Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neslicim seni ekliyemedim çünkübilgielrin yok. yazarsan girdiğimde eklerim canım[/QU
hamilelik öncesi 53
doğum öncesi 72
doğumdan hemen sonra 68
doğumdan 1 ay sonra 64
doğumdan 2 ay sonra 64
doğumdan 3 ay sonra 64
doğumda 4 ay sonra 60
serra 4 ayı dolduruyo 3 gün sonra, 72 kilo oldum. Diyete devam ediyorum, yürüyüşte yapmaya başladım bikaç gündür.Havalar hazır güzelleşmişken değerlendireyim diyorum:)Takıyorum en sevdiğim müzikleri kulağıma, saat nasıl geçiyo anlamıyorum bile. Bu arada dün arkadan fotomu çektim ve dedimki kendime, daha önünde çoook yol var canım, sen en iyisi dünya turu at(
neslicim seni ekliyemedim çünkübilgielrin yok. yazarsan girdiğimde eklerim canım[/QU
hamilelik öncesi 53
doğum öncesi 72
doğumdan hemen sonra 68
doğumdan 1 ay sonra 64
doğumdan 2 ay sonra 64
doğumdan 3 ay sonra 64
doğumda 4 ay sonra 60
ekledim canım seni de. sen de durmuş durmuş.
son ayda güzel kilo evrmişsin 4 kilo birden
nasıl oldu bu ya.
bana da bi yol gösterin yahuu.
olmuo gitmio
ayy bir d e4 kilo birden gitseeee offff değmeyin keyfime ozman.
mrb
ayın 22 sinde 4 aylık olcaz biz kısmetse....
60 kiloyla hamile kaldım,73 le doğuma gittim,doğumdan eve geldikten 1-2 hafta sonra 64 kiloydum ama şimdiiiiiii
maalesef 71 kiloyum...vermek bi kenarda dursun üzerine kaç kilo aldım..
var mı benim durumumda olan?...
çok şişko oldum ben sonradan....
hamileliğimde olsa bu kadar kafaya takmazdım...benim sonradan oldu işte...
iki yila kadar suruyrmuymus tam formdayiz derken ben yine hamile kalirmisim4. ayımız 62.5 a kadar düştük :)
üzülmeyin arkadaşlar bende de göbek duruyor :))nerdeyse 21 kilom gitti ama göbeğim gitmedi pehhh zaten 6. aydan sonra iniyormuş 2 yıla kadar tam formunu buluyormuş:)hadi hayırlısı bakalım :)