2010 Aralık Anneleri

gizemli83 canim alttan hicbi sorun olmuyo benim doktorumda iki üc ay hep alttan bakiyo. Hatta alttan daha iyi diyorlar cünkü normal olmayan bi durum oldugu zaman daha cabuk görülüyor

ya ben öle üzülüyorum ki böle olduğu zaman gerçekten bak herkes kendine bir iki arkadaş bulmuş devamlı onla mesajlaşıyo baktım bişey yok çıkayım dedim bu topicten...

saol canım haklısın alttan muayene bi dert ama ben yumurtalık kanseri olduğum için alıştım allttan muayeneye bi ayda iki kere kontrole gidiyorum o yüzden..

sen ne durumdasın ilk çocuğunmu cvp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim

bebişkom tatlım senin sonuçlar çıktımı sen kan vermişmiydin dün yanlış hatırlamadım demiikafamçokkarıştı
dktra yarın mı gideceksin :uhm:

gizemli83 canim alttan hicbi sorun olmuyo benim doktorumda iki üc ay hep alttan bakiyo. Hatta alttan daha iyi diyorlar cünkü normal olmayan bi durum oldugu zaman daha cabuk görülüyor

evet canım bende öle duymuştum ama zararlı diyenlerde var bebek aşağıda oluşunca düşük için tetikliyormuş...ama doktorlarımız en iyisini bilir

tatlım çok geçmiş olsun cnm benim tatlım zamanla birbirimizi tanıyıp iice samimi olucaz tatlım sakın üzme kendini güzel anne bebişi de üzme :CüvCüv:
evet cnm alttan muyene çok zor rabbim ihtiyaç etmesin dermansız dert vermesin gerekince mecbur oluyoruz ama napalım ya sanki tüm hastalıklar kadınlar için bu dünyada kaydirigubbakcemile
ama en güzel annelik duygusu da kadınlar için herşeye değer meleklerimizsenağlama
evet cnm benim ilk bebeğim olucak rabbim kısmet ederse şu anda 6 haftalık teyzesi bebeğim dün dktra gittim keseyi gördük çok şükür hiç bi sorun da yok 10 gün sonra gelmkalp atışını duyalım dedi dktr darısı tüm arkadaşların başına:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısı bende pazartesi keseyi gördüm minicik bişey 6,4 mm 1 cm bile değil ama içinde allah nasip ederse bi can olucak....allah nasip ederse bende ayın sonunda kalp atışı duymaya gidicem

doğru haklısın zamanla kaynaşıcaz ama bi an öle üzüldüm işte zaten fazla alıngan oldum bu hamilelik döneminde

evet cnm o minicik şey bile insanı heycanlandırıyo bi de rabbim kısmet edince bebişlerimizi görünce sevinçten uçarız heralde :roflol::roflol:

hadi cnm inşallah hayırlısıyla kap atışını da duyarız miniklerin:Saruboceq:
tatlım alıngan olman çok normal cnm hormonlarımız değişiyo anne olyoz tatlım çok şükür :1hug:

saol canım çok teşekkür ederim...

tüm güzel anlarımız paylaşıcaz inşallah

evet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama

evet canım ben gece uykudan uyanıp bile gidiyorum 2 kere..
ayrıca çabuk yorulma be çabuk acıkma var
bide hafif uyku hali ama daha bulantım falan başlamadı benim

bide duygusallık var eşimden falanda fazla ilgi bekliorum bazen bakalım ne olucak

üşütmemek için ayaklarından çorabını hiç çıkarma uyanınca hemen bi hırka la üstüne

koru kendini yoksa olmaz allah korusun bi üşütürsün ilaç falan olmaz yani

canım kaçıncı haftada başladı mide bulantıların geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda geçer inşallah
canım benim 5haftanın sonunda başladı bulantım. inşallah geçer. çok şükür bulantı olarak kaldı beni daha fazla zorlamadı. kusmaktansa ben razıyım bu bulantıya. bide sadece bu bulantı bana hamile olduumu hatırlatıyo bazen seviniyorum canım.

