• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

sağol cnm benim inşallah cnm kalp atışlarını da duyarım ama cnm evet o karartı içinde bebek küçükmüş daha keseyi gördüm ama gayet iyimiş kesenin gelişimi dktr bi sorun yok dedi çiğ et ürünlerini yasakladı bi de ilişki yasakladı .bebişkom cn ya o karanlık şeyin içinde bebiş tam olarak ne zaman belli olur bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Canim bende bilmiyorum bunu cok mrk ediyorum. Bende endiseleniyordum ama diger topicde hamile arkadaslar henüz göremessin bisi cok kücük dediler. Rahatladim bende biraz. Ama kesenin icinde baska bisi daha varmiydi canim yolk sac kesesimi ne diyorlar bebis orda olusuyormus. Gecen gittgimde net olmasada görmüstük.

canim gözün aydinnnn :lepi:
demiii doktorun o minnacik kafasini bile göstermesi insani duygulandiriyor..
kalp atisini gördün mü peki?

evet cnm ya insan bi garip oluyo cnm şimdiden böle bebişlerimiz kocaman olunca neler hissederiz kim bilir rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah .
yok cnm kalp atışını duyamadım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi dktr :emir_bebek:

Canim bende bilmiyorum bunu cok mrk ediyorum. Bende endiseleniyordum ama diger topicde hamile arkadaslar henüz göremessin bisi cok kücük dediler. Rahatladim bende biraz. Ama kesenin icinde baska bisi daha varmiydi canim yolk sac kesesimi ne diyorlar bebis orda olusuyormus. Gecen gittgimde net olmasada görmüstük.

cnm evet herkes çok normal dedi bebişin görünmemesi daha çok küçükmüş sakın endişelen me cnm cnm ya ultrason resmi elimde ama yuvarlak bişey var ama içinde ne olduğu aha tm görünmüyo cnm küçücük daha meleğim benim son adet tarihim 11 marttı hadi inşallah meleklerimizi de görürüz bi kaç hafta sonra .:Saruboceq:

canim gözün aydinnnn :lepi:
demiii doktorun o minnacik kafasini bile göstermesi insani duygulandiriyor..
kalp atisini gördün mü peki?

evet cnm ya insan bi garip oluyo cnm şimdiden böle bebişlerimiz kocaman olunca neler hissederiz kim bilir rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah .
yok cnm kalp atışını duyamadım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi dktr :emir_bebek:

ahh canim sormaaa...esim bile dokunsam aglayacakti,ilk defa öyle gördüm..
canim daha duyarsinn,ben onu demedim,bebisini gördün mü,pit pitlarini gördün mü ultrasonda..hizli hizli atisini kalbinin?
böyle kesenin icinda kocaman kafasi oluyor,hemen onun altinda bi yerin segirir ya hani,öyle hizli hizli kasilip gevsiyor kalbi,ben onu sordum canim:emir_bebek:

cnm evet herkes çok normal dedi bebişin görünmemesi daha çok küçükmüş sakın endişelen me cnm cnm ya ultrason resmi elimde ama yuvarlak bişey var ama içinde ne olduğu aha tm görünmüyo cnm küçücük daha meleğim benim son adet tarihim 11 marttı hadi inşallah meleklerimizi de görürüz bi kaç hafta sonra .:Saruboceq:

INSALLAH canim.

tamamdir,simdi gördüm canimm,yazmissin..
kesinlikle cok normal..10 gün sonra hepsini bir arada görürsün insallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

sormadim canim yaa...bakalim cuma günü yeni doktoruma sorarim herseyi..
migrenim tutunca karanlikta uyumam gerek benim..tabii ilac alarak..
insallah tutmaz..cünkü bu defa ilacta alamayiz :sinifsinif:[/B]

Aynen canım, benimde ilaç alıp kendimi karanlık odaya kapamam lazım..İlaç yutmazsam mümkün değil geçmiyor.İlaç içsem bile bütün günüm ziyan oluyor.Sersem gibi geziyorum.Çok dikkat etmeliyiz.

