2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördüm. gördüm diyorum çünkü doktor dinletmedi. renkli bişeyler yaptı kalp atışlarını gösterdi bana. hamile olduğuma şimdi tam inandım. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebşlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

bu arada kızlar benim bulantım pek yok ama aşırı derecede mide yanması var. sanki yutakta bir yara var öyle acıyo yani. acı,baharatlı falan yediğimde daha da artıyor. ne yapsam bilmiyorum valla. normal mi sizce kızlar...

hayırlı olsun canım.... görmeden duymadan inanmak zor geliyor değilmi? :)

canım mümkün olduğunca mideni bastıracak şeyler ye.. baharattan uzak dur benimde ilk başlarda öyleydi ama çok şükür geçti şimdi ne bulantı var ne başka bişii sadece belim ağrıyo o kadar ... :teselli::teselli:

Ah canım valla halimizi allah görüyor inşallah bizde kurtulacağız
bende dünden buyana sabahları çıkartıyorum akşamları artık azaldı kendimi sıkıuyorum ama ben artık zeytin ekmek yiyorum bide az çorba lili tavsiye ederim gerçekten ben artık az çıkartıyorum bak buakşamda yedim hala çıkartmadım çok şükür çok az yiyorum düşünmemeye çalışıyorum miğdemi
bide yatakta yatarken yastığımı yüksek yapıyorum baya yüksek miğdem bulanmıyor alçakta kötü oluyor tavsiye ederim canım ama zeytin ekmek ye 2gün az az başka yemek ama çok az bende azalma oldu allahıma şükürler olsun

LıLı ben sütü kestim içince çok kötü oluyorum bide portakal iyi geliyor denemeni isterim sütü şimdilik içme ben öyle yapıyorum yoksa süttende tiksineceğim

günayddıınnnnn sevgili anne adaylarıı opuyorumnanaktan

Ah Lili neler yaşamışsın canım yaa, üzme kendini yersin merak etme. Demek kusmanın böyle kötü etkileri var. Benim de bulantılarım çok ama tuzlu bişeyler yemeye çalışıyorum. Kısa zamanda geçecek bunlar, inanalım ki öyle olsunolumunekankayizsmile

günaydın melek.. evet çalışıyorum beenn =))
iyiyim çok şükür..sen nasılsıınnn??

Ben de pazartesi başlıycam bakalım. Hiç anlamadım nasıl bitti bu sömestr. Tatil bitmeden bronşitim geçer umarım. Çok kötüyüm. Ciğerlerden gelen öksürük var. :1rolleyes:

Ben de pazartesi başlıycam bakalım. Hiç anlamadım nasıl bitti bu sömestr. Tatil bitmeden bronşitim geçer umarım. Çok kötüyüm. Ciğerlerden gelen öksürük var. :1rolleyes:

ne güzzel.. öğretmen olmayı çok istemiştim ben... şanslısın =))
geçmiş olsun.. inşallah toparlarsın kendini.. okulda bir sürü çocuk var..aman dikkat et... iyice hasta olma oralarda

günaydın kızlar..bu sabah kötü bir rüyayla uyandım rüyamda kanamam vardı bebeğimi kaybettim die çok teleşlanıyordum,eşimde rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş.çok moralim bozuldu hemen bhcg baktırmaya gittim değerlerim yükselmiş mi diye.1 saat sonra sonuç alacam.umarım kötü bişey olmaz çok korkuyorum.sanırım kalp atışı duyana kadar ben böle rüyalar görecem...bilmiyorumkismile

canım stres yapma bence, aynı rüyaları bi çoğumuz görüyodur eminim. Ben de gördüm ama çok şükür bişe yok. ıyi düşün iyi olsun:)

Umarım benim de öyle olur, ilkinde kalp atışlarını duyamadığım için sanki aynı şeyleri tekrar yaşıyormuşum gibi geliyor. Miğde bulantısı sancı falan olunca seviniyorum, gebelik belirtisi fazla olan arkadaşlar hiç üzülmesin bu gebeliğin sağlıklı devam ettiğini gösterir.

Canım hiç kaygı etme, moralini her zaman yüksek tut. Önceki kötü tecrübenin bugünü etkilemesine izin verme. Hep aynı şey olacak değil. Galiba karnımız burnumuzla aynı seviyeye gelmeden korkularımız son bulmayacak:1rolleyes:

bugünler aklımızda bebeğimizden başka bir şey olmadı için bu tip rüyalar görmemiz gayet normal bende hala kalp atışını duymadım kontrolum 9 şubatda o gun tam 8 haftalık olucak bebeğim allah herkezin kucagına aldırmayı nasip etsin. benim bu gunlerde cok sıddetlı başagrılarım oluyor ve hiç bir şekilde ilaçta içemıyorum boyle bır durumda ne yapacagız ??? evde olsam yatıp uyurum ama maalesef çalışıyorum

bilinçaltın hep kötü senaryolarla dolu demekki..sıkma canını..inşallah herşey çok güzel olacak...

Merhaba canım, hayırlı olsun gebeliğin. Başağrın sabahları mı oluyor? Grip veya nezlen varsa ondan oluyordur. Ben 3 gündür akut bronşit yaşıyorum, başım ağrıyor öksürüğe bağlı olarak. Düşün bu halimde bile ilaç alamıyorum. Senin uykusuzluktan veya bilgisayar karşısında çalışmaktan olabilir mi acaba?mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…