baktım canım ama yazmıyor sol alt köşese 0,7 ml yazıyo ne anlama geliyo anlamadım :çok üzgünüm:
işte annesi 1cmden küçük 7 mm demekki gerçi ml yazmış ama tam b ilemicem. doktoruna sorarsın olmazsa.

alttan baktırmaya neden bu kadar karşı herkes benim doktorum iki aya kadar hep alttan bakıyo acaba bilinen bir zararı mı var..öle olsa doktorlar neden baksın ki
utangaçlıktan gizemcim. bide biz tüp bebekten alışkınız iki günde bir açmaya doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar bizim kadar doktora alışkın değiller ondan. ama zararı olsa tabiiki doktorlar bakmazlar canım.

evet cnm inşllah .
sizde sık sık wc ye çıkıyomusunuz arkadaşlar ya sonrada üşütüyorum sancıdan kıvranıyorum senağlama
ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canım

aslında bende de sadistlik var biraz nedese bende bazen midem bulansın istiyorum sanki bebeişten bi sinyal gibi dimi aam dediğin gibi kusmak olmasında

.

ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canım[/QUOTE]

tatllım dikkat ediyorum terliksiz hayatta duramam çorabsızda kalmıyorum kalın giyiniyorum ama cnm işte bu sık sık wc ye çıkıyoruz ya galiba ondan üşütüyorum ama bunada yapıcak bişey yokki kıvranıp duruyorum cnm senağlama

.

ben sık çıkıyyorum gece gündüz eskiden de normalde yani sık çıkardım şimdi daha da sık olmaya başladı. dikkat et kendine üşütme kendini terliksiz dolaşma canım

tatllım dikkat ediyorum terliksiz hayatta duramam çorabsızda kalmıyorum kalın giyiniyorum ama cnm işte bu sık sık wc ye çıkıyoruz ya galiba ondan üşütüyorum ama bunada yapıcak bişey yokki kıvranıp duruyorum cnm senağlama[/QUOTE]

evin soğuk mu canım senin yada wc de petek yoksa üşürsün tabi

evin soğuk mu canım senin yada wc de petek yoksa üşürsün tabi[/QUOTE]

cnm wc de petek te yok baya soğuk oluyo bi de su da çok soğuk ama evim sıcak cnm
wc ye de sıcak su taşımak olmuyo cnm ya sık sık acil geçiyosun bi de çeşmeden aktığı gibi olmuyo tabi taşıma suy :sm_confused::çok üzgünüm:

evin soğuk mu canım senin yada wc de petek yoksa üşürsün tabi

cnm wc de petek te yok baya soğuk oluyo bi de su da çok soğuk ama evim sıcak cnm
wc ye de sıcak su taşımak olmuyo cnm ya sık sık acil geçiyosun bi de çeşmeden aktığı gibi olmuyo tabi taşıma suy :sm_confused::çok üzgünüm:[/QUOTE]

doğru çok haklısın walla o zaman ne yap biliyomusun..boy havlusu varsa evde tuvalete gidince ört bacaklarına

bide sana bişey sorucam bu lille pie mıdır nedir tiker yaptığınız yer orda hangi konu yazıyorsunuz

doğru çok haklısın walla o zaman ne yap biliyomusun..boy havlusu varsa evde tuvalete gidince ört bacaklarına

bide sana bişey sorucam bu lille pie mıdır nedir tiker yaptığınız yer orda hangi konu yazıyorsunuz[/QUOTE]

hmm evet tatlım bunu yapmaya çalışırım tşkrl.
cnm tickeri bi arkadaşım yaptı bana üzgünüm yardım cı olamıycam :çok üzgünüm:

nasılsınız güzel hamişler kaydirigubbakcemile2
adetime son 8gün kaldı inşallah aranıza bende katılırım
ALLAHIMIN ıZNıNLE.
test yapsam çok mu erken olur?

ALLAHIMIN İZNİNLE.

bence erken ama sen bilirsin cicim anca ikiz yada aşırı duyarlı olan testlerdense çıkabilir

ALLAHIMIN İZNİNLE.

h g cnm hadi inşallah meleğin seninledir azize
cnm bencede çok erken genede sen bilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…