2010 Aralık Anneleri

kızlar şu hamileliği gösteren icker nasıl yapılıyo bide benim hamilleliğimi ögrendiğimden beri 3 gündr ateşim var kasıklarımda ve belimdede agrılar olyo normalmiii

hıı hangi topiğe yazıcamm anlamadım ama hiç önemli değil :)) doktordan geldim keyfim yerimde kalp atışlarını duydumm kıslar çok güzel bi duyguu mide bulantım olsada içimde bebiş var o yönden çok güzell allah olmayanlarada göstersin bu günlerii....

kizlar nasilsinz yaa.ben gec girebloyrm siteye malum..ben 8 . haft girdm ve sanki saatle kurmus gibi mide bulantisi basladi.seviniyodm bende yok diye..allaha sukur hic cikarmadim ama insanin midesi agzinda gezmesi ne kadar kotu..bu zamana kadar hep istahi acik bi insandim,bole istahla yemek yiyenleri gordukce imreniyorm valla.ins daha kotuye gitmez..butun kokulari algiliyorum ve hemen hepsinden tiksiniyorum cantamda limon tasiyorum bi tek onun kokusu hosuma gidiyo..sizin mideler ne alemde?

kızlar şu hamileliği gösteren icker nasıl yapılıyo bide benim hamilleliğimi ögrendiğimden beri 3 gündr ateşim var kasıklarımda ve belimdede agrılar olyo normalmiii

canım istersen ben senin adına yapabilirim son adet günün ve muhtemel doğum tarini yazarsan ha birde nasıl bişey istiyorsun üstüne yazı yazayım mı...istersen yapayımm

canım istersen ben senin adına yapabilirim son adet günün ve muhtemel doğum tarini yazarsan ha birde nasıl bişey istiyorsun üstüne yazı yazayım mı...istersen yapayımm

ayrıca bu ates ve kasıklarda ağrı bende de oldu simdi daha iyiyi ama kasık agrısı oluyo bazen.

benimde berbat herşey kokuyor hiç yemek yapamıyorumm bugün doktora gittiğimde söyledim emadur diye bi hap verdi inş. iyi gelir umarım bu günlerde geçicekk bu halimizede şükür. bebişim 6+3 günlük müş ..Allah hepimizin bebiğini elimize almayı nasip etsinn

şu alt tarafta çıkan resimli takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz anlatırsanız sevinirim:)

şu alt tarafta çıkan resimli takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz anlatırsanız sevinirim:)

canım lilypie die bi site var ancak ingilizce ordan yapıosun biraz cetrefilli iş...istersen ben yapabilirim son adetinin ilk günü ve muhtemel doğum tarihini yazarsan ha bi de nasıl birşey istiyorsan yaz yapayım.

canım lilypie die bi site var ancak ingilizce ordan yapıosun biraz cetrefilli iş...istersen ben yapabilirim son adetinin ilk günü ve muhtemel doğum tarihini yazarsan ha bi de nasıl birşey istiyorsan yaz yapayım.

tşk ederim şimdiden güzel bişey olsun farketmez çiçekli bişeylerde olabilir
sat : 2 mart muhtemel d.t. : 7 aralık :)))a.s.

amin canim..bende kendimi cok ac birakmamaya calisiyorum..ac olunca daha cok bulaniyo. 6+3 baya erken baslamis yaa.ben o zamanalr hamile oldumu bile anlayamiyodum..ben 8 deym daha yeni basladi..ins cabucak gecer..

amin canim..bende kendimi cok ac birakmamaya calisiyorum..ac olunca daha cok bulaniyo. 6+3 baya erken baslamis yaa.ben o zamanalr hamile oldumu bile anlayamiyodum..ben 8 deym daha yeni basladi..ins cabucak gecer..

inş. benim doktorum 6+3 dedi ama geç döllenme olmuş o yüzden normaline bakarsak 8. haftada olmam gerekiyodu canım bende tam anlamadım ama herşey yolundaymış çok şükür:dance:

yapmışım bişeyler ama yanlış herhalde ilk baştaki tarihe satımı girdim sonrakine muhtemel doğumtarihini bi yanlışlıkmı var acaba???

:) şimdiki doğru oldu deneme yanılma yoluyla bulabiliyormuşsun teşekkür ederim arkadaş vereliniortak

:) şimdiki doğru oldu deneme yanılma yoluyla bulabiliyormuşsun teşekkür ederim arkadaş vereliniortak

ayy canım sevindim evet bened eöle yapmıstım kendiminkini deneme yanılmayla...cok tatlı ama demi insan özenio ilk annelik oluncaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…