Merhaba kızlar birkaç gündür yazılarınızı okuyorum galiba en yaşlı anne adayı benim:)
Kısmetse bende Eylül annesi olacağım benide listenize alırsanız sevinirm.
sat: 05 aralık - yaşım: 40- kilo: 56-57 arası - doğum: 11 eylül gibi ( 8+2 )
Bende belirtiler arkadaşlar tansiyon düşüklüğü oluyor buna bağlı olarak başım dönüyor midem bulanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor tatlı ya bayılan ben şimdi hiiiç yemesem aklıma gelmiyor. Birde ara ara başım ağrıyor uykuya doyamıyorum. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar ne diyeyim bu günlerde geçecek yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım her şeye değer valla
Merhaba kızlar birkaç gündür yazılarınızı okuyorum galiba en yaşlı anne adayı benim:)
Kısmetse bende Eylül annesi olacağım benide listenize alırsanız sevinirm.
sat: 05 aralık - yaşım: 40- kilo: 56-57 arası - doğum: 11 eylül gibi ( 8+2 )
Bende belirtiler arkadaşlar tansiyon düşüklüğü oluyor buna bağlı olarak başım dönüyor midem bulanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor tatlı ya bayılan ben şimdi hiiiç yemesem aklıma gelmiyor. Birde ara ara başım ağrıyor uykuya doyamıyorum. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar ne diyeyim bu günlerde geçecek yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım her şeye değer valla
merhaba canım hoşgeldin benimde en son kontrolümde tansiyonum düşük çıktı fazla su içmediğim içinmiş su içince bile midem bulanıyoo çünkü bende önceden tatlı delisiyken şimdi tozşekerden bile iğreniyorum baş ağrısı ve uyku bendede olan şeyler bide önceden çok sebze severken şimdi nefret ediyorum ızgara eti büyük bi iştahla yiyorum ama özellikle geceleri kebaplar lahmacunlar geçiyo gözümün önünden cokacimcoook
Kızlar tansiyonu çıkan yada vajinal kaşıntısı olan yokmu?
Vajinal akıntı problemim var kızlar. Günlük ped bile dayanmıyor. Nerdeyse normal ped koyucam. Çok yoğun ve koyu renkli. Napıcamı şaşırdım. kafamçokkarıştı
ajinal akıntı çok çok normal sakın endişelenme hatta olması iyi bile.ancak koku varsa doktoruna danış enfeksiyon olmasın.benim şuan cok fazla yok ancak oğluma hamıleyken senın gıbıydım aynı aşırı akıntım vardı çok uzun sürdü 7.aydan sonra azaldı benım kımısininkı 3.-4. aydan sonra azalıyor.
Merhaba kızlar geçen hafta tahlil yaptırdım, dr gebelik başlangıcı olduğunu söyledi muayeneye bu gün gittim ortalama 5,5 mm boyunda bir kese görünüyor sat 15 Aralık. Aslında daha fazla olması gerek ama 5 haftalık kadar.3-4 ay evvel de hamile kalmıştım fakat bebeğin kalp atışları duyulmamıştı. Sizce bu kese çok mu küçük dr geç döllenme olabilir diyor ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
suray hg cnm sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini.....
Nazarbocuğu hoşbuldum canım inşallah sen de haylırlısı ile bebişine sağlıkla kavuşurşun
kızlar bende varımm... tahmını dogum 22 eylül kilom 75yarın 7 haftalık olucak. onumuzdekı hafta kontrol var henuz kalp sesını duyamadık.
kızlar bende varımm... tahmını dogum 22 eylül kilom 75yarın 7 haftalık olucak. onumuzdekı hafta kontrol var henuz kalp sesını duyamadık.