- 2 Mart 2010
- 1.291
- 0
Senin bu topikte ne işin var bacım,çok ayıp. Sinem'le birlikte doğum yaptığı halde incecik kalanlar topiği açın siz.
katılıorum sana şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bu topikte ne işin var bacım,çok ayıp. Sinem'le birlikte doğum yaptığı halde incecik kalanlar topiği açın siz.
ne inceciği kuzum ya,kotlarım bacaklarımda kalıyor çok özledim dar kotlarımı,ne gitcem şimdi ben hep eşofman,hep sweat nereye kadar yaza badyleri giyerken herşey meydana çıkcak şimdiden onları düşünüyorum:44:Senin bu topikte ne işin var bacım,çok ayıp. Sinem'le birlikte doğum yaptığı halde incecik kalanlar topiği açın siz.
Diyosun
Çok mutlu oldum, fekatt; eski kıyafetlerim niçin dar oluyor ? : )
Bence Sinem öyle bir toppic açsın, tek başına takılsın
ne inceciği kuzum ya,kotlarım bacaklarımda kalıyor çok özledim dar kotlarımı,ne gitcem şimdi ben hep eşofman,hep sweat nereye kadar yaza badyleri giyerken herşey meydana çıkcak şimdiden onları düşünüyorum:44:
demi ben topiğin delisiyim zaten tek tek takılayım buara senin o olmayan kıyafetler benimde hala olmuyor,o bol bol giydiğim kotlar dar bile girmiyor yani,kottan yana çok sıkıntılıyım,bacaklarım etlenmiş benim çok ya offff:84:
Seni, beni ve herkesi Ebru Şallı'ya havale ediyorum Allah hepimize kolaylık versin.
3. ayda da hala 67 hiç kilo veremiyorum ben ve nedenini biliyorum tatlılar yüzünden canım hep tatlı istiyor ben ne zaman zayıflıcam yaaa
64 ile 65 arası gidip geliyorum :)Çok çabuk kilo verdim herkes çok şaşırıyor.Bir de şu vıcık vıcık göbek gitse ,göbek atcam yaklaşık 17 -18 kilo verdim.Sütüm çok yağlı ,kızımda maşallah obur azcık .Hiçbir şey yapmadım kilo vermek için kızımla uğraşmak,bol bol emzirmek ve ekmek yememek dışında :)
canım ya bende bolbol emziriyorum ama vermedım hıc kılo.ama ben tatlı cok yıyorum heralde.sen hıç mi abur cubur yada ekmek tatlı felan yemiyosun.gun ıcınde neler yıyosun egzersız yapıyomusun merak ettım canım.ben doğuma 73 ıle gırdım hala 70 sım hıc kılo vermedım
Hiçbir şey yapmıyorum desem yeridir,hatta çok hareketsizim doğumdan beri kayınvalidem yanımda sağolsun hiç iş yaptırmıyor.Her gün mekik çekecem diye şartlıyorum kendimi nerdee mekik suyum bile ayağıma geliyor:)Ben hızlı kilo verişimi uykusuzluğa hiç dayanamam ona veriyorum.Sağolsun meleğim geceleri saatte bir uyanıyor nadirdir 2 saat uyuduğuAyrıca ekmek yemem hiç ,kilo için değil pek sevmem hamur işini ondan.abur cubura gelirsek yemem mi misafirler çoğalınca fındık fıstık kek mek derken çoğu defa abartıyorum ve şu ara adet göreceğim için acaip tatlı tükettim(yani bence fazla,annemlere göre hiç yememişim:) )sözün özü ek hiçbir şey yapmıyorum bütün zamanım kızıma gidiyor akşamım sabahım hep onunla,bir de çok çok su içerim,fazla tuzlu yemem ,onun dışında sebze tüketirim çokca.
Senin önceki kilon kaçtı ki?Kaç kilo aldın yani ve merak etme bebeklerimiz hele bir yürümeye başlasın eski kilolarımızı ararız, etrafımdan gördüğüm kadarıyla bir deri bir kemik halinde dolanıyorlar:))))Benim derdim kilom falan değil şu göbeğim küçülsün istiyordum o da yavaş yavaş gidiyor adet görmeye başladığım için.Sen tatlıyı azalt ekmeği kes bak ne kadar farkedecek.Tabi bünyeden bünyeye değişir.Aralık annelerinde en çok kilo alan bendim heralde ama çoğu gitti azı kadı hem de hiç farkında olmadan boş ver kiloyu bebişine yoğunlaş bence :)Onlar her şeye değer
kızlar benide ekleyin denizim yeni gördüm çok iyi yapmışsın böyle bir konu açmakla... değerleri veriyorum...
hamileleik öncesi kilo 70kg
doğum öncesi kilo 86,5kg
doğum sonrası 79kg
birinci ay 76kg
ikinci ay 74kg
3.ay henüz dolmadı ama 72,5kg...