2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sehercim ultrasonda 6+2 çıktığına eminmisin.Yeni gebelikse daha küçüktür.Ben 6+6 da gittim çok rahat göründü kalbibilmiyorumkismile

sabah hiç bir şey yemeden daha yataktan kalkar kalkmaz bir öğürme bir mide bulantısı sormayın.
yahu bişiy yimiş olsam neyse...
offff ne yapcaz kızlar yaaaa

slm kızlarrrrrrr nazarboncuğummm hoşgeldinn canımmm hamiş olmana çok çok çok sevindimm Şeniz tebrikleeeerrrrrr nası gidiyo bulantı varmı sendede

hb bitterim çok tşk ederim saolasın evet sabah bulantılarım oluyo çıkartınca rahatlıyorum ancak sende mi hamişsin :) kaç kişiyiz kimler var daha aklımda tutamıyorum :)

tabiki alırız şekerim ne demek :)
hoşgeldin aramıza.
eylül annesisin sanırım.
bana bilgilerini ulaştır istersen listeye ekliyelim seni
yaşın,SAT,hamiş kaldığın kilo,tahmini doğum tarihi,

lilacım bilgilerimi gönderdim sanırım eksik yok değilmi

tşk ederim bu aralar sık sık gelemesemde sizleri takip edicem

tamamdır nazarboncuğu arada bir uğra en azından gelişmelerini bildir listeye not edelim

Kızlar bir garip oldum ben artık.Herşeye ağlayasım geliyor.mafoldumben Facebookta kışmevsimi bir köy okulunun videosu var.Çocuk geç kalıyor,sınıfta çoraplarını çıkarıyor.Çoraplar su gibi.Birde arkada bir müzik.Öldüm ağlamaktan.Eşim bugün kahvaltıda niye ona ağladın iyi yönünden bak çocuklar ne kadar mutluydu falan dedi.Bende çeşme yine açıldımafoldumben
Az önce 2009 eylül annelerinin doğum öykülerini okudum.Yine başladımmafoldumben
Başım şimdi çok ağrıyorkafamçokkarıştı

normal ipekyol hormonlarımız alt üst onun için.
bende bir kahkaha bir neşelenme eşim şokta.
hiç komik olmayan bir film izliyoruz geçen gün katılıyorum gülmekten....
yine dün dadıyı izliyorum foxta ne varsa o kadar gülecek karnıma ağrılar giriyor.
eşim yüzüme bakıyor ilginç ilginç....
diyor neyin var senin ne kadar değiştin böyle???
evet evet hormonlarımız değişiyorya duygusal bozukluklar yaşamaya başlıyoruz....

lila en iyisi seninki. keske bende gülsem. bende sürekli aglıyorum. esim ne oldu yine demekten bıktı. birde küsüyorum. adam cıldıracak yakındamafoldumben

bende de duygusal gelgitler çok oluyo. ağlamaklı pek olmuyorum ama çok çabuk sinirleniyorum. bazen herkesi dövmek geliyo içimden. sonra da kendime kızıyorum. sonra mesela birden birine karşı sevgim depreşiyo birden:)) mesela annemi, eşimi, kardeşimi falan arayıp konuşyorum konuşmalarım tuhaf geliyo onlara demekki gülüyolar:))

bi de sigara içenlerden nefret ediyorum. 10 metre öteden kokuları gelio burnuma ve iğrenç kokuyolar yaaa.. ben de eskiden nasıl içiyomuşum kendime hayret ediyorum şimdi.

sigara benim basımında derdi. esim içiyor. kokusunu alınca midem kalkıyor

onuda deneyeyim bakalım faydası olacakmı artık bıktım yemek yemekten korkuyom tuzlu çubıkla vaktim geçiyor
zeytinide deniyorum sabah zeytin za ekmekle beraber öyle yedim
süt te içemiyorum miğdem kalkıyor:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…