Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper oldu burasıda güzel ya burdan devam ederiz işte ne güzel,sonuçta hepimiz burdayız işte yer önemli değil
esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canımkızar bende aralık 2010 annesi olcam:lepi: sizden su doğum şeridlerini nasıl yaptığınızı sormak istiyorum ticker faktory e girdim ama ingilizce cok anlamıorum..bana yardımcı olursanız:uhm:
canimm uyaninca kraker yiyor musun?selam arkadaşlar, Nasılsınız bakalım,benim sabah bulantılarım devam ediyor.İştahsızım, bulantımda sadece peynir ekmek domatesle geçiyor.Kilo alıcam diye korkuyorum.Çok ekmek tüketmiyorum ama geçmişe göre arttı.Günde 2 dilim ekmek yerdim.Şimdi onun baya fazlası oluyor.
Günaydin kizlar..Bugün yine doktordayim kan vermek icin. Ultrasondada bakti tekrar ama hala bisimi göstermedi kendini. Siz görebildinizmi? Birde en son gittigimde yazmistim hatirlarsaniz 5 gün geride diye. Simdi nerdeýse kapatmis arayi.6+6 degil 6+2 olmus. Kesenin büyüklügüde 14mm bunlar normalmi?
canimm uyaninca kraker yiyor musun?
iyi geliyor gercektende..bende acikinca bulaniyorum,bikac kraker atinca hafifliyor..
bikac dilim ekmekten bisey olmaz canim,hem dogumdan sonra veririz kilolari kaydirigubbakcemile3
günaydin canim..senin bebisin gizlenmis annesi cok nazli olacak belliki
massallah canimm bin kere kocaman olmus,kapatmis arayi,demedi deme acik ara sollayacak senin bebis yerimseniben
canim kese falan sanirim degisiyor..CADIARZU
Persembe tekrar cagirdi uff ya bi görseydim ..
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek: