2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde görev yapıyordun canım. Tek başınamıydın?

g.antepin ilçesinin bi köyünde.ev arkadaşım vardı ama pek gelmiyordu,tüp bebek yaptırmaya uğraşıyordu sürekli gidiyordu memleketine,öğretmenlere doğu görevi zorunluluğu vardı biliyosundur geçen yaza kadar,eşim de o yüzden gelemedi.hüzünlendim bir an ahh ahhh

Kıyamam yaa, geçti o günler...

Teşekkür ederim canım. Böyle tarifler paylaşsak çok süper olur kızlar.
Ben bugün ki sebze çorbama
Patates,
Havuç
mercimek koydum. Yavaş yavaş başka şeyler de katacağım.

ne kadar su koyuyorsunuz yani çorba gibi sulu mu oluyor yoksa biraz katımı oluyor.bide çatalla mı eziyorsunuz....

ne kadar su koyuyorsunuz yani çorba gibi sulu mu oluyor yoksa biraz katımı oluyor.bide çatalla mı eziyorsunuz....

Ben cezvede bir öğünlük yapıyorum ve suyu 1,5 cm kadar aşıyor malzemelerin üstünden. Püre yapında kaşıktan akmayacak kadar katı oluyor. Hafif akışkan. Çatalla değil blanderla parçalıyorum. Çatalla püre kıvamını tutturmak zor. Parçalı olunca sindiremiyorlar, olduğu gibi beze çıkabiliyor.

ben de dün oğluma muz verdim ilk kez,nohut büyüklüğünde,beğendi.sizler veriyormusunuz???

ben biraz sulu yapıyorum,kaşıktan akmayacak gibi olursa oğlum yemiyor,yayla çorbası deneyen oldu mu arkadaşlar,ya da pirinçli yoğurtlu çorba ?

ben de dün oğluma muz verdim ilk kez,nohut büyüklüğünde,beğendi.sizler veriyormusunuz???

Ben geçenlerde vermiştim minicik tadımlık. Sevdi. Ama bir damla şeyi öyle şapırdata şapırdata yedi ki, görende koca muz yedi sanır.

Emelcim merhaba, akşamları giremiyorsun Ecemi surmuyor yoksa koca bebeğin mi?
Ben senin bitter çikolatanı biliyorum, ama yeni fotoğraflarını görmek ister teyzesi, ben koydum facebooka birkaç yeni.

canım merhaba, hem eşim geliyor. 7-8 gibi. hem de ecenin huysuzluğu tavan yapıyor. dün akşam 4 buçuktan 11 e kadar hiç uyumadı. nasıl beceriyor anlamıyorum. normalde 2 saatte bir mutlaka uyuyan bebek saatlerce uyanık kalıyor.

bitter çikolata yaa koyaydım da belkim talip neyim çıkar P
beceremedim kii.
harpy, paintten resmi düzenledim, çözünürlük ayarlamalarını da yaptım. resmi profil sayfasında şu an yüklü olmasına rağmen bu kısma aktarmıyor hata veriyor.

Ben dün ve önceki gün muz verdim.Hemde tam 1 muz.Küçük boy muzlardandı. Kaloriferin üstünde ısıttım hemde yumuşadı. Sonrada ezdim.Çok sevdi.Benim oğlum ishal ya.Oyüzden verdim.Muz iyi gelirmiş ya.Belki işe yarar diye.Ama hala iyileşemdi tam olarak..

kızlar ben de ek gıdaları kestim. kesinlikle ece rahatsız oluyor, sindiremiyor. biraz daha bekleyeyim. kilosu iyi nasılsa. süt de yetiyor gibi. yoksa uyanırdı.
çok şükür dün gece geç yatmasına rağmen 2 saatte bir kalktı. o kadarrrr çok dua ettim ki, Allah geri çevirmedi. çok şükürrrrrr tekrardan.

Canım eklemişsin işte Ece'yi
Hata veriyor demesine rağmen ekliyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…