Aynen canım, benimde ilaç alıp kendimi karanlık odaya kapamam lazım..İlaç yutmazsam mümkün değil geçmiyor.İlaç içsem bile bütün günüm ziyan oluyor.Sersem gibi geziyorum.Çok dikkat etmeliyiz.

evet canim yaa ayniymisiz valla :sinifsinif:
bol bol sivi tüketip temiz hava alalim,birde moralimiz hep yüksek olsun o zaman olumunekankayizsmile

slm kızlar ben geldim dktrdan .
cuma günü keseyi hayal meyal görmüştük o yüzden salı günü tekrar gel demişti cnm neyse baktı kese büyümüş anında göründü zaten çok şükür rabbime ama kalp atışını 10 gün sonra gel duyalım dedi kalp atışını duyamadım ama kızlar çk güzel bi duygu ya resimde küçücük bişey bu bile insanı çok heycanlandırıyo

ayyy maşaLLah cnm benim bebeğineeee ;) darısı başımıza inşş

inşallah tatlım inşallah görürüm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nasıl geçicek bu 10 gün

gecer annesiiii...
saglikli olsunda bebisler,insallah bu 9 ayda gecer..:Saruboceq:
ben 3 sene istedim,olmadi..simdi sükür geldi melegim..simdide zaman gecmiyor kaydirigubbakcemile3

gecer annesiiii...
saglikli olsunda bebisler,insallah bu 9 ayda gecer..:Saruboceq:
ben 3 sene istedim,olmadi..simdi sükür geldi melegim..simdide zaman gecmiyor kaydirigubbakcemile3

evet cnm meleklerimiz geldi ya mutlaka geçer zaman çok şükür meleklerimiz bizimle :Saruboceq:
evet cnm eşimde bi an önce 9 ay geçsede doğsa diyoruz insan sabırsızlanıyo inşallah bebişlerimizin doğumunu da konuşuruz cnm yaramazlıklarını da senağlama:Saruboceq:

evet cnm meleklerimiz geldi ya mutlaka geçer zaman çok şükür meleklerimiz bizimle :Saruboceq:
evet cnm eşimde bi an önce 9 ay geçsede doğsa diyoruz insan sabırsızlanıyo inşallah bebişlerimizin doğumunu da konuşuruz cnm yaramazlıklarını da senağlama:Saruboceq:

aynen canim..kaldi 7,5 ay :1rolleyes::nazar:
sag salim gelsinler insallah hepimizin bebekleri:Saruboceq:

kizlar bir damla,cook ucuk pembede degil,cok koyu sari da degil,akinti gelmis..
ilk defa oluyor..kac defa sildim falan,baska bisey yok..
öyle cok korkuyorum ki bebegime bisey mi oluyor diye mafoldumben
o krampla mi alakali acaba?
Allahim hayirlisini versin tabii ama gitti tüm nesem simdi

kizlar bir damla,cook ucuk pembede degil,cok koyu sari da degil,akinti gelmis..
ilk defa oluyor..kac defa sildim falan,baska bisey yok..
öyle cok korkuyorum ki bebegime bisey mi oluyor diye mafoldumben
o krampla mi alakali acaba?
Allahim hayirlisini versin tabii ama gitti tüm nesem simdi

canim üzülme ya. Umarim önemli bisi degildir. Rahat edemeyeceksen ara doktorunu sor bakalim.

canim üzülme ya. Umarim önemli bisi degildir. Rahat edemeyeceksen ara doktorunu sor bakalim.

canim onuda simdi ara ki bulabilesin..dün cikan kan degerlerimi ögrenmek icin aradigimda yarim saate yakin beklettiler,yinede o yerine orda calisan bayan verdi sonuclari..
dedigim gibi cok cok hafif biseydi..suan yok ama ben yatsam iyi olacak sanirim...
Allahim hepimizin bebeklerini sag salim bize bagislasin insallah :Saruboceq:

ya ben da bugün doktora gittim ama doktor cok ilgili değildi doktorumu değiştircem hemen..ya ilk kez gittim ne ultrasonla baktı ne bişey yaptı..öncesinde tansiyon ölçümü yaptı hemşireler doktor sorduğunda dersin dediler 9 a 6 tansiyonum düşük..bana bişey sormadı doktor sadece bi brosur verdi ...bide normal rütin şeyleri yap dedi 1 hafta sonra yanıma gel dedi..neymiş de daha hcg 1000 lerdeymiş bebeiği göremezmişim kesesini görürüz ma gerek yok dedii...all sana burdan yakk.sinir oldum bide özel hastane...ya ben kesesini görmek istiyordum kadına sinirden sormadım bircok seyi hemen baska bi doktordan randevu aldım 10 gün sonraya...:kızgın:

Back