2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kızlar ben de hafta hafta gebelik ile ilgili bir sitede okumuştım.şu şekilde yazıyor 6.gebelik haftasında yaşananlar için "bu hafta bulantılarınız ve koku duyarlılığınız artmaktadır.Artmış gebelik hormonları nedeniyle oluşan bu şikayetler 12. haftaya kadar devam edecektir.Sabah bulatılarının tek tesellisi bu gebelerde düşük riskinin azaldığının gösterilmiş olmasıdır."
Ben de de bulantı yok ne yalan söyleyim biraz olsun istiyorum artık..

Evet canim ya bende gectim 6.haftayi baslasin artik su bulantilar hihoyyyt

benim de bulantilarim varn ozellikle sabahlari uyaninca.
ishe geliyorum saat 11-de falan yine bashliyor, meyve yiyorum geciyor gibi...
bide, artik kokulara karsi cok hassas oldum, hatta arabamdaki araba parfumu bile beni etkiliyor, cami acik birakiyorum

Tatlim biliyorsun bende de gecen hafta 10 nisanda seninkiyle ayni tonda lekelenme olmustu ve hemen acile gidip doktorumu cagittirdim..burda bole bi sistem var neyse..alltan ozel bir aletle bakti..aletin ne oldugunu bilmiyorum...sanirim vajinanin durumu ile ilgili...bana kanamanin olmadigini...ayrica olsa bile yineleyen bir durum olmadiginda korkulmamasi gerektigini soyledi..tum tahlillerimide yapti ogun zaten hastanedeyiz diye..ayrica keseyi de o gun gorduk...benimde endisem...beta hcg ile ilgili...o gun beta hcg degerim 972 cikmisti ..bana dusuk geldi ama doktor degerin normal oldugunu soyledi ve iki gun ara ile test olcumu yaptirmak istedi..daha once bahsetmistim...burada doktora gidiyorsun sana recete veriyor..o recete ile labaratuara gidiyorsun testini oluyorsun..ama sonuc sana degil 10 gun icinde doktoruna gonderiliyor..igrenc bir sistem...bende pazartesi ve sali olmak uzere yaptirdim..telefonda doktorun asistanina yalvardim agladim lutfen soyleyin diye...daha gelmedi deyip durdular..bide beni dusunun burda henuz beta hcg min ne durumda oldugunu bilmiyorum..belkide cikmak yerine Allah korusun iniyordur..sisteme bakin...cok korkuyorum..canim burnumda geziyorum..yas 32 olup ilk cocuk olunca vakit azaliyor diye herseye takar durumdayim...en cokta buradaki saglik sistemine takip hergun agliyorum...neyse iste anlayacaginiz hamis olan her hanenin icinde bin yurek carpiyor...Allah ,hakkimizda hayirlisini versin her zaman..Annemde diyor ki,bu dunyada alacagi nefes yiyecegi lokma varsa sen ne yaparsan yap ister halay cek bisi olmaz..ama yoksa...istedigin kadar titizlen hersey olacagina varir diyor..
ben bu aralar epey bi duygusallastim..sizler bakmayin bana...ben her zaman hersey cok guzel olacak diyen bir kisiyim de..simdi gurbet ellerde..hic bir yakinin yok...yabanci insanlarla bu isleri konusmak..bir kan testi sonucu icin 10 gun beklemek...biraz uzdu beni...yoksa hormonlar mi devrede...

aglamak mi? lmaz:canim yapma. ne yapiyorsun? olmaz ya, aglamak stres yasak. yapma, biraz da sabret, hayirlisiyla dunyaya gelir bebesin, hic bir problem de olmaz. hepimiz yanindayiz

canım yanlız hissetme kendini, burada bile bi aile gibiyiz, birbirimizin sorunlarına üzülüp, bebeklerin kalp atışlarıyla heyecanlanabiliyoruz. hihoyyyt

Evet canim ya bende gectim 6.haftayi baslasin artik su bulantilar hihoyyyt

bence dua edin hiç bulantınız olmasın kızlar, inasanı hayattan koparan bişey, mide bulantım olmasın diye dua ediyorum ben ama her sabah bulantıyla uyanıyorum. Zaten kadınların %20 hamilelikte hiç bulantı yaşamazmış, belki de siz o şanslı kişilersinizdir...

canim benim....seni cok iyi anliyorum..kesen kucuk derken ne demek bu?Doktorun mu soyledi..hayir bir sitede okumustum...bazi bebekler olmasi gereken haftadan kucuk olup sonradan olmasi gereken hafta degerine gelip arayi kapatiyorlarmis...bunun gibi mi ?nedir tam olarak..?

