2010 aralık annelerinin kilo verme tablosu

doğum öncesi 62
doğuma gıderken 72
doğum sonrası 63
1. ay 63
2.ay 64

hehehe ben hamileyken hepinize yedirttim kendim yememiştim kandırdım sizi aşertip:KK60::KK60::KK60:

ooo estamp şimdiden kilolar verilmeye başlanmış.
sen bu azimle veririsin canım

kuşum sen bu şekilde bile süpersin
bence çok da verme.
yakışıo sana biliosun.

sen d ebenim gibisin yani.
klo alanalrdan.
inşallah veririz be güzelim.
ama birbirimizin gazına ihtiyacımız var

canım sen baksana baya vermişsin doğum öncesi kilonun nekadar aşağısındasın.
daha da veirirsin.

saol canım bayağı morel verdin:))) çok şükür troidlerimde çalışmaya başladı verirp eski formuma kavuşurum inşallah...

kız sehri-huzun sen naptın. gitmiş kilolar ne kalmılş 2 kilo
ya kıskanıyorum
hemen verenleri görünce
selin senin d eöle baksana .
ya benim göbüş lömbür lömbür
sanki hamileyim,
artık şüphelenenicem acabamı ide
doğum sonrası pek öle değildi benim ya
kilo alıyorum her geçen gün sanki

Nida23 çok sevdim seni,diğerleri gıcıkkk:KK1:
gebelik önü:74
doğum:93
doğumdan sonra:91.5:KK1::KK1:Vlla.inanılmaz şiş döndüm eve.bu doğumun 3..günü olam kilom
1.ay:85
2.ay:83

Son düzenleme:
eveett benim hamilelik öncesi 61,
doğum öncesi 71,
doğum sonrası 63,
1.ay sonu 63,
2.ay sonu 63..

normal kilom 58 falan..
çakılı kaldım 63te...:KK37:

selam kızlar,

canım ben hamile kalmadan 67 idim.. doğuma giderken 81 kiloydum. hast. geldiğimde kendimi 2 defa tartmama rağmen 79 kilo görünüyordu... bebveğim 3860 gr. doğdu artık nasıl oluyorsa.. 1. ayın sounuda 70 idim.. 2 aylık olduk şimdi 69um.. benim 2 kilo fazlam görünüyor ama ben en az bir 5 kilo vermek istiyorum.. havalar ısınsın sokaklara atacam kendimi yürüyüşlerler veririz artık...
:KK37:

teşekkürler denizim bu topiği açtığın için:KK71:. kilolarla başı dertte olan tek anne ben değilmişim:KK66:. ocak 2010 da diyete başlamıştım 74 kilodan 68 kiloya düşmüştüm ki:KK49: mart ayında kızım serrama hamile olduğumu öğrendim:KK9: ve hemen canım ne istediyse yemeye başladım:KK56: kısa zamanda verdiklerimi fazlasıyla geri aldım. hamileliğimin son günü 90 kiloydum:KK3:. doğumdan sonra 82 filan oldum. ilk hafta 77 ye düştüm:KK4:, 1. ayın sonunda 80 kiloydum:KK58:,1 haftadır sabahları düzenli olarak spor yapıyorum ve dengeli beslenmmeye çalışıyorum. dün 2. ayımız doldu ve 78 kiloyum. hepimiz hem bebişlerimizi bol bol besler hemde kilolardan kurtuluruz biran önce inşallah. 1 hafta önce kk diyet guruplarından 80-89 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğine katıldım ve orayı da takip ediyorum:KK68:. orda da baya doğum yapmış ve kilo vermeye çalışan arkadaşlar var:KK4:.motivasyon için baya iyi oluyo birlikte hareket etmek:nazar:.herkese kolay gelsin....

işte uzun zamandır beklediğim topik:)

eveett benim hamilelik öncesi 61,
doğum öncesi 71,
doğum sonrası 63,
1.ay sonu 63,
2.ay sonu 63..

normal kilom 58 falan..
çakılı kaldım 63te...:KK37:

seni kendime rakip seçiyorum. çünkü değerlerimiz benziyo. idael kilom (istediğim kilo aslında) 57 olmasına rağmen
hamilelik öncesi 61
doğum öncesi 70
doğum sonrası 67
1. ay sonu 65 (yakalayacağım seni:)

seni kendime rakip seçiyorum. çünkü değerlerimiz benziyo. idael kilom (istediğim kilo aslında) 57 olmasına rağmen
hamilelik öncesi 61
doğum öncesi 70
doğum sonrası 67

aa çok iyi fikir.. bende hemen kendime bi rakip bulayım... benim kadar olan varmıdır acabaa:KK43:(

