• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

aynen öyle canim..ama ilk defa oldu..normalde cok düzenli besleniyordum..
tutamadim bogazimi bu defa :kedi:
neyse ki yeni yeni sindirmeye basladimda rahatladim..
ohhh ohhhh ii bari yoksa o hazımsızlık sinir eder insanı sevindim biraz düzelmene
ayyy azize bizlerde de birşeyler hissedersen söyle olur mu...cok heyecanlıyım ..hiç bulantım yok cok iştahlıyım ama sanki hamile değilim gibi ya cok ilginç...

ya sorma bende öle ama sanırım biz aşırı belirtiler arıyoruz

aslında bi sıralasam bende de aynıları var dersin
sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
fazla ilgi ihtiyacı
gereksiz asabiyet
iştah açılması
çabuk yorulma
hemen acıkma bir anda midenin kazınması
vs...

ohhh ohhhh ii bari yoksa o hazımsızlık sinir eder insanı sevindim biraz düzelmene

sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
fazla ilgi ihtiyacı
gereksiz asabiyet
iştah açılması
çabuk yorulma
vs...

sagol canimm..insallah seninde bulantin gecerde caninin cektiklerini yersin simdi

bu arada listeye bi seyde ben ekleyimm..
sürekli uyuma istegi mirmirmirmir

sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
fazla ilgi ihtiyacı
gereksiz asabiyet
iştah açılması
çabuk yorulma
vs...

aynen tatlım bende öleyim aslında tüm belirtiler var ama cok bulantı olmayınca ... ki cok sükür ...yok..ama o bile mutluluk verio insana ona dair birşey hissetme ...ayyy ne güsel bir duygu bu yaa....cok mutluyumm....Allahım olmayanlarada nasip etsin...:Saruboceq:

esra bu sayfayı bi yere not edelim yarın öbür gün mide bulantımız başladığında okur kendimize saydırırız artık .))

aslında belirti varda can yakan bişey yokya bize rahat batıyo

tüm zorluklarına karşı dediğin gibi çok harika bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasipetsin inşallah

ayrıca evet gündüz bir bastırıyo uyku öf diyorum fen yani iş yerinde vur kafayı yat resmen

esra bu sayfayı bi yere not edelim yarın öbür gün mide bulantımız başladığında okur kendimize saydırırız artık .))

aslında belirti varda can yakan bişey yokya bize rahat batıyo

tüm zorluklarına karşı dediğin gibi çok harika bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasipetsin inşallah

ayrıca evet gündüz bir bastırıyo uyku öf diyorum fen yani iş yerinde vur kafayı yat resmen

hahahah ay dediğin gibi bi kac gün sonra mızıldamaya baslarsak sölerim sana:DD olsun ne yapalımmmm onun varlığını bilmek varya herseye değer....bebeişimmm nasıl bekliyvem seni..biz 6 altı yıllık evliyiz korunuyorduk yeni bıraktık cok sükür hamileyimm ...o yüzden bu bebek evlilğimizi daha da perçimliycek gibi geliooo...bebbişimmm seni seviyorum...opuyorumnanaktan

kizlar bulantiya imrenmeyinn,ben o hatayi gecen hafta yaptim,okuyanlar bilirler :sinifsinif:
suanda yataktan kalkamiyorum,yemek pisiremiyorum..
yemek görmek istemiyorum düsünün artik...boshayallersmile
siz göbisim ciksin,canim biseyler ceksin falan diye dileyin boshayallersmile

ALLAH gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:
ama kızın geliyo :ecrin_bebek:

Azizeee beni de tahmin et lütfen, yoksa kibar feyzo da ki kemal sunal gibi ee beeeen beeeeennn diye gezerim ortada

kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile

o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))

bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım

yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.

duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti

Gerçekten değişti, ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce ağlayıp duruyordum, eşime çatıyordum saçma sapan sebeplerden. regl olucam ondan stresliyim herhalde diyordum ama normalde reglden önce stresli olmam kafamçokkarıştı

sagol canimm..insallah seninde bulantin gecerde caninin cektiklerini yersin simdi

Bulantı olmayınca da insan kendinde bi eksiklik hissediyor dimikaydirigubbakcemile3
Benim belirtiler de bunlar, hamile kalmak isteyenlere yardımımız olur belki:
Sürekli uyku hali,
göğüslerde hafif büyüme ama hiç ağrı sızlama yok (normalde regl olacağım zaman ağrırdı),
sık sık idrara çıkma (gece de olabiliyor),
kasıklarda ağrı ve sancı.

canimm valla bilmiyorum kii,icime kiz doguyor en basindan beri ama,hic farketmiyor benim icin...
erkek annesi tipim varmis,öyle diyenler var..icine kiz doganlar var akannehir
cogunlugu elde edemedik bi türlü yani kaydirigubbakcemile3
saka bi yana önce hepimizin bebisleri saglikli olsun,güzel kalpli arkadaslarinda gönüllerinden gecen neyse o olsun insallah :Saruboceq:

evet canımm haklısınn önemlii olann tabikii bebeişlerimizinn sağlıklıı olasıı bandaaa az bişey popom çıkmışşş ve tatlı canımm istiyoo deyincee seninn kızın olacak dedilerr olsunn ddimmm olsunn 3 tane kızımm olur benimde 3 damat annesii olurumm bende değilmii
ama tabikii bir oğluşumda olsunda isterimm tabikiiii

