2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

MOPSY
ŞEKER PEMBE
İPEKYOL51
A&S
İNOLA
ZELCAN
Neden kimse katılmıyor sohbete herkez sadece oluyor olmuyorklava:klava:

cnm ben bi yandan iş yapmaya çalışıyorum
ev çok pis oldu bide bi arkadaşım haftasonu gelip ben yaparım dedi ben çok utanırım
o yüzden evi temizliyom kendimi fazla yormadan

ay biritek bu sıkınıyı yaşayan benmiyim..valla bende bıraktım kızlar yani içmiyorum.önceden günde 10tane falan içerdim biranda bıraktım ama çokta kolay olmuyor bazen sıkıntı yapıyor..bütün zararlarını çok çok iyi biliyorum ve kendim yakıp içmiyorum devamlı...çok nadir eşimin sigarasından birkaç fırt çekmem oluyor...tabi bunuda bırakacağıma eminim .irademi tamamen kullanıyorum zaten bebğim herşeyden değerli yoksa bırakmazdım ve içmeye devam ederdim zaten....

mopsy cnm içmemen gerektiğini söylemeye gerek yok sanırım sende biliyosundur
aklına gelince bebeğinin savunmasız olduğunu düşün
sadece sana bağlı yazık ona ben hiç içmem
eşime evde bile içirmiyorum çünkü o pis duman duvarlardan bile geçiyormuş

liste için kilomu unutmuşum lil@ ya mı söylemek gerekiyor
(ay çok acemiyim yaa)

ben eşim içiyor onu bile kovuyorum kokusuna dayanamıyr eskiden yanımda içerdi okadar olazdı şimdi dayanamıyorum oda zaten sağolsun yanımda içmiyor bebeğe ço zararlı yazık

benimde eşim yanımda içmiyor sağolsun ama o mutfakta içerken bazen sınıf sınıf yanına gidiyrum işte...ama bıraktım yani bu bile başarıdır bidaha elime almam zatende.arada sırada aşermelirimide bırakmam yakındır zaten ...

çok kötü bir alışkanlık negüzel hiçbiriniz bu illete bulaşmamışsınız...bende yavrum sayesinde kurtuluyorum çok şükür

hahaha maşallah hızlı tren gibisiniz yetişmesi çok zor

hemen bakıyorum ilk sayfaya

öyleyimdir övünmek gibi olasın canımmmmmm

[

sorma zaten sitres serumlar 85 çıktım şimdide 1 kilo daha olmışım allah yardım

etsin
sonumu hiç beğenmiyorum valla ben

QUOTE=A&S;11304641]cnm ben bi yandan iş yapmaya çalışıyorum

ev çok pis oldu bide bi arkadaşım haftasonu gelip ben yaparım dedi ben çok utanırım
o yüzden evi temizliyom kendimi fazla yormadan[/QUOTE]

hıııııııı ama bek yorma kendini elektirik süpürgesi zararlıymış ben arada eşime yaptırıyorum zaten eşim kızıyor iş yapınca
sevdim ben bu hamileliği iyiymiş ya arada yemekte yapıyor ooooolülülülülülü

ben içiyordum canım.
şimdi içmiyorum görüntüsü bile tiksindiriyor beni.ayy inşallah hep böyle gider hazır bırakmışken başlamak istemiyorum.
eşimde içmiyor zaten.Hep dua etmiştim Allahım tiksineyim diye sonunda oldu.
ama senin bulantın kusman falan yokya ondan canın istiyor benimde bulantım falan yokkan resmen sigara aşeriyodum.nasıl zorluyor insanı nasıll.
şimdi şükür tiksindim inşallah hep böyle gider doğumdan sonrada tiksinmiş olurum inşallah...

haklısın canım buda bir başarı bırakamayanlar da var
eşim bana söz vermişti hamile kalırsan bırakacağım dedi ama malesef bırakamıyor bir bıraksa sevineceğim sağlık açısında
hemde maddi yönden

elektrik süpürgesi zararlımıymış...ben hep süpürüyorum ya ne zararı varmış nagiş

nagihan: maşallah canım

sigara: eskiden içerdim, yıllarcada içtim ama 2 senedir fln çok nadir aklıma bile gelmezi
ne zaman bebek olayı çıktı tamamen bıraktım, hiç te zorlanmadım. bence iradeyle de çok alakası var. aklıma bile gelmiyor.eşimde mutfakta aspiratörün altına içiyor :) :) :)

evet ya süpürge işini bencede kocacığına bırak.
valla benimki pek bi hamartaştı, temizlik yemek çamaşır
bende yatıp popo büyütüyorum :) :) :) Allah razı olsun adamcığımdan

kızlar kilo problemi yaşıyormusunuz sizde,veya kilo alan var mı ben ve nagihan gibi.Valla kendimce çözüm üreteyim dedim ama lmaz: dr 3 aydan sonra yürüyüş yapabilirsin dedi.Herhalde o zaman kadar patlarım kilodaneyvahedigeldismile

elektrik süpürgesi zararlımıymış...ben hep süpürüyorum ya ne zararı varmış nagiş

kasları çalıştırdığı için kasıktan hareket ediliyorya ondan canım öyle duydum bende mecburen arada yapıyorum ama öyle duydum arkadaştan oda hamile o kullanmıyormuş

benimki de hep söz verdi ama bu 3.hamileliğim hep bi bahaneyle başladı
(2kere bebeğimi kaybettim)

inşallah böyle gider canım ....benim buantım tiksinmem olsa keşke bende hep dua etmiştim tiksineyim diye hiç tiksinmedim ama işte irademle içmiyorum ama inanki2 saatte bir saate bakıyorum zaman geçiyor ve ben içmiyorum afferin diyorum.. zor yani....
ama isteğimde biraz olsun azaldı psikolojıkmidir nedir anlamadım.biraz daha geçse kurtuldum artık dicem yani....nekadar içmesemde aklımdnda çıkarmak istiyorum.

evt maddi yönü zaten batırıyor insanı....zaten eşime dedim heray sigara parası kadar kendime bişiler alacağım...:lepi::lepi::lepi::lepi:

ipeğim ben yazmıştım okudunmu canım bende 1 kilo almışım

Neyse kızlar size doyum olmuyor.Kaç zamandır sıcak yemek yiyemedik.Eşimde yapabildiği kadar yapıyor.Çok vaktide olmuyor.Ben gidip yemek yapayım birazopuyorumnanaktan

bizde kumbaraya atacaktık ama beyfendi bırakamıyormuş

bende varım canım bende..kilolar benden kaçmaz:CüvCüv:
63 kgdum şuanda sabahları 66-67 arası geliyorum..ekmek yemicem karar aldım çok gerginim buyüzdendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…