• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar, herkese bulantısız rahat bir gün diliyorum..bu sabahta bulantıyla kalktım.kahvaltı yapana kadar bir eziyet.Zorla peynir ekmek yiyip geçirmeye çalışıyorum.Başkada bişi canım istemiyor.

günaydın güzel anneler ... bebişlerimiz nasıl bakalım :emir_bebek: kahvaltılarımızı yapıp folik asitleri atalım... güzel günler olsun inşallahh...
esracım günaydın benim yaptığım tickeri beğenmedin sanırım hiç yorum da yapmadın

canım aslında tesekkür etmiştim sanırsam gönderildi sanmışştım ama seninkinden kopya cekerek yapmaya calıştım...ilgin için cok sağol...

Kızlar ben de katıldım aranızaa.s.a.s.
Sat 2 mart, 17 nisanda doktora gittim keseyi gördüm.Henüz kalp atışlarını duyamadık ama...Herşey yolunda giderse aralık annesi olucam:)

Kızlar ben de katıldım aranızaa.s.a.s.
Sat 2 mart, 17 nisanda doktora gittim keseyi gördüm.Henüz kalp atışlarını duyamadık ama...Herşey yolunda giderse aralık annesi olucam:)

Hayirli olsun canim. Benim de Sat 02 mart. Kanda degerin nekadr cikti canim baktirdinmi?

Kızlar günaydın. Sabah dersim yok, evdeyim, öğleden sonra okul...
Dün doktora gittik, 7+3'üm, kalp atışlarını gördük, pıt pıt atıyodu!
SAT ile uyumsuzluğu yine sordum, önemli değil dedi yine. Tahlil istedi, yaptırdık, cumartesi sonuç göstermeye gidicez.

Kızlar günaydın. Sabah dersim yok, evdeyim, öğleden sonra okul...
Dün doktora gittik, 7+3'üm, kalp atışlarını gördük, pıt pıt atıyodu!
SAT ile uyumsuzluğu yine sordum, önemli değil dedi yine. Tahlil istedi, yaptırdık, cumartesi sonuç göstermeye gidicez.

ay cok sevindim canim. insallah bende duyarim yarin. Senin kanda degerin kac?

selam arkadaşlar bende pazartesi günü meleğimin kesesini gördüm...

minnacık bişey 0,64 mm di...

umarım hepimiz bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız ve kolay bir hamilelik geçiririz

canım benim regl 1 hafta geçti gittim doktora kanda 197,80 çıktı dün gittim tekrar doktora 2.463 çıktı değerim 5 veya 6 haftalık hamileyim canımç

Bende sali günü vermistim 1850 cikti. 5-6 haftalik oluyo., doktorum biraz düsük dedi bugün tekrar kan verdim. Bakalim insallah yarin kalp atisinida duyarim.

merhaba anneler
benim ultrason kağıdımda hem kaç haftalık olduğu hem boyu kaç mm olduğu yazıyor salihacım seninkini iyi incele yazıyodur belki.
mide bulantısı gün boyu sürüyo kızlar, akşam yatmadan birkaç saat önce kesiliyo, ama iki gündür yataktan kalkamadım hiç enerjim yok. bugün daha iyiceyim ama bulantım yine var.
bide ben hiçbirşey yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor ama yemek zorunda olduğum için tabağıma koyuyorum ağzıma bir lokma atıyorum veeee ne kadar güzelmiş harika diyip hüpletiyorum çok ilginç dimi yemicem diyenden kork çok anlamsız ama aynen her öğün böyle oluyor. ilk lokmayı ağzıma atana kadar yani.

Back