tatlım olurmu öyle şey cnm aniden misafirim geldi ondan yazamadım .ayrıca daha zaten kimse kimseyi tanımıyo ki cnm .alttan muayeneye gelince cnm .
bi zararı varmı bilmiyorum ben şunun için demiştim hem insanın canı yanıyo hemde insan utanıyo alttan muayene olunca ama mecburiyetten oluyoruz ben bunu demek şstedim .ama bi zararı olsaydı dktrun kesinlikle bakmazdı cnm bence iki ay boyunca alttan muayene etmezdi .
gizemli83 canim alttan hicbi sorun olmuyo benim doktorumda iki üc ay hep alttan bakiyo. Hatta alttan daha iyi diyorlar cünkü normal olmayan bi durum oldugu zaman daha cabuk görülüyor
ya ben öle üzülüyorum ki böle olduğu zaman gerçekten bak herkes kendine bir iki arkadaş bulmuş devamlı onla mesajlaşıyo baktım bişey yok çıkayım dedim bu topicten...
saol canım haklısın alttan muayene bi dert ama ben yumurtalık kanseri olduğum için alıştım allttan muayeneye bi ayda iki kere kontrole gidiyorum o yüzden..
sen ne durumdasın ilk çocuğunmu cvp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim
tatlım çok geçmiş olsun cnm benim tatlım zamanla birbirimizi tanıyıp iice samimi olucaz tatlım sakın üzme kendini güzel anne bebişi de üzme :CüvCüv:
evet cnm alttan muyene çok zor rabbim ihtiyaç etmesin dermansız dert vermesin gerekince mecbur oluyoruz ama napalım ya sanki tüm hastalıklar kadınlar için bu dünyada kaydirigubbakcemile
ama en güzel annelik duygusu da kadınlar için herşeye değer meleklerimizsenağlama
evet cnm benim ilk bebeğim olucak rabbim kısmet ederse şu anda 6 haftalık teyzesi bebeğim dün dktra gittim keseyi gördük çok şükür hiç bi sorun da yok 10 gün sonra gelmkalp atışını duyalım dedi dktr darısı tüm arkadaşların başına:Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısı bende pazartesi keseyi gördüm minicik bişey 6,4 mm 1 cm bile değil ama içinde allah nasip ederse bi can olucak....allah nasip ederse bende ayın sonunda kalp atışı duymaya gidicem
doğru haklısın zamanla kaynaşıcaz ama bi an öle üzüldüm işte zaten fazla alıngan oldum bu hamilelik döneminde
evet cnm o minicik şey bile insanı heycanlandırıyo bi de rabbim kısmet edince bebişlerimizi görünce sevinçten uçarız heralde :roflol::roflol:
hadi cnm inşallah hayırlısıyla kap atışını da duyarız miniklerin:Saruboceq:
tatlım alıngan olman çok normal cnm hormonlarımız değişiyo anne olyoz tatlım çok şükür :1hug:
saol canım çok teşekkür ederim...
tüm güzel anlarımız paylaşıcaz inşallah
evet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
canım benim 5haftanın sonunda başladı bulantım. inşallah geçer. çok şükür bulantı olarak kaldı beni daha fazla zorlamadı. kusmaktansa ben razıyım bu bulantıya. bide sadece bu bulantı bana hamile olduumu hatırlatıyo bazen seviniyorum canım.canım kaçıncı haftada başladı mide bulantıların geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda geçer inşallah
işte annesi 1cmden küçük 7 mm demekki gerçi ml yazmış ama tam b ilemicem. doktoruna sorarsın olmazsa.baktım canım ama yazmıyor sol alt köşese 0,7 ml yazıyo ne anlama geliyo anlamadım :çok üzgünüm:
utangaçlıktan gizemcim. bide biz tüp bebekten alışkınız iki günde bir açmaya doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar bizim kadar doktora alışkın değiller ondan. ama zararı olsa tabiiki doktorlar bakmazlar canım.alttan baktırmaya neden bu kadar karşı herkes benim doktorum iki aya kadar hep alttan bakıyo acaba bilinen bir zararı mı var..öle olsa doktorlar neden baksın ki
ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canımevet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
canım benim 5haftanın sonunda başladı bulantım. inşallah geçer. çok şükür bulantı olarak kaldı beni daha fazla zorlamadı. kusmaktansa ben razıyım bu bulantıya. bide sadece bu bulantı bana hamile olduumu hatırlatıyo bazen seviniyorum canım.
işte annesi 1cmden küçük 7 mm demekki gerçi ml yazmış ama tam b ilemicem. doktoruna sorarsın olmazsa.
utangaçlıktan gizemcim. bide biz tüp bebekten alışkınız iki günde bir açmaya doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar bizim kadar doktora alışkın değiller ondan. ama zararı olsa tabiiki doktorlar bakmazlar canım.
ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canım
.
ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canım
evin soğuk mu canım senin yada wc de petek yoksa üşürsün tabi
nasılsınız güzel hamişler kaydirigubbakcemile2
adetime son 8gün kaldı inşallah aranıza bende katılırım
ALLAHIMIN İZNİNLE.
test yapsam çok mu erken olur?
nasılsınız güzel hamişler kaydirigubbakcemile2
adetime son 8gün kaldı inşallah aranıza bende katılırım
ALLAHIMIN İZNİNLE.
test yapsam çok mu erken olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?