Yaz benide anacğım yaz.Nasıl vericeğim şu 6 kiloyu.Çok iştahım açık.Yani tutmasam kendimi dünyaları yiyeceğim.Neyse en azından üstüne kilo almıyorum.Durduğumuz yerde duruyoruz.:KK1:

ebelik öncesi kilo :52
Doğum öncesi kilo :70
Doğum sonrası kilo :65
1. ay sonu kilo:59
2. ay : 58

Son düzenleme:
ben de başladım egzersizlere ama bilmiyorum verir miyim.
hamilelik öncesi 60
doğuma girerken 75
doğumdan sonra 69
1.ayın sonunda 67

he he benim hiç kilom yok:KK66:hatta zayıfladım da karnım felan çöktü iyice,kemiklerim belli olcak nerdeyse ama sagolsum sıpam bi dkka durdurmuo 20 günlükten beri ayaktayım gece gündüz,evin içinde yürüoz öyle sabit duruncada basıo cıglıgı hanfendi...

Benim fazla takıntım yok kilo bakımında şu göbeğe çare bulsalar ya :)))
59 kilo ile hamile kaldım,82 kilo ile doğurdum :)hastahaneden eve geldiğimde 78 kilo idim.1. ayda 67 kiloya düştüm ama her nedense göbeğim hiç düşmedi :)))bakalım 2. ayımızın bitiminde kaç kilo olcam:KK34:

hamilelik öncesi 61
doğum öncesi 70
doğum sonrası 67

canım çok tatlısın yaaa...
yaaa ama ben dur diyemiyorum boğazıma..
sen 57yi görünce ben inşallah 63ü çoktan aşmış olmam.

:KK9:

canım çok tatlısın yaaa...
yaaa ama ben dur diyemiyorum boğazıma..
sen 57yi görünce ben inşallah 63ü çoktan aşmış olmam.

:KK9:

ben de diyemiyorum merak etme. demeye çalışmıyorum bile:) buraya yazdıktan sonra eşime bi alışveriş listesi hazırladım, sırf tatlı ve pasta malzemesi... daha önce hiçbişey yapmadan hatta hiç tartılmadan vermiştim kilolarımı. o zaman da 70 ile doğuma girmiştim. doğum sonrası 64, 2 hafta sonra da 62 kiloydum. 7,5 aylık iken herkes çok kilo verdin deyince bi tartıldım da 57 geldim. tam olarak ne zaman düştüm o kiloya bilmiyorum. sadece o zaman bu kadar yemiyodum galiba. ama oğlum da bu kadar emmiyodu...

benide ekleyin kızlar..
hamilelik öncesi 70 kg (bu kilo bile bana çoktu:KK53:)
doğum öncesi 83,5 kg
doğum sonrası 77 kg
1. ayın sonu 74 kg
bugün 2. ayın sonu 75 kg
vereceğim yerde kilo alıyorum,göbek sanki 4,5 aylık hamile gibi.
neara toplanır bu göbek bilmem:18:

aynı kiloyla bizde ayseeylülle hamile kalmışız.
rakip oalrak seçiyorum kendime.
canım bakma benim 72de göründüğüme şuan 73e deoğru gidiyorum .

hpeimizin derdinin ortak olmasına sevindim. demkkii tek değilmişim
en baştaki önceliğim şu koca göbekten kurtlmak ama karın egzersizleirne d ebaşlayamam
dikişler zarar görürmüki
kızlar ebru şallı pilatese başaldımı kanalda .
bana çok yaramıştı o.
kız uyursa yaaprım ben

Slm millet bensiz olur mü bu topic
normal kilom 54 hamilelik oncesi 55
doğumdan hemen önce 69-70 dim
doğumdan sonra 65 .
Bir ay sonra 61
iki ay sonra 59
dün iki aylık oldu kızım :)))
gobis ins gider

ekince canım ne güzel kilo verriyosun
süperrr. offf benimkiler hiç gitmiyecek gibi sanki