• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

süper oldu burasıda güzel ya burdan devam ederiz işte ne güzel,sonuçta hepimiz burdayız işte yer önemli değil

süper oldu burasıda güzel ya burdan devam ederiz işte ne güzel,sonuçta hepimiz burdayız işte yer önemli değil

bence de...
sonucta listemiz aksamayacak..
hemde iki topik karisikligida bitmis oldu...
paylasim sadece burdan yapilacak,liste ordan devam edecek
Azizenin emegide bosa gitmemis olcak
güzel oldu yanii,sevindim bi cözüm olmasina :lepi:

arkadaşlar..ne talihsizlikler yaşadık böyle bir düşündüm de kaçıncı topik burası böyle?? inşallah bu son olur artık..sevgiler..

size iyi paylaşımlar kızlar, ben bu gelgitlere daha fazla dayanamıycam, bu kadar anlayışsız bi yönetim de görmemiştim, benden pes.... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kızLar bi haftasonu girmedim.neLer oLmuş yahuu ;)
durmak yok yoLa burdan dewam o zaman..

kızar bende aralık 2010 annesi olcam:lepi: sizden su doğum şeridlerini nasıl yaptığınızı sormak istiyorum ticker faktory e girdim ama ingilizce cok anlamıorum..bana yardımcı olursanız:uhm:

selam arkadaşlar, Nasılsınız bakalım,benim sabah bulantılarım devam ediyor.ıştahsızım, bulantımda sadece peynir ekmek domatesle geçiyor.Kilo alıcam diye korkuyorum.Çok ekmek tüketmiyorum ama geçmişe göre arttı.Günde 2 dilim ekmek yerdim.Şimdi onun baya fazlası oluyor.

Günaydin kizlar..Bugün yine doktordayim kan vermek icin. Ultrasondada bakti tekrar ama hala bisimi göstermedi kendini. Siz görebildinizmi? Birde en son gittigimde yazmistim hatirlarsaniz 5 gün geride diye. Simdi nerdeýse kapatmis arayi.6+6 degil 6+2 olmus. Kesenin büyüklügüde 14mm bunlar normalmi?

günaydın kızLar.haftasonu çok karın ağrım vardı.Bir de akıntım iyice arttı.Ama bgn ağrı faLan yok çok şükür..

kızar bende aralık 2010 annesi olcam:lepi: sizden su doğum şeridlerini nasıl yaptığınızı sormak istiyorum ticker faktory e girdim ama ingilizce cok anlamıorum..bana yardımcı olursanız:uhm:
esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canım

selam arkadaşlar, Nasılsınız bakalım,benim sabah bulantılarım devam ediyor.İştahsızım, bulantımda sadece peynir ekmek domatesle geçiyor.Kilo alıcam diye korkuyorum.Çok ekmek tüketmiyorum ama geçmişe göre arttı.Günde 2 dilim ekmek yerdim.Şimdi onun baya fazlası oluyor.
canimm uyaninca kraker yiyor musun?
iyi geliyor gercektende..bende acikinca bulaniyorum,bikac kraker atinca hafifliyor..
bikac dilim ekmekten bisey olmaz canim,hem dogumdan sonra veririz kilolari kaydirigubbakcemile3

Günaydin kizlar..Bugün yine doktordayim kan vermek icin. Ultrasondada bakti tekrar ama hala bisimi göstermedi kendini. Siz görebildinizmi? Birde en son gittigimde yazmistim hatirlarsaniz 5 gün geride diye. Simdi nerdeýse kapatmis arayi.6+6 degil 6+2 olmus. Kesenin büyüklügüde 14mm bunlar normalmi?

günaydin canim..senin bebisin gizlenmis annesi cok nazli olacak belliki :emir_bebek:
massallah canimm bin kere kocaman olmus,kapatmis arayi,demedi deme acik ara sollayacak senin bebis yerimseniben:nazar:
canim kese falan sanirim degisiyor..CADIARZU

canimm uyaninca kraker yiyor musun?
iyi geliyor gercektende..bende acikinca bulaniyorum,bikac kraker atinca hafifliyor..
bikac dilim ekmekten bisey olmaz canim,hem dogumdan sonra veririz kilolari kaydirigubbakcemile3

günaydin canim..senin bebisin gizlenmis annesi cok nazli olacak belliki :emir_bebek:
massallah canimm bin kere kocaman olmus,kapatmis arayi,demedi deme acik ara sollayacak senin bebis yerimseniben:nazar:
canim kese falan sanirim degisiyor..CADIARZU

Persembe tekrar cagirdi uff ya bi görseydim ..

kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:

kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:

tebrikler tatlım çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini alkisalkisalkisalkisalkisalkis:emir_bebek:

bu arada slm arkadaşlar dün yazmıştım ama pek gören olmamış heralde topik karışıklığından dolayı .
a.s.

Back