- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
Demek normal, hımm çok şaşırdım. Koku yok ama koyu renk ve yoğun olduğu için garipsiyorum. Üşütmemeye çalışıyorum ama çorap giyemiyorum ayaklarım yanıyorlmaz:
Dr doğum tarihini bana da 22 eylül dedi ama bebek 5 haftalıkmış nasıl oluyor anlamadım, bir de şunu sormak istiyorum, kese içinde embriyo göründü de daha kalp atışlarını mı duymadınız yoksa embriyo göründüğü gibi kalp atışları duyuluyor mu?
canım hiç bilmiorum benim doktorum baktı keeyi gördük sağlıklı dedi ama embriyo gördü mü bilmiorum daha küçük dedi 5+5 de kese görmüştüm kalp atışı için erken dedi göremeyiz şimdi dedi 3 hafta sonra gel bakalım dedi kısmetse 15 şubatta gidecem sen ne güzel haftaya gidiosun..olumunekankayizsmile
:Saruboceq:cümlemiz inş... ilk bebeğin mi?
benim tuhafıma giden 6.haftada kalp atışı duyan var ama ben de bişey yok ,bazen çok endişeleniorum umarım herşey yolundadır.
herşey yolundadır cnm sıkma canını bir çoğumuz 8. haftada yada 7. haftada duydukbenim tuhafıma giden 6.haftada kalp atışı duyan var ama ben de bişey yok ,bazen çok endişeleniorum umarım herşey yolundadır.
anladım cnm hayırlısı olsun inş benimde ilk ...evet ilk bebeğim olacak kısmetse canım senin ?
Devlet hastanesinde görevli bir dr un özel muayenehanesine gidiyorum tahlilleri hastanesinde yaptırıyorum. ssk lı olduğum için ayrıca ücret ödemedim. Günüm geçip te kan testinde hamilelik çıkınca dr a gittim 4. haftayı geçiyordu yani.
uzun zaman sonra ilk kez çikolata yedim hemen miydem bulandı
tşkler kızlar içim rahatladı siz de olmasanız napaarımmolumunekankayizsmile
Dr doğum tarihini bana da 22 eylül dedi ama bebek 5 haftalıkmış nasıl oluyor anlamadım, bir de şunu sormak istiyorum, kese içinde embriyo göründü de daha kalp atışlarını mı duymadınız yoksa embriyo göründüğü gibi kalp atışları duyuluyor mu?