Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim..kaldi 7,5 ay :1rolleyes:
sag salim gelsinler insallah hepimizin bebekleri:Saruboceq:
kızlar şu hamileliği gösteren icker nasıl yapılıyo bide benim hamilleliğimi ögrendiğimden beri 3 gündr ateşim var kasıklarımda ve belimdede agrılar olyo normalmiii
canım istersen ben senin adına yapabilirim son adet günün ve muhtemel doğum tarini yazarsan ha birde nasıl bişey istiyorsun üstüne yazı yazayım mı...istersen yapayımm
kizlar nasilsinz yaa.ben gec girebloyrm siteye malum..ben 8 . haft girdm ve sanki saatle kurmus gibi mide bulantisi basladi.seviniyodm bende yok diye..allaha sukur hic cikarmadim ama insanin midesi agzinda gezmesi ne kadar kotu..bu zamana kadar hep istahi acik bi insandim,bole istahla yemek yiyenleri gordukce imreniyorm valla.ins daha kotuye gitmez..butun kokulari algiliyorum ve hemen hepsinden tiksiniyorum cantamda limon tasiyorum bi tek onun kokusu hosuma gidiyo..sizin mideler ne alemde?
şu alt tarafta çıkan resimli takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz anlatırsanız sevinirim:)
canım lilypie die bi site var ancak ingilizce ordan yapıosun biraz cetrefilli iş...istersen ben yapabilirim son adetinin ilk günü ve muhtemel doğum tarihini yazarsan ha bi de nasıl birşey istiyorsan yaz yapayım.
benimde berbat herşey kokuyor hiç yemek yapamıyorumm bugün doktora gittiğimde söyledim emadur diye bi hap verdi inş. iyi gelir umarım bu günlerde geçicekk bu halimizede şükür. bebişim 6+3 günlük müş ..Allah hepimizin bebiğini elimize almayı nasip etsinn
kızlarrrr çok bulantım var yaaaaaa
amin canim..bende kendimi cok ac birakmamaya calisiyorum..ac olunca daha cok bulaniyo. 6+3 baya erken baslamis yaa.ben o zamanalr hamile oldumu bile anlayamiyodum..ben 8 deym daha yeni basladi..ins cabucak gecer..
tşk ederim şimdiden güzel bişey olsun farketmez çiçekli bişeylerde olabilir
sat : 2 mart muhtemel d.t. : 7 aralık :)))a.s
"
canım iki tane yaptım ...ancak göndermiorum 100 mesajımolmalıymıs göndermek için.. lilypie tickers den bi bak bakalım ...üzgünüm...
tşk ederim şimdiden güzel bişey olsun farketmez çiçekli bişeylerde olabilir
sat : 2 mart muhtemel d.t. : 7 aralık :)))a.s
"
canım iki tane yaptım ...ancak göndermiorum 100 mesajımolmalıymıs göndermek için.. lilypie tickers den bi bak bakalım ...üzgünüm...
baktım ama beceremedimm( olsun napalım bi kere daha denerim oldu oldu olmadı problem değil artık yinede teşekkür ederim canim
![]()
baktım ama beceremedimm( olsun napalım bi kere daha denerim oldu oldu olmadı problem değil artık yinede teşekkür ederim canim
![]()
ya yaptım ama neresini kopyalıcam onu belirtirsen sevinirim canım
:) şimdiki doğru oldu deneme yanılma yoluyla bulabiliyormuşsun teşekkür ederim arkadaş vereliniortak