2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

bilgileri ekledim kızlar.
aam bende değişiklik yok bi türlü.
nasıl gidicek bu kiloaler ve bu koca göbüş:)))))

55 kilo olmuşum bende : ) toplamda 15 kilo vermiş oluyorum yani.3 kilo daha kaldı.ama sıkılaşmam gerek.

canım ben bayadır yazmamışım galiba,3 ay 52kg 4.ay 52kg, 5.ay 51,5kg(gerçi zaman zaman 52 hatta 52,5 bile oluyo:) )kilo vermek istemiyorum artık, sıkılaşmak istiyorum ama nasıllll? çözümünü bulan var mı kızlar yaa :KK43:

canım ben bayadır yazmamışım galiba,3 ay 52kg 4.ay 52kg, 5.ay 51,5kg(gerçi zaman zaman 52 hatta 52,5 bile oluyo:) )kilo vermek istemiyorum artık, sıkılaşmak istiyorum ama nasıllll? çözümünü bulan var mı kızlar yaa :KK43:

esra kac kilo ile dogurdun kuzum sen hemen verdin kilolari.yere uzan tamamen kafani karnina dogru kaldir 20 kez yap.yanma hissedersen normal sonra bisiklet cevir iyi gelir ara sra yapiyorum ama herzaman degil

bebeğim 6. ayına girdi ben halaaaaa 69 kilodayım gram oynamıyorumm, delircem yaa hiçbir kıyafet olmuyor yakışmıyor nasıl vericem ben bu kiloları :KK52:

canım

3.ay:61
4.ay:63
5.ay:58
6.ay:55,5

masal sağolsun,diyete gerek kalmadı hiç

ben kilo almaya devam ediyorum verceğime...:KK70:
doğuma girdiğim kiloya çok az kaldı...2 kilo kadarcık...:KK9:
şaa bi yana ne zaman gitcek bu kilolar yaaaa...
ben hamilelğimde almadım doğumdan sonra aldım o daha kötü...sırf yağ aldım yani...
dediğiniz gibi hiç bişey yakışmıyo yaaa...yeni bişeyler de alasım yok zayıflarım diye...rejim de yapamıyorum emzriyorum diye korkuyorum ama çok yiyorum yaa hamileyken hiç iştahım yoktu..doğum yaptım iştahım açıldı,midem genişledi resmen...doymuyorum ne yesem...napıcam bilemiyorum...

X