Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizimcim, 3. ay 76.6, 4. aydayız şimdi 74,4 oldum.
İlk defa dün gece 1 poğaça yedim diyete başlayalı ve bu sabah büyük bi üzüntü ile kalktım. Sinirim bozulunca mutfağa koşmıycam bidaha ...
3 şubatten beri ekmek ve hamurişi çikolata vs. yi tamamen kestim. Sebze meyve salata ağırlıklı besleniyorum. Akşamları tv izlerken canım aburcubur istediğinde, bir kase kabuklu fındıkla oyalanıyorum , oda emzirdiğim için fazla yaramıyodur bana diyerek avunuyorum:) yavaş veriyorum ama en azından iniş çizgisindeyim :) eğer yükselişe geçseydim kesin 90 ı bulmuştum.canım nelerr yapıyosun kılo vermek için,ne yıyosun?
Canım bol bol ye ama sebze meyve salata kuruüzüm,ceviz fındık vs. Aburcubur ve hamur ekmek yeme bak veriliyo gerçekten ve baş dönmesi filan da olmuyo. Süt verdiğimiz ve sütümüzün besleyici olması için çeşitli ve dengeli beslenmeliyiz. Eğer emziriyo olmasak belki daha kısıtlı yerdik ama eğer hızlı vermek istiyosan spor canım. Ben ilk başladığımda spor yapıyodum hızla gidiyodu, sonra sporu bıraktım gıdım gıdım gitmeye başladı. Benim kızım bol emmeyi seviyo ama çok kusuyo bu sefer. Ama emzirmenin kilo verdirdiği kesin.Doğum yaptığımda 75 kiloydum.Kızım şimdi 3 ay 12 günlük ve ben 70 kiloyum.Yemeyip kilo vermek istesem süt azalıyor.Ve tansiyonum düşüyor.Yesem kilo veremiyorum.Pazartesi izin bitiyor.Koşuşturma başlıyor.Kilo veririm ben o koşuşturmaya herhalde.En iyi kilo verme yöntemi yediklerine dikkat edip bol bol emzirmek.
Canım sen gene iyisin bak ben iki aydır uğraşıyom anca 74.5 olabildim ve seviniyomda. 70 i bulunca bayram edicem. Almak kolay vermek zor yaa. 50 liklerin yakınması konusundada aynen katılıyorum sana :)3. ay sonu 70 hala :84::84::84:
kılosu 50 lerde olanlar uzulmesın mumkunse gelıp dovmeyımmmm sonra
astar sen ne gzüel kilo vermişsin öle
ne yapıysun
benim gibi tatlıalrı yiyip yiyip yatmıosun galiba
3. ay sonu 70 hala :84::84::84:
kılosu 50 lerde olanlar uzulmesın mumkunse gelıp dovmeyımmmm sonra
Adaşım ya sen çok güzelsin yakınmayı bırak lütfen. Kendimi kötü hissediyorum sen yakındıkça :) Diyorum ki kendime" millet birazcık göbek için nekadar yakınıyo, senin haline bak":)
3 şubatten beri ekmek ve hamurişi çikolata vs. yi tamamen kestim. Sebze meyve salata ağırlıklı besleniyorum. Akşamları tv izlerken canım aburcubur istediğinde, bir kase kabuklu fındıkla oyalanıyorum , oda emzirdiğim için fazla yaramıyodur bana diyerek avunuyorum:) yavaş veriyorum ama en azından iniş çizgisindeyim :) eğer yükselişe geçseydim kesin 90 ı bulmuştum.
Canım bol bol ye ama sebze meyve salata kuruüzüm,ceviz fındık vs. Aburcubur ve hamur ekmek yeme bak veriliyo gerçekten ve baş dönmesi filan da olmuyo. Süt verdiğimiz ve sütümüzün besleyici olması için çeşitli ve dengeli beslenmeliyiz. Eğer emziriyo olmasak belki daha kısıtlı yerdik ama eğer hızlı vermek istiyosan spor canım. Ben ilk başladığımda spor yapıyodum hızla gidiyodu, sonra sporu bıraktım gıdım gıdım gitmeye başladı. Benim kızım bol emmeyi seviyo ama çok kusuyo bu sefer. Ama emzirmenin kilo verdirdiği kesin.
Canım sen gene iyisin bak ben iki aydır uğraşıyom anca 74.5 olabildim ve seviniyomda. 70 i bulunca bayram edicem. Almak kolay vermek zor yaa. 50 liklerin yakınması konusundada aynen katılıyorum sana :)
canıım kilo 52 ama boy da selvi değil yani