe çok bakmıştım çok tatlı,acaba oğlum da bu kel bebeğe baktığım için mi kel oldu ne dersin
Süper,
Keloğlan, keleş oğlan. Benimkinin saçları sıklaşıp uzuyor artık. Seninkide uzuyordur sen farketmeden. Eki ve yeni fotoğraflarına bak. Gerçi doğduklarında daha saçlılardı.
Bu arada bir göbek muhabbetidir gidiyor:
Benim göbeğim de var ama ayaktayken çok az belli oluyor. Oturunca fenaEski pantolonlarımın içine girebiliyorum ama dar geliyor tabi
Bu arada bir göbek muhabbetidir gidiyor:
Benim göbeğim de var ama ayaktayken çok az belli oluyor. Oturunca fenaEski pantolonlarımın içine girebiliyorum ama dar geliyor tabi
eskiye göre kel oluyor gitgide,benim de saçlar dökülüyor,acaba önce oğlum mu kel olacak ben mi?
bu arada harpynin görümcesi geldi heralde,görünmüyor hiç.benim de kayınvalide haftasonu kesin gelir yatılı kalmaya,sinirlerim tavan yapar...son mutlu saatlerim olabilir bunlar