2010 Aralık Anneleri

canım sanırım sende çalışıyosun.öğle yemekleri için hergün evden bişeylermi getiriyosun yoksa evin işyerine yakınmı?ben öğle yemekleri konusunda biraz endişeliyim ev yemekleri yapan bi lokanta var civarda ordan sebze yemekleri yemeyi tercih ediyorum ben genelde.çalışınca bu listelere uymak pek kolay olmuyor

kızlar bu arada vucuduna bişey süren varmı şimdiden kimileri badem yağı sürüyo kimileride badem kıllanmayı arttıryor diye kakao yağı sürüyo

kizlar bebiskom nerelerde gören var mi bugün??
kan verecekti dün,insallah sonuc iyidir :Saruboceq:

gizemlicimm ben ilk ögrendigim günden bu yana bacaklarima,gögüslerime,göbegime komple sürüyorum canim..bebek yagi degilde,eczaneden almistim arkadasin tavsiyesiyle
icinde bi sürü yag var valla..
bikac kisiden duydugum ve not aldigim ürünleri söyleyim size
-roc marka bir ürün varmis
-lierac krem
-avent krem
-mothercare smoothing krem
-bebak acibadem krem

bunlar tavsiye edilen ürünler kizlar...kidemli hamislerin topiklerinde geze geze ögrendiklerim simdilik bunlar :kedi:

kızlar bu arada vucuduna bişey süren varmı şimdiden kimileri badem yağı sürüyo kimileride badem kıllanmayı arttıryor diye kakao yağı sürüyo

canım ben göğüslerime nemlendirici krem sürüyorum
göbeğimede bebeyağı sürmem gerek ama almadığım için nemlendirici krem sürüyorum şimdilik

ohh maaşallah
kızlar böle yazıyoruz ama alamayan yada canı çeken varmıdır acaba yazmasak mı ya şimdi aklıma geldi

yemek isimleri özellikle vermedik,o benimde aklima geldi cünkü,genel hepimizin evindeki seyleri isimleriyle yazmaya calistim..
eger öyle biseye sebebiyet verirsem cok üzülürüm

Ben çalıştığım için bu kadar düzenli yiyemiyorum
sabah kalktığımda içim yanmış oluyor 1 bardak su içiyorum
sonrasında simit yiyorum
öğlen 12.30 a kadar simitle duruyorum arada az bişey bulantım olduğu zaman beyaz leblebi yiyorum
akşamüstü çok acıkıyorum atıştırıyorum ne bulursam özellikle bişey yemiyorum 4 tane cevizimi yiyorum
akşam eve gittiğimde yemeğimi yiyorum sonra yatmadan önce sütümü içiyorum meyvemi yiyorum bu kadar

evet canım bi kaba koyup evden getiriyorum benim abim belediyede çalışıyodu önceden denetimlere gidiyodu ne rezalet yerler var bende o yüzden evden getiriyorum napiim ama elinden başka bişey gelmiyorsa sen mecbur öle yapıcaz yada zeytin yağlı sebze yemeği falan getiricen yanına yoğurt öle idare edebilirsin

canım bu sağlıksız bir beslenme ama hemde çok sabah kahvaltısı çok önemli bende çalışıyorum ama hepsini yiyorum evden sadviç yapsana neden simit yiyiosun

ooo güzell aksam toparliyorsun sende..alman gerekenleride aliyorsun..hem ilk 3 ay bebisler bizim depolardan tüketiyorlar,cok stres yapma yani canim..sabah az daha dikkat et yeter bence
doktorlar bile diyor,ASIRI YEME BOZUKLUGU OLMADIGI SÜRECE BEBEGINIZ BESLENIRyerimseniben

Son düzenleme:

ya bende öle bi ton ürün biliyorum mustelanın kremleride çok ii ama daha ortada bişey yokken bu kadar erken krem almak istemiyorum bi yerim şişmedi daha benim doğal yollardan hallediim şimdi diorum ama bi iki aylık olana kadar beklesemmi diorum

kızlar bide bişey sorucam ben hep balenli sütyen takıyorum destekli hemde değiştirmelimiyim sizce

evet canım kesinlikle katılıyorum mustelanın kremlerini kesinlikle öneriyorum.bütün arkadaşlarım kullandı ve çok memnun kaldı fiyatı 60-70 civarı tabi zam gelmediyse.eğer doğal yağlar kullanmak isterseniz fındık+badem+havuç+kakao yağlarını kullanabilirsiniz.özellikle fındık yağı doğum sonrası deformasyon içi çok etkili.

canım bu sağlıksız bir beslenme ama hemde çok sabah kahvaltısı çok önemli bende çalışıyorum ama hepsini yiyorum evden sadviç yapsana neden simit yiyiosun

sabahları o kadar zor kalkıyorumki aklıma sandviç yapmak bile gelmiyor
bende bıktım zaten dışardan yemekten evde kahvaltılık malzeme getiricem sabahları kahvaltı yapıcam aslında düşünüyorumda bi türlü gerçekleştiremedim bu düşüncemi

selam fistikimmm olumunekankayizsmile

aslinda pahali pahali seylere para vermemek gerekiyor bence..niye dersen canim,amac ayni..vücudu sürekli nemli tutmak,nemi korumak..
birde insanin bünyesi,derisiylede cok alakali...bazilari var dünyanin kozmetigi kullanir yine yirtilir,bazisida var-annem gibi-hicbisey sürmez bir tane yirtigi olmaz...
ama cok korkuyorum ben yaaa eyvahedigeldismile
canim hafiften basla istersen en azindan bebek yagina,yada vücut kremlerine..
bu arada bende öyle takiyorum canim..gögüslerim büyüyünce gittim biraz büyüklerinden aldim..cokta iyi oldu,daha rahatim..
ama kalin askili olanlari yada sporcularin taktiklarini öneren yazilar okudum..
ben böyle rahatim,ilerde ne olur bilmem boshayallersmile

canimm aksamdan hazirlasan dolaba koysan olur mu acaba?
ben esim ögrenciyken sabah aynen hazirlamak zor oluyordu,oda evde yiyip gitmezdi..
aksamdan peynirli sandviclerini yapar,alüminyum folyoya sarar,dolaba koyardim..kolay oluyordu.

walla öle yap canım benim saolsun annem bende hazırlıyo ama o olmasada ben yaprım sen ufak bi kaba biraz peynir zeytin koy bi kabada domates salatalık tamamdır işte aman gözünü seveyim ihmal etme

canim mustelanin 9 month maternity serisini duymustum..ama hic rastlamadim..
siz nasil temin ediyorsunuz?var mi heryerde?

işte bende o yüzden son ayşara kadar böle bitkisel takılliim diorum bir tek
güneş kremi alıcam kalitesi 80 faktör falan bide son aylarda krem hem dediğin gibi bünye istediğini sür çatlayan çatlıo

ayrıca bide kızlar bu çok önemli çocuk diş macunu alın bizim diğer topicte bi arkadaş var o abd de yaşıyo çok araştırıyo böle şeyleri bizim kullandığımız diş macunlarında bi madde varmış çok zararlıymış çocuk diş macunlarından yokmuş ben ipana çocuk alıcam artık

bidekozmetiklere dikkat eve gelir gelmez hemen yüzünüzü yıkayın far falan yerine göz kalemi rimel fondöten yerine terracota sürün hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…