2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

4.ayda hala bir degisme yok,57 kiloyum. 20 kilo verdin nasil olsa diye avunuyorum artik napalim:))gerisi de spora baslamadan gitmeyecek.beyfendi biraz musade etse de annesi forma girse artik.ayni seyleri giymekten siyiracagim yakinda:KK53:

Bende aynı dertten muzdarıbim aynı şeyleri gıymek benıde cok sıktı, kıyafette almak istemıyorum zayıflarım ümidiyle:KK1: 4 ay oldu bende hala dogumdan sonrakı verdıgım 14 kilo ile kaldım,geri kalan 7 kılo üstüme yapıştı sankı bi türlü gitmek bilmiyo.Çok sıkıldm çoooooook:KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlar gerçekten kilo verenleri tebrik ediyorum ve nasıl veriyosunuz şaşıyorum
ya tatlı yemiyosunuz yada spor.
ben hiçbiirni yapmayan biri olaark yerimde sayıyorum
demkki bişiler yapsam gidecek bu kilolar
en azından öle umut ediyorum
temmuz ortası tatile gidicez inşallah arkadaşalrla
aam ben feci durumdayım
nasıl cesarete diyorum bu halimle bilmem
vermem gerek bu kiloalrı yoksa orda kendimi hiç beğenmicem
kloda vermek istiyorum
bu gıcık göbekten kurtulmak da
tam spor niyetlniyorum hep bişi çıkıyo
aama inşallah evdekielri tüketeyim abur cubur almıcam artık
tatlıyıd a az yapmaya çalışıcam
ya daynmıyorum tatlısızlığaaaa
şimid bile bi kalıp çikoltayımideye indirip cuppp yatıcam
sonradgelsin kilolar:KK43:(((((((((((

63 ile 64 arasındayım sabah akşam ölçümlerinde :)63.5 diyelim .Sanırım kızımın cadılığından hızlı kilo veriyorum :))

serra 4 ayı dolduruyo 3 gün sonra, 72 kilo oldum. Diyete devam ediyorum, yürüyüşte yapmaya başladım bikaç gündür.Havalar hazır güzelleşmişken değerlendireyim diyorum:)Takıyorum en sevdiğim müzikleri kulağıma, saat nasıl geçiyo anlamıyorum bile. Bu arada dün arkadan fotomu çektim ve dedimki kendime, daha önünde çoook yol var canım, sen en iyisi dünya turu at:KK43:(

serra 4 ayı dolduruyo 3 gün sonra, 72 kilo oldum. Diyete devam ediyorum, yürüyüşte yapmaya başladım bikaç gündür.Havalar hazır güzelleşmişken değerlendireyim diyorum:)Takıyorum en sevdiğim müzikleri kulağıma, saat nasıl geçiyo anlamıyorum bile. Bu arada dün arkadan fotomu çektim ve dedimki kendime, daha önünde çoook yol var canım, sen en iyisi dünya turu at:KK43:(

ohhhh nasıl saatlerce kulağına müziği takıyosun ya. bebiş napıo bu arada.
ben ancak yarım saat yapabiliyorum onu da eşim bakarken.
ohhhh ne güzel kaç kilo vermişsin be hatunnn.
bi ben veremiyorum.
offfff

neslicim seni ekliyemedim çünkübilgielrin yok. yazarsan girdiğimde eklerim canım[/QU

hamilelik öncesi 53
doğum öncesi 72
doğumdan hemen sonra 68
doğumdan 1 ay sonra 64
doğumdan 2 ay sonra 64
doğumdan 3 ay sonra 64 :KK43::KK43::KK43:
doğumda 4 ay sonra 60

ekledim canım seni de. sen de durmuş durmuş.
son ayda güzel kilo evrmişsin 4 kilo birden
nasıl oldu bu ya.
bana da bi yol gösterin yahuu.
olmuo gitmio
ayy bir d e4 kilo birden gitseeee offff değmeyin keyfime ozman.

mrb
ayın 22 sinde 4 aylık olcaz biz kısmetse....
60 kiloyla hamile kaldım,73 le doğuma gittim,doğumdan eve geldikten 1-2 hafta sonra 64 kiloydum ama şimdiiiiiii
maalesef 71 kiloyum...vermek bi kenarda dursun üzerine kaç kilo aldım..:KK43:
var mı benim durumumda olan?...
çok şişko oldum ben sonradan....
hamileliğimde olsa bu kadar kafaya takmazdım...benim sonradan oldu işte...

mrb
ayın 22 sinde 4 aylık olcaz biz kısmetse....
60 kiloyla hamile kaldım,73 le doğuma gittim,doğumdan eve geldikten 1-2 hafta sonra 64 kiloydum ama şimdiiiiiii
maalesef 71 kiloyum...vermek bi kenarda dursun üzerine kaç kilo aldım..:KK43:
var mı benim durumumda olan?...
çok şişko oldum ben sonradan....
hamileliğimde olsa bu kadar kafaya takmazdım...benim sonradan oldu işte...

al bendende okadar canım 63 ıle hamıle kaldım 73 kılo ıle doum yaptım dogumdan gelınce 67 ıdım sımdııııı tam 71 kıloyum harıkayım yanı superım superrrrrrr... ooff oofffcok ktu durumdayımmm:KK43::KK43:

aaa bende 72-73 kiloyum, benzerlerimin olması ne güzel. Kızlar üzülmeyin hep beraber vericez inş kiloları.:KK66:

göbek duruyor kızlar...

71 kiloyum 4.ayımızda :)

1 kilom kaldı hepsi giitti :nazar: denizim eklersen sevinirim...

4. ayımız 62.5 a kadar düştük :)

üzülmeyin arkadaşlar bende de göbek duruyor :))nerdeyse 21 kilom gitti ama göbeğim gitmedi pehhh :KK25: zaten 6. aydan sonra iniyormuş 2 yıla kadar tam formunu buluyormuş:)hadi hayırlısı bakalım :)

Son düzenleme:
4. ayımız 62.5 a kadar düştük :)

üzülmeyin arkadaşlar bende de göbek duruyor :))nerdeyse 21 kilom gitti ama göbeğim gitmedi pehhh :KK25: zaten 6. aydan sonra iniyormuş 2 yıla kadar tam formunu buluyormuş:)hadi hayırlısı bakalım :)
iki yila kadar suruyrmuymus tam formdayiz derken ben yine hamile kalirmisim:KK1::KK1::KK1:

X