Ayrıca eğer sizi araba tutuyosa da bulantılarınızın olması daha yüksek bi olasılık, beni çocukken tutardı. Ondan heralde şimdide bulantılarım var, 6 hafta daha nasıl çekilir bu bulantılar bilmem

Kizlar aynada dikkat ettimde göbegimin alt kismi baya baya sismeye baslamis yani yan durunca belli oluyo sis oldugu sizdede öylemi? :)

valla canımcım SAT a göre 6 haftalık olması gerekiyor, ama 2 gün önce doktora gittik ve doktorum kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalık olduğumu söyledi. Bu ya geç döllenmeden kaynaklanıyomuş ya da gelişim geriliğinden. Geç döllenme değildir diye düşünüyorum çünkü adetim hep düzenlidir 28-30 gün arasında gelirdi, ama gelişim geriliğini de aklıma getirmek istemiyorum

walla böle giderse bende istemeye başlicam mide bulantısı sonra başıma bela olucak

ayyyy canım ya ne kötü bir sistemmiş gerçekten gurbette olmakta üstüne tuz biber olmuş e bide senin duygusallığını ikiye katlayan hormonlar off off çok zor walla allah kolylık versin

yalnızzzzz ble ağlarsan durmadan bebiş sana küser ona göre annesi bir an önce toparla kendini konuş bebeğinle sıkma canını olurmu hem kendini her yalnız hissettiğinde bizler burdayız

Kizlar aynada dikkat ettimde göbegimin alt kismi baya baya sismeye baslamis yani yan durunca belli oluyo sis oldugu sizdede öylemi? :)

canım hevesini kırmak istmem ama o gaz şişkinliğidir bence, hamilelikte çok olurmuş. Zaten 12.haftadan önce de karnımızın büyüyeceğini sanmıyorum, düşünsene daha 1 cm den daha küçük bebeğin... delikafadulden

Aslında genellikle sağlıkk sistemii olarakk türkiyeyeii beğenmezler genelliklee orda nasılkii canımm beğenmedinnn
anlıyabilirimm az çok seni bende 3 yıl kadar polonyada bulundumm eşim orda bir bebek dahaa ,istemiştiii ama bebek 6 aylık olana kadar alltan baktıklarıı içinn istememiştimm bennnn

Ben kesinlikleee midem bulansınn istemiyorumm çünküü 2 kızmdaa okadar çektimkii bundaada korkuyorumm yine aynıı olacakk diye
aslında dahaa sizz yenii cicc annnlere olduğunuzz içinn merak etmeniz normallll amaa benn başımaa gelecekleriii bildiğimm içinn olmasınn diyee duaa ediyoprummm

aslında erkenn gidilenn doktorr randevularındaa bizimm başımıza gelebilecekk bütünn risklerii sayıyorlarrr,inşallahh bebeişinde hiç bişi yoktur

ben de geçen yıl mide rahatsızlığı geçirmiştim, 1 hafta hiç bişey yiyemeden sürekli çıkardım, su da dahil. O yüzden bebek için bile olsa midemin bulanmasını istemiyorum, çok kötü günlerdi, bulantıdan işe gidemediğim çok olmuştu, haftada 2 gün doktordaydım, geceleri acilde serum yiyodum. Kötü günlerdi, mümkünse mide bulantısı istemiyorum ama hafif hafif var yine :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

benimde ayni ama dr.bunun sorun olmadigi soyledi...ne olabilirmis ki

Biliyorum canim karnimin sismeyecegini. Ama alt kisim yinede belirginlesmis biraz. Karnim zaten dedigin gibi gazdan sis kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…