2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Demek normal, hımm çok şaşırdım. Koku yok ama koyu renk ve yoğun olduğu için garipsiyorum. Üşütmemeye çalışıyorum ama çorap giyemiyorum ayaklarım yanıyorlmaz:

evet normal ve olumlu bu kısıden kısıye ve gebelıkten gebelığe değişiyor.ayağını sakın üşütme yediklerıne içtiklerine dikkat et aman enfeksiyon falan kaparsın gebelıkte bu cok sık rastlanan bırşey ben bu yuzden 19 haftalıkken hastanede yattım gece yıl.hamılelıkte idrar tutumu değişiyor doktor acıklamıştı gecen yıl ve idrar yanması olmadanda enfeksiyon olabılıyor.bende öyle olmustu eyanma yoktu kasıklarımda ağrı ardı.epey alt kısımda ve aginamdam bebek cıkacak gibi baskı oluyordu o yuzden şimdiden dikkat edin derim ben.

canım hiç bilmiorum benim doktorum baktı keeyi gördük sağlıklı dedi ama embriyo gördü mü bilmiorum daha küçük dedi 5+5 de kese görmüştüm kalp atışı için erken dedi göremeyiz şimdi dedi 3 hafta sonra gel bakalım dedi kısmetse 15 şubatta gidecem sen ne güzel haftaya gidiosun..olumunekankayizsmile

hepinizhoşgeldiniz sabırlı olun ve strese girmeyin hepinizde allahın izni ile kalp atışlarını duyacaksınız.........

Bana kalsa her gün gideceğim de dr'um geçen sefer yaşadıklarımı bildiği için haftaya gel dedi sanki aynı şeyler olacakmış hiç büyümeyecekmiş gibi geliyor doğrusu, bu bir hafta bana yıl gibi gelecek.

canende hayırlısı olsun allah yardımcın olsun cnm sıkma kendinii rahat ol..

benim tuhafıma giden 6.haftada kalp atışı duyan var ama ben de bişey yok ,bazen çok endişeleniorum umarım herşey yolundadır.

:Saruboceq:cümlemiz inş... ilk bebeğin mi?

evet ilk bebeğim olacak kısmetse canım senin ?

Devlet hastanesinde görevli bir dr un özel muayenehanesine gidiyorum tahlilleri hastanesinde yaptırıyorum. ssk lı olduğum için ayrıca ücret ödemedim. Günüm geçip te kan testinde hamilelik çıkınca dr a gittim 4. haftayı geçiyordu yani.

benim tuhafıma giden 6.haftada kalp atışı duyan var ama ben de bişey yok ,bazen çok endişeleniorum umarım herşey yolundadır.

seherciğim endişelenme bende de görünmemişti kalp atışı 8. hafta da gördük yani bu c.tesi:) hayırlısı ile sende göreceksin inşallah. Dr alttan bakarsam görebiirim demişti 6. hafta da ben istemedim sağlıklı bir gebelik dedi o bana yetti zaten

uzun zaman sonra ilk kez çikolata yedim hemen miydem bulandı

herşey yolundadır cnm sıkma canını bir çoğumuz 8. haftada yada 7. haftada duyduk
anladım cnm hayırlısı olsun inş benimde ilk ...
uzun zaman sonra ilk kez çikolata yedim hemen miydem bulandı

bozocum sorma benimde aynı hiç tatlı bişey canım çekmiyo yersemde sonra midem bulanıyor hep ekşi yesem turşu tuzlu mafoldumben

tşkler kızlar içim rahatladı siz de olmasanız napaarımmolumunekankayizsmile

ben çıkıorum kızlar mesai bitmek üzere hepinize iyi akşamlar bebişlere ii bakın

bende çıkıyorum.. herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan

Canım ben ilk gittiğimde netteki hesaplayıcılara göre 6+1 dim ama dr ultrasonda baktıktan sonra 5+1 sin dedi 1 hafta gerideydim 2. gidişimde 7+5 olmuşum netteki de 8+1 di 3 güne düşmüş aradaki fark sordum dr bunları takma kafana korkulacak bişi değil dedi 7+5 ken duydum kalp atışlarını ilk gittiğimde duyamadımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar şimdi doktordan geldim tahlillerimizi gösterdik şükür herşey normalde...
kusmalarımı bulantılarımı söyledim idrar testi yaptı...
sonra baktı ooo pozitif çıkmış dedi.
panik oldum ne pozitif dedim.
kusmandan kaynaklanan vücudundaki sana ve bebeğe faydası olan yağlar parçalanmaya başlamış böyle olmaz yoksa yatırmam lazım seni hastaneye dedi....
yok dedim yatmam.
o zaman mutfağa girmeyeceksin sürekli katı şeyler tüketeceksin.
peynir,haşlanmış patates ekmek gibi dedi....
herşeyi ye kısıtlama kendini dedi.
ödüm koptu valla...
ne yapıyorsun sen süt ve bisküi olurmu hiç dedi...
zorla kendini zorla ye dedi.
bi kalayladı sormayın.
bende artık zorlıycam kendimi napayım

lilacığım ye kendini zorla annem hep diyor yemeği bi bırakırsan bidaha zorlanırsın dedi ben de zorla yiyorum
çıkarıyorum diye yememezlik yapma sen yediğin zaman hemen alıyorsun vitamini biliyorum çok zor ben de ne zorluklarla yiyorum

hepinize selamlar... güzel anne adayları. nasılsınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…