2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mopsy cim ben de hamile kalmaya karar verene kadar günde 1 pakete yakın içiyrdum, ama arar verdik korunmayı bıratık ve ben de sigarayı günde 3 taneye düşürdüm...
Hemen hamile kalamayacağımı düşünüyordum ama hemen hamile kaldım ve adetimin geciktiği ilk gün sigarayı braktım..
Eşim zaten az içerdi o da artık evde içmiyor...
Ve hergün 5 lira sigara parasını kumbaraya atıyorum.. Ooo haziranda kumbarayı kırıp bebişim için doya doya çılgınlar gbi alışveriş yapıcam...

Ayy lilacım tabloya baktım da bir an sevindirik oldum.. Kız ne güzel beni dubalıktan fıstıklığa terfi ettirmişsin.. 52 kilo olsam daha ne isterim yavrum....
82 olarak düzelt şişko anne yaz yanına da :))

bu arada dijtal tartımın pili bitti, ve kilo takibi yapamıyorum...

ay çok güzel bi fikirrrrrrrrr
hemen eşime söylicem bırakırsan bak bir sürü güzel cicikler alırız bebğimize diye
gerçi benim geniş kocam; zaten alcaz ki. der ama olsun
belki bu kez ikna ederim hahhaa
ya hiç içinden gelmiyor bırakmak ne biçim iş yaaa
pak spermi etkiliyor falan filan ne dediysem boş

o kadar çok kilodan bahsettiniz ki hemen gidip tartılıcam :)
benimde şimdiden karnım şişti ama gazdır herhal
pantalon düğmelerim kapanmıyor 1 haftadır

sorma bende popo büyütüyor eşim yat yat diyo postan karpuzda yata yata büyürmüş diyor benimkide zaten hamarattır beraber yaparız herşeyi ben de çalışırken beraber yapar gezmeye çıkarık
zor bi yemek yapayım kızıyor kendini yoruyorsun diye
eeeeeeee 5sne bekledik biz bu bebeği allahım güzelce elime de alsam

:jeyyar::jeyyarlumunekankayizsmile
ne güzel demi
hemen düzeltiyorum canım.
kızlar listede eksiği olan arkadaşlar bana yazsın lütfen.
kalp atışlarını duyanları not ettim son gelişme olarak.bilmediklerimi yazmadım.
kilo ve yaşlarada bakın ekliyim hemen :)

aynen canım bende derdim bak sipermleri etkiler diyordum dam kendinden okadar eminki bide test yaptırmıştık güzel çıktı gördünmü diyor
ben çeketimi assam şimdiye kadar kaçtane kadın hamile kalırdı sende sorun diyedalga geçerdi
aynı benimkide pek geniş hiç lülülülülülü

benimki pek hamarat değildir ama yazık napsın elinden geleni yapmaya çalışıyor
dün bi kızartma yaptı akıllara zarar hahahaha un afak olmuş patatesler
biberleri kızartırken alev aldı yapğ bi görsen
ama temizlikte ilerleme var
yemeği de ben günüzden yapmaya çalışıyorum yada eşim gelince beraber yapıyoruz çünkü yanlız başına ayaklı bomba gibi mutfakta hahahaha

ben daha kalp atışlarını duymadım ama sen yazmışsın... neyse kalsın önemli değil.. inşallah 2 hafta sonra duyacağım :Saruboceq:
çok teşekkürler...a.s.

benimki tam canım baktım hepsini yazmışsın tşrler

gerçekten çılgınca alışveriş yapılır canım ya..baya birikir yavruna paracıklarr:lepi::lepi::lepi::lepi:

kız bizim adamlar ikiz olmasın :)
benimkide hemen başlar eee senin baban sigara içmiyormu
yok bilmem kim içmiyormu onların nasıl çocuğu var
dünya yansa ayaklarını ısıtacak pek rahat

kızlar bende bi yemek yapacağım..işe gitmedim bugün .yarın izmire gideceğiz hazırlık yaptım biraz...şimdide yemek yapayım .görüşürzopuyorumnanaktan

listede kilom yazmıyor : 47kilo
eklermisin sana zahmet

owww lapaci demekki içime doğmuş.
bu demek oluyorki sağsağlim bebetonun pıtpıtlarını duyacaksın :)
hadi hayırlısı bakalım.

kızlar bende bi yemek yapacağım..işe gitmedim bugün .yarın izmire gideceğiz hazırlık yaptım biraz...şimdide yemek yapayım .görüşürzopuyorumnanaktan

kolay gelsin... kendine iyi bak opuyorumnanaktan

hım buarada bu akşam eşimin sigarasına sulanmak yok.söözz size..,

yarın izmirdeyim zaten sülale falan sigara falan içmem ...ya bu sayfa kapandı şuan itibariyle ..tek bir fırt dahi yok artık:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…