Bende sali günü vermistim 1850 cikti. 5-6 haftalik oluyo., doktorum biraz düsük dedi bugün tekrar kan verdim. Bakalim insallah yarin kalp atisinida duyarim.
evet canım orda yazıyor sağ üst tarafta yanında mm olanben doktora sormadım oda söylemedi akannehir ultrasyon resmi verdi orda yazar mı ki
merhaba anneler
benim ultrason kağıdımda hem kaç haftalık olduğu hem boyu kaç mm olduğu yazıyor salihacım seninkini iyi incele yazıyodur belki.
mide bulantısı gün boyu sürüyo kızlar, akşam yatmadan birkaç saat önce kesiliyo, ama iki gündür yataktan kalkamadım hiç enerjim yok. bugün daha iyiceyim ama bulantım yine var.
bide ben hiçbirşey yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor ama yemek zorunda olduğum için tabağıma koyuyorum ağzıma bir lokma atıyorum veeee ne kadar güzelmiş harika diyip hüpletiyorum çok ilginç dimi yemicem diyenden kork çok anlamsız ama aynen her öğün böyle oluyor. ilk lokmayı ağzıma atana kadar yani.
canım nasılsın demek arın kalp atışı için gidicen ne güzel ya inşallah hayırlı haberler alırsın
evet canım orda yazıyor sağ üst tarafta yanında mm olan
evet canim insallah.
kızlarr merhaba bebişimi vajinal ultrasonla en erken ne zaman görebilirim acaba?siz naptınızz ne zaman gördünüz?
kızlarr merhaba bebişimi vajinal ultrasonla en erken ne zaman görebilirim acaba?siz naptınızz ne zaman gördünüz?
tatlım ben adetim 1 hafta geçti gittim dktra göbişten ultrasonda gördüm bekle biraz cnm boşuna alttan muayene olma bence genede sen bilirsin cnm :1hug:
canım benim biraz sorunlu o yüsden alttan baktırmak zorundaa kalıyorum malesef
canım benim biraz sorunlu o yüsden alttan baktırmak zorundaa kalıyorum malesef
kızlar bn hamielğimi c.tesi 3+4 de ögrendimm bugun 4+1 bel ve kasık agrılarım varr sizdede olmuşmuydu?
ayy canım sevindim evet bened eöle yapmıstım kendiminkini deneme yanılmayla...cok tatlı ama demi insan özenio ilk annelik oluncaolumunekankayizsmile
ya benim yazdıklarım okunmuyor yada bu topikte kimse tanımadığıyla muhattap olmuyor....
neyse ya...hepinize ii hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?