kaçıncı haftada kalp atışını gördü doktor?ben 6+2 de gittim daha yeni bi gebelik dedi 3 hafta sonra gel kalp atışını inceleyelim dedi.off herkes erkenden görümüş kalp atışını ben göremeedim daha yaaamirmirmirmirmirmirmirmir
hb bitterim çok tşk ederim saolasın evet sabah bulantılarım oluyo çıkartınca rahatlıyorum ancak sende mi hamişsin :) kaç kişiyiz kimler var daha aklımda tutamıyorum :)
evet canım bende hamişimmm :ecrin_bebek:
tamamdır nazarboncuğu arada bir uğra en azından gelişmelerini bildir listeye not edelim
merhaba bende geldim benide aranıza alırmısınız:)
Kızlar bir garip oldum ben artık.Herşeye ağlayasım geliyor.mafoldumben Facebookta kışmevsimi bir köy okulunun videosu var.Çocuk geç kalıyor,sınıfta çoraplarını çıkarıyor.Çoraplar su gibi.Birde arkada bir müzik.Öldüm ağlamaktan.Eşim bugün kahvaltıda niye ona ağladın iyi yönünden bak çocuklar ne kadar mutluydu falan dedi.Bende çeşme yine açıldımafoldumben
Az önce 2009 eylül annelerinin doğum öykülerini okudum.Yine başladımmafoldumben
Başım şimdi çok ağrıyorkafamçokkarıştı
normal ipekyol hormonlarımız alt üst onun için.
bende bir kahkaha bir neşelenme eşim şokta.
hiç komik olmayan bir film izliyoruz geçen gün katılıyorum gülmekten....
yine dün dadıyı izliyorum foxta ne varsa o kadar gülecek karnıma ağrılar giriyor.
eşim yüzüme bakıyor ilginç ilginç....
diyor neyin var senin ne kadar değiştin böyle???
evet evet hormonlarımız değişiyorya duygusal bozukluklar yaşamaya başlıyoruz....
ya arkadaşlar bendede çok var bulantı hiçbişey yiyemiyorum bende.kk da okumuştum havuç yiyince geçiyo dediler hatta birisi havucu temizleyip folyoya sarıyomuş gece yatarken yanına alıyomuş.bende denedim okadr değil ama yinede bastırdı biraz rahatladım sizde deneyin bakalım işe yarar inş.
sigara benim basımında derdi. esim içiyor. kokusunu alınca midem kalkıyor