sorma canim yaa,en ufak seyde bile agliyorum hemen..sevinsemde agliyorum üzülsemde agliyorum,stresliykende agliyorum..ay ne bileyim cok duygusalim haftalardir

bende öyleyimm yaa,bazenn çokk sıkılıyorumm onaa bile ağlıyorummm :gitme:

ama bu bile bile lades demek dikkat et tatlım sonra çeken yine sensin

saol bitanem teşekkür ederim mmucx

birşey değill canımm
okadar alıştımkii burayaa biri gidince farediyorumm
bide çağlayannn çiçekk vardıı başlarda yazann kanamasıı geldiii düştüü bebişii ,odaa gelmedii sonraa

kızlar ya öle kötüyüm ki tüp bebekliler bilir biz hamile kalsakta düşük tehlikesi olmasada iğne kullanıyoruz kalp atışını görene kadar hatta ondan sonra bile

o kadar acıyorki kalçalarım ne yana yatabiliyorum ne sırt üstü yüzüstü yatıncada sanki bebek ezilcek gibi gelio sanki bebek oldu da :))

bende sizin gibi ne bulursam yiyiorum sonra davul gibi oluyo karnım

yuvarlancam yakında akşam azcık mide bulantım oldu marketten canım çekipte aldığım hiçbişeyi yiyemedim.

duygusallıkta had safhada ne tuaf anlar ya ne enteresan bütün hormon dengemiz değişti

sizee neden vuruluyoo iğne canımm ebbek düşmesin diyemii
artıkk bende kendimii değiştireyim diyorumm az ve sık yeme olayınaa fazlaa kaçırırsammm çokkk fena oluyorumm nefes alamaıyorumm

ayyy azize bizlerde de birşeyler hissedersen söyle olur mu...cok heyecanlıyım ..hiç bulantım yok cok iştahlıyım ama sanki hamile değilim gibi ya cok ilginç...

amann hiçç olmasınn bulantılarr canımm yaaa çokk kötüü bilirimm bennn
2 kızmdadaa çokk çektimm bulantılardann adetaa dolapp çokk pis kokardıı dolabı açamazdımmm,hele yemekk kokulrıı varyaaa çok iğrenç gelirdii
ALLAHa ÇOK ŞÜKÜR BUNDAA BENİMDE DAHA HİÇ BULANMADI BÖYLEDE DEVAM ETSİNN

cucu 10 da kakltımm ya diyelimm az bişii dolanıyorumm kızlarımı okula gönderiyorumm hemenn saat 12de benn yataktayımm gerii 1 saat kadar orda kalıpp yine dolanıyorumm bide okadar yoruluyorumkii vücudumu taşıyamıyorumm sankii hopp yine yatağaa
aslında 3 ayı atlatıncaa biraz rahatlayacağızz çekeceğimizz şurda 3 aylıkk olanaa kadar bebeklerimizzzz

bugünn 2 de doktor randevum varrr kalp atışlarınıı duyarız inşallah yoksaa hamile değilim sanacammm

hahahah ay dediğin gibi bi kac gün sonra mızıldamaya baslarsak sölerim sana:DD olsun ne yapalımmmm onun varlığını bilmek varya herseye değer....bebeişimmm nasıl bekliyvem seni..biz 6 altı yıllık evliyiz korunuyorduk yeni bıraktık cok sükür hamileyimm ...o yüzden bu bebek evlilğimizi daha da perçimliycek gibi geliooo...bebbişimmm seni seviyorum...opuyorumnanaktan

evin içi dolu doluu olacakk neşe gelecekk evee canımmm

kizlar bulantiya imrenmeyinn,ben o hatayi gecen hafta yaptim,okuyanlar bilirler :sinifsinif:
suanda yataktan kalkamiyorum,yemek pisiremiyorum..
yemek görmek istemiyorum düsünün artik...boshayallersmile
siz göbisim ciksin,canim biseyler ceksin falan diye dileyin boshayallersmile

işte arkadaşımm burda onuu anlatmayaa çalışıyorumm bendeeee
çok haklısınnn canımızz bişey çeksinn diye isteyelimm

Azizeee beni de tahmin et lütfen, yoksa kibar feyzo da ki kemal sunal gibi ee beeeen beeeeennn diye gezerim ortada

Gerçekten değişti, ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce ağlayıp duruyordum, eşime çatıyordum saçma sapan sebeplerden. regl olucam ondan stresliyim herhalde diyordum ama normalde reglden önce stresli olmam kafamçokkarıştı

Bulantı olmayınca da insan kendinde bi eksiklik hissediyor dimikaydirigubbakcemile3
Benim belirtiler de bunlar, hamile kalmak isteyenlere yardımımız olur belki:
Sürekli uyku hali,
göğüslerde hafif büyüme ama hiç ağrı sızlama yok (normalde regl olacağım zaman ağrırdı),
sık sık idrara çıkma (gece de olabiliyor),
kasıklarda ağrı ve sancı.
kızlar genellikle adetten sonra sık sık birlikteliklee hamile kalanlarınn kızıı olur derlerrrr
sen nasıl kaldınn bakalımm yumurtlamaa zamanındaa az ilişkiyle hamile kalnlarınn oğluu olur derlerr
benim 2 kızmdaa sık sıkk birlikteliklee olduuu belkii biraz faydası derlerr
burda cinsiyet ve isimler topiğindee böyle yazıyoooo
du bakimm benimde ne olacak çok merak ediyorummm

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
ıdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
ıdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.

alintidir

Back