2010 Aralık Anneleri

cici anneler mrb bende aynı aralık hayırlsıı bakalım 3 senedir bekliorum yawrumu anca geldii teyzeleriiii,,,,

slm aralık anneleri bakıyorum baya çoğalmışız ben fazla giremiyorum bebeğe zararlı diye arada bakıyorum . benimde ilk bebeğim 2.5 sene sonra geldi benim nazlı meleğim. hamilelik nasıl gidiyo kızlar ben bi garibim hiç mide bulantım yok devamlı bi mide kazıntısı sabahları kalktığımda 3 gün yemek yememişim gibi aç ve mutsuz uyanıyorum benim gibi olan var mı

slm cNM EVET ARTIK ÇOĞALALIM DAHA HAMİLELİK İİ ŞUAN DAHA YENİ OLDUĞU İÇİN 5 HAFTALIK SADECE ÇOK ACIKIORUM AMA BULANTI FLN YOKK ŞÜKÜR OLSUN HER SABAH YUMURTA YİYORUM KIZLAR ÇOK FAYDALI PEYNİR vs yani senin gibi olna çok canımmm daha bi,zim gibi neler varr

=)) eşime sölüyorum psikolojik dio halbuki ben fazla yiyen bi insan değilim. ne kadar yesemde midemin bi kısmı hiç dolmuyo bomboş gibi. buda acaip huzursuzluk yapıyo çok bitkin oluyorum.1 kilo almışım şimdiden durum vahimeyvahedigeldismile

evet haklısın elden bişey gelmiyor dua edip hakkımızda hayılısını istemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şuanda...allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

tansiyon düşüklüğü için tek çare tuz ,,gerçi bayanlarda normalmiş tansiyon düşüklüğü, benim dr da yükselmesinde düşsün bişey olmaz dedi....bu dr anlamak zor zaten yaa bide bişey sorcam msj atayım sana cevaplarsan sevinirim atabilirsem tabi ,,hayırlık sağlıklı hamilelikler inşallaaahhhh

sancılarınız çok ooluyo mu arkadaşlar ya ben bazen yerimde duramıyorum çok sık oluyo dktr bi sorun yok dedi ama denetleme vardı hastanede dktrla pek konuşamadık sorucaklarımı bile soramadım

ewet cnmm benim de sancım oLuyoo.bazen öyLece kaLa kaLıyorum oLduumm yerde..

amin tatlım amin darısı tüm isteyenlerin başına .
elif cnm sen dktra gitmedin mi daha son adet tarihin ne benim 11 mart tı

cnmcımm benim sat 19 mart.doktor randevum 4 maysta benim.Doktorum ancak o zman müsait.BekLicez bakaLım.ama hiç günLer geçmiyoo waLLa...

cnmmm ben de oLuyoo yaa aç uynamaLar.Yemek yedikten 1 saat sonra sanki bütün gün hiç birşey yememişgibi acıkmaLar...

amin canim..bende kendimi cok ac birakmamaya calisiyorum..ac olunca daha cok bulaniyo. 6+3 baya erken baslamis yaa.ben o zamanalr hamile oldumu bile anlayamiyodum..ben 8 deym daha yeni basladi..ins cabucak gecer..

çizelge yapsana canım ne kadarlık olduğunu görelim

aynı beni tarif ettin

evet haklısın elden bişey gelmiyor dua edip hakkımızda hayılısını istemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şuanda...allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr benn yemekk yediktenn sonra yediğimee çokkk pişmann oluyorumm resmennnn acı çekiyorumm okadar rahatsızz ediyoo benii
yiyene kadar birşey yokk ama yeyincee karnımmm çok şişiyoo patlayacakk gibii oluyooo

kızlarr benn yemekk yediktenn sonra yediğimee çokkk pişmann oluyorumm resmennnn acı çekiyorumm okadar rahatsızz ediyoo benii
yiyene kadar birşey yokk ama yeyincee karnımmm çok şişiyoo patlayacakk gibii oluyooo

Karabiberim, aynen benimde öyle oluyor.Çok yemiyorum olmasın diye az az yiyorum ama şişiyor midem ve yanma oluyor sürekli.

canım ben de aynı senin gibiyim...bulantım falan yok ama acayip karnım acıkıyor...bir de müthiş bir halsizliğim var..bizim meleğimiz de 6 yıl sonra geldi..neler çektim ona sahip olabilmek için ama değdi..rabbime şükürler olsun...dün kontrolüm vardı..yine gördüm meleğimi..büyümüş teyzeleri 11 mm olmuş :teytey:

günaydin kizlar...Bugün doktora gittim kan vermeye . Bi dedim tartilayim amaninnn ne göreyim 2 kilo almisim ya eyvahedigeldismile Simdiden böyle olursam herhalde 20 ye kadar yolu var akannehir

günaydın güzel anneler ... bebişlerimiz nasıl bakalım kahvaltılarımızı yapıp folik asitleri atalım... güzel günler olsun inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…