2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizim burda hava çok güzel güneş var oğlumun poposunu açtım güneşe yatırdım çok mutlu oldu güneşleniyoruz şimdi

Son düzenleme:
kızlar bizim burda hava çok güzel güneş var oğlumun poposunu açtım güneşe yatırdım çok mutlu oldu güneşleniyoruz şimdi

Ama blanderin bıçağı?:26:
Ben o yüzden sebze bıçağıyla (metal değil) doğrayıp borcamda pişirip cam rendede silikon kaşıkla ezip, ayrı biryerde cezvede pişirdiğim sebze püresine katıyorum. Çok uğraşlı oluyor ama metal değdirmemek için yapıyorum. Gerek yok mu yani buna? :26:
Diüğer kızlar siz nasıl yapıyorsunuz?

ben de cam rendede silikon kaşıkla ezmeye çalışıyorum ama gerçekten işkence gibi.

canım şimdi gördüm listede,çelik bıçaklı blender demiş.yine de tam bir sorayım ben doktora bu ay gittiğimizde.

Çok zor oluyor gerçekten, neyseki hergün ıspanak vermiyorum. Soğumadan uyansa bari

Çok zor oluyor gerçekten, neyseki hergün ıspanak vermiyorum. Soğumadan uyansa bari

avatarım nasıl ayeser? hamileyken bu bebeğe çok bakmıştım çok tatlı,acaba oğlum da bu kel bebeğe baktığım için mi kel oldu ne dersin

avatarım nasıl ayeser? hamileyken bu bebeğe çok bakmıştım çok tatlı,acaba oğlum da bu kel bebeğe baktığım için mi kel oldu ne dersin

Süper,
Keloğlan, keleş oğlan. Benimkinin saçları sıklaşıp uzuyor artık. Seninkide uzuyordur sen farketmeden. Eki ve yeni fotoğraflarına bak. Gerçi doğduklarında daha saçlılardı.

ben de ebebek dergisinde sapsarı bir bebek vardı gelip gidip ona baktım oğlum en az onun kadar sarı oldu ve ciddi benziyor o bebeğe

Bu arada bir göbek muhabbetidir gidiyor:
Benim göbeğim de var ama ayaktayken çok az belli oluyor. Oturunca fena Eski pantolonlarımın içine girebiliyorum ama dar geliyor tabi

Süper,
Keloğlan, keleş oğlan. Benimkinin saçları sıklaşıp uzuyor artık. Seninkide uzuyordur sen farketmeden. Eki ve yeni fotoğraflarına bak. Gerçi doğduklarında daha saçlılardı.

eskiye göre kel oluyor gitgide,benim de saçlar dökülüyor,acaba önce oğlum mu kel olacak ben mi?
bu arada harpynin görümcesi geldi heralde,görünmüyor hiç.benim de kayınvalide haftasonu kesin gelir yatılı kalmaya,sinirlerim tavan yapar... son mutlu saatlerim olabilir bunlar

Benim göbeğim de var ama ayaktayken çok az belli oluyor. Oturunca fena Eski pantolonlarımın içine girebiliyorum ama dar geliyor tabi

ben de bütün kıyafetlerimin içine çok rahat giriyorum ama fena bi göbek var bu aralar ciddi taktım şu test olayına bakıp içimi rahatlatayım bari:18:

ben de eski kumaş pantolonları giyiyorum dar oluyor,kotları hiç giyemiyorum.doğumdan sonra göbeğini bağla demişlerdi,bağlamamıştım ben,ondan mı kaldı acaba diyorum.siz bağlamışmıydınız kızlar?

herkesten uzak oturunca böyle sorunlar olmuyor canım ,uzak olmanın iyi yönleride varmış anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…