ipeğim ben yazmıştım okudunmu canım bende 1 kilo almışım
ipeğim ben yazmıştım okudunmu canım bende 1 kilo almışım
Mopsy cim ben de hamile kalmaya karar verene kadar günde 1 pakete yakın içiyrdum, ama arar verdik korunmayı bıratık ve ben de sigarayı günde 3 taneye düşürdüm...
Hemen hamile kalamayacağımı düşünüyordum ama hemen hamile kaldım ve adetimin geciktiği ilk gün sigarayı braktım..
Eşim zaten az içerdi o da artık evde içmiyor...
Ve hergün 5 lira sigara parasını kumbaraya atıyorum.. Ooo haziranda kumbarayı kırıp bebişim için doya doya çılgınlar gbi alışveriş yapıcam...
Ayy lilacım tabloya baktım da bir an sevindirik oldum.. Kız ne güzel beni dubalıktan fıstıklığa terfi ettirmişsin.. 52 kilo olsam daha ne isterim yavrum....
82 olarak düzelt şişko anne yaz yanına da :))
bu arada dijtal tartımın pili bitti, ve kilo takibi yapamıyorum...
ay çok güzel bi fikirrrrrrrrr
hemen eşime söylicem bırakırsan bak bir sürü güzel cicikler alırız bebğimize diye
gerçi benim geniş kocam; zaten alcaz ki. der ama olsun
belki bu kez ikna ederim hahhaa
ya hiç içinden gelmiyor bırakmak ne biçim iş yaaa
pak spermi etkiliyor falan filan ne dediysem boş
:jeyyar::jeyyarlumunekankayizsmile
ne güzel demi
hemen düzeltiyorum canım.
kızlar listede eksiği olan arkadaşlar bana yazsın lütfen.
kalp atışlarını duyanları not ettim son gelişme olarak.bilmediklerimi yazmadım.
kilo ve yaşlarada bakın ekliyim hemen :)
Mopsy cim ben de hamile kalmaya karar verene kadar günde 1 pakete yakın içiyrdum, ama arar verdik korunmayı bıratık ve ben de sigarayı günde 3 taneye düşürdüm...
Hemen hamile kalamayacağımı düşünüyordum ama hemen hamile kaldım ve adetimin geciktiği ilk gün sigarayı braktım..
Eşim zaten az içerdi o da artık evde içmiyor...
Ve hergün 5 lira sigara parasını kumbaraya atıyorum.. Ooo haziranda kumbarayı kırıp bebişim için doya doya çılgınlar gbi alışveriş yapıcam...
aynen canım bende derdim bak sipermleri etkiler diyordum dam kendinden okadar eminki bide test yaptırmıştık güzel çıktı gördünmü diyor
ben çeketimi assam şimdiye kadar kaçtane kadın hamile kalırdı sende sorun diyedalga geçerdi
aynı benimkide pek geniş hiç lülülülülülü
:jeyyar::jeyyarlumunekankayizsmile
ne güzel demi
hemen düzeltiyorum canım.
kızlar listede eksiği olan arkadaşlar bana yazsın lütfen.
kalp atışlarını duyanları not ettim son gelişme olarak.bilmediklerimi yazmadım.
kilo ve yaşlarada bakın ekliyim hemen :)
kızlar bende bi yemek yapacağım..işe gitmedim bugün .yarın izmire gideceğiz hazırlık yaptım biraz...şimdide yemek yapayım .görüşürzopuyorumnanaktan