MOPSY
ŞEKER PEMBE
İPEKYOL51
A&S
İNOLA
ZELCAN
Neden kimse katılmıyor sohbete herkez sadece oluyor olmuyorklava: klava:
kızlar sigarayı bırakıp bu konuda sıkıntı yaşayan varmı aranızda acaba..ben sigarayı bıraktım ama bazen çok sıkıntıya düşüyorum akşam eşimin sigarasından 4-5 fırt çekiyorumsonrada üzülüyorum..
benim gibi olan varmı acaba
hahaha maşallah hızlı tren gibisiniz yetişmesi çok zor
hemen bakıyorum ilk sayfaya
nagihan..Kilo durumun nasıl canım.Benim düşük tehlikem olduğu için neredeyse 20 gün yattım.3 kilo aldım allahım inşallah çok kilo almam.Zaten şimdi aldıklarımızın bebekle pek alakası yokbilmiyorumkismile
ay biritek bu sıkınıyı yaşayan benmiyim..valla bende bıraktım kızlar yani içmiyorum.önceden günde 10tane falan içerdim biranda bıraktım ama çokta kolay olmuyor bazen sıkıntı yapıyor..bütün zararlarını çok çok iyi biliyorum ve kendim yakıp içmiyorum devamlı...çok nadir eşimin sigarasından birkaç fırt çekmem oluyor...tabi bunuda bırakacağıma eminim .irademi tamamen kullanıyorum zaten bebğim herşeyden değerli yoksa bırakmazdım ve içmeye devam ederdim zaten....
benimde eşim yanımda içmiyor sağolsun ama o mutfakta içerken bazen sınıf sınıf yanına gidiyrum işte...ama bıraktım yani bu bile başarıdır bidaha elime almam zatende.arada sırada aşermelirimide bırakmam yakındır zaten ...
elektrik süpürgesi zararlımıymış...ben hep süpürüyorum ya ne zararı varmış nagiş
haklısın canım buda bir başarı bırakamayanlar da var
eşim bana söz vermişti hamile kalırsan bırakacağım dedi ama malesef bırakamıyor bir bıraksa sevineceğim sağlık açısında
hemde maddi yönden
inşallah böyle gider canım ....benim buantım tiksinmem olsa keşke bende hep dua etmiştim tiksineyim diye hiç tiksinmedim ama işte irademle içmiyorum ama inanki2 saatte bir saate bakıyorum zaman geçiyor ve ben içmiyorum afferin diyorum.. zor yani....ben içiyordum canım.
şimdi içmiyorum görüntüsü bile tiksindiriyor beni.ayy inşallah hep böyle gider hazır bırakmışken başlamak istemiyorum.
eşimde içmiyor zaten.Hep dua etmiştim Allahım tiksineyim diye sonunda oldu.
ama senin bulantın kusman falan yokya ondan canın istiyor benimde bulantım falan yokkan resmen sigara aşeriyodum.nasıl zorluyor insanı nasıll.
şimdi şükür tiksindim inşallah hep böyle gider doğumdan sonrada tiksinmiş olurum inşallah...
haklısın canım buda bir başarı bırakamayanlar da var
eşim bana söz vermişti hamile kalırsan bırakacağım dedi ama malesef bırakamıyor bir bıraksa sevineceğim sağlık açısında
hemde maddi yönden
kızlar kilo problemi yaşıyormusunuz sizde,veya kilo alan var mı ben ve nagihan gibi.Valla kendimce çözüm üreteyim dedim amalmaz: dr 3 aydan sonra yürüyüş yapabilirsin dedi.Herhalde o zaman kadar patlarım kilodaneyvahedigeldismile