2010 Aralık Anneleri

canım kaçıncı haftada başladı mide bulantıların geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda geçer inşallah

kalp atislarini duyan arkadaslar-gözünüz aydinn..
bebiskom insallah seninde degerin katlanmistir,bebisini görürsün

Son düzenleme:
anlaşılan Aralık Anneleri biraz iştahlı kaydirigubbakcemile3 tek olmadığıma sevindim ama eşim hala psikolojik die diretiyo beni deli ediyo bu arada ANKARA lı hamişler hangi hastane yada dr a gidiyosunuz

kızlarr merhaba bebişimi vajinal ultrasonla en erken ne zaman görebilirim acaba?siz naptınızz ne zaman gördünüz?

kızlarr merhaba bebişimi vajinal ultrasonla en erken ne zaman görebilirim acaba?siz naptınızz ne zaman gördünüz?

canım 7 haftalıkkken falan yada 6 haftalıkken kalp atışı duyanlar var herhalde usg cihazıylada alakalı bazı usgler daha yeni sistem olduğu için daha erken görülebiliyor

tatlım ben adetim 1 hafta geçti gittim dktra göbişten ultrasonda gördüm bekle biraz cnm boşuna alttan muayene olma bence genede sen bilirsin cnm :1hug:

kızlar bn hamielğimi c.tesi 3+4 de ögrendimm bugun 4+1 bel ve kasık agrılarım varr sizdede olmuşmuydu?

ayy canım sevindim evet bened eöle yapmıstım kendiminkini deneme yanılmayla...cok tatlı ama demi insan özenio ilk annelik oluncaolumunekankayizsmile

evet canım herşey olsun istiyosun :)) ama güzel şeyler bunlar allah herkeze yaşatsın:1rolleyes:

ya benim yazdıklarım okunmuyor yada bu topikte kimse tanımadığıyla muhattap olmuyor....

neyse ya...hepinize ii hamilelikler

bugünde iyi değilim dün emedur isimli hapı aldık içtim rahatladım fakat bu sabahta mide bulantısı ve istifrayla kalktım biraz yiyip içeyim hapımı dedim ama malesef yiyemiyorum(( hem iştahsız hemde yorgunumsenağlama

ya benim yazdıklarım okunmuyor yada bu topikte kimse tanımadığıyla muhattap olmuyor....

neyse ya...hepinize ii hamilelikler

tatlım olurmu öyle şey cnm aniden misafirim geldi ondan yazamadım .ayrıca daha zaten kimse kimseyi tanımıyo ki cnm .alttan muayeneye gelince cnm .
bi zararı varmı bilmiyorum ben şunun için demiştim hem insanın canı yanıyo hemde insan utanıyo alttan muayene olunca ama mecburiyetten oluyoruz ben bunu demek şstedim .ama bi zararı olsaydı dktrun kesinlikle bakmazdı cnm bence iki ay boyunca alttan muayene etmezdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…