Aman ne mantıklı bi karar vermişsinizzz, bu konuyu kilitleyip listelerin olduğu topiklerden birini sabitlemeyi akıl edemediniz heralde? Sayın yöneticim siz bu konunun içeriğini hiç okudunuz mu bakın 40 küsür sayfa olmuş , bu 40 küsür sayfanın kaç tanesinde 2010 aralık anneleri paylaşımda bulunmuş, önce konu sayfalarının hepsini okumalısınız sonra karar vermelisiniz kilitleme açısından, ne kadar saçma sapan bi uygulama var bu forumda, canı her isteyen istediği topiği açıyo o zaman ben de şimdiden şubat 2011 anneleri topiğini açayım, onu da sabitleyin, ben bi daha uğramayayım, 2011 anneleri de ne yaparlarsa yapsın, ya biz anlatamıyoruz ya da siz anlamak istemiyosunuz. Ben bundan sonra bu foruma uğramayı düşünmüyorum, sağolun........klava:
amaa canımm okadar büyütülecekk bir mevzuu değilll kii inannnkonunun açılma tarihine bakarsan açanın da ilk başta yorum yapanların da hamile olmadıklarını anlayabilirsin canım, 1 Martta açılan bir konudaki kişilerin aralık 2010 annesi olması imkansız.... Ben bu konudan devam etmek istemiyorum.....
niye imkansız ki benim 26 şubat ve doğum 3 aralık olacak.
valla erencim ben sizin topigi okuyorum biliyor musun? hemde 300. sayfaya kadar filan geldim. aşağıda benim nikimi sürekli görüyorsunuzdursengözlerimebaksanab çünkü burda o muhabbet bir türlü yakalanılamadı. ve ben benim gibi hamile arkadaşlarımın neler yaşadığını merak ediyorum. napim en yakın sizsiniz sizi okuyorum. gerçi doğumum bir hafta önce olsa kasım annesi olacağım ama şimdilik aralıkdayım.
slm kızlar bu gün kan testim yenilendi cuma 130 olan değer 205 e yükseldi ama hala dış gebelik olabilir diyolar
canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin ...içinde başka bir kalbin attığını hissetmek nasıl bir duygu?karabibercim ben bugün doktora gittim kalp atışını gördüm allahıma şükürler olsun. 6 hafta 5 günlük olmuş ve tekiz . 7.8 mm fasulyem. çok şükür herşey yolunda. valla bu topik işi nolcak bilmiyorum. aşağıda azizenin listeyi hazırladığı bir topik var oraya da gidiyorum hamişler orda diye. burayada bakıyorum kasım annelerine de bakıyorum napim. gerçi azizenin topiğine kalp atışını gördüğümü yazmama rağmen pek oralı olmadılar kırıldım ama yapcak birşey yok. buraya gelen eski hamişlerden bi sen varsın başka kimse gelmiyor galiba. umarım herkes birleşir ve nihayete erer. herkes aynı topikte konuşur.
selam kizlar bende saliya kalp atislarini görmeye gidicem. Insallah hersey yolundadir..
karabibercim ben bugün doktora gittim kalp atışını gördüm allahıma şükürler olsun. 6 hafta 5 günlük olmuş ve tekiz . 7.8 mm fasulyem. çok şükür herşey yolunda. valla bu topik işi nolcak bilmiyorum. aşağıda azizenin listeyi hazırladığı bir topik var oraya da gidiyorum hamişler orda diye. burayada bakıyorum kasım annelerine de bakıyorum napim. gerçi azizenin topiğine kalp atışını gördüğümü yazmama rağmen pek oralı olmadılar kırıldım ama yapcak birşey yok. buraya gelen eski hamişlerden bi sen varsın başka kimse gelmiyor galiba. umarım herkes birleşir ve nihayete erer. herkes aynı topikte konuşur.
canım benim saol şimdi gidip bakıyım halayına :)) dualarımız seninle inşallah pazartesi bize güzel haberler getirirsin bizde senin için halay çekeriz.slm kızalr hepinize allah bebekleriniz hayırlarla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
ben bu topicte yeniyim ve pazartesi günü keseyi görmeye gidicem dularınızı bekliyorum sizlerde durumlar nasıl alabama cım senin içinde diğer topicte halay çektim bi gör belki gönlünü almış olurum
çok heyecan verici olağan üstü bir duygu onca yıldır beklediğin galiba olmayacak diye düşündüğün aylarca beklediğin ve sonunda yaşadığın ve gerçek olduğuna inanamadığın birşey desem. allah hepinize yaşatsın hemde kucağına almanı bide misler gibi koklamanı nasip etsincanım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin ...içinde başka bir kalbin attığını hissetmek nasıl bir duygu?
Ay çok sevindimm canımmmm demek bebişininn kalp atışınııı duydunnn darı bana artıkkk
bende pazartesii gidecemmm ,demek 6 hafta 5 günlük olmuşsunuzzz
Bizde 6 hafta 1 günlüğüzzz
Ya aslında bende üzülüyorumm ne heyecanla gelmiştimmmm,bu topiğeeee amaaa kimse gelmiyooooo
merhaba arkadaslar nasilsinz?sanirim artik kesin topic burasi baya bi karismis uzun zamandir yazmamistm.allahin izniyle yarindan itibaren 7 .haftada oluyor ..doktora gittik kalp atisni bile duyduk ama rahim duvarinda kanama var dedi doktor o yuzden her hafta geleblirsnz dedi..uzulsemmi yoksa bebegin kalp atisini duydum icin sevinsemmi anlayamadim..sizler nasilsnz ins bebekleriniz sagliklidir.bide size bisey sorucam ben de ole mide bulantisi falan yok sadece midem az biraz rahatsiz oluyo cok azda tiksinme var sizce bu normal mi? tecrubeli arkadaslar cvp verebilrmi? bi de ben acayip acili eksi tuzlu seylere dustum..inanin kendimi tutamiyorum..yesil zeytini aliyorum elime tv karsina geciyorum dusunun artik..gunlerdir mideme sekerli bisey girmedi desem yeri cayi falan da sekersiz iciyorum zaten.bide goguslerim bomba gibi oldular ilk zaman bu kadar siserse sonuna kadar nice olur benim halim..
sanada maşallah canım. inşallah kalp atışlarını da göreceksin canım. tıbben öyle gelmiş öyle gidiyor son sat tarihine göre hesaplanıyor. yumurtlama zamanını herzaman tespit edemeyeceklerinden heralde bilemiyorum. çok da önemli değil boşver. önemli olan sağlıkla dünyaya gelsinler di mi ama?Alabamacim cok sevindim masallah...darisi hepimize olsun insallah..bende keseyi gordum cok sukur..ddoktor ulrasonda 4 haftalik henuz kucuk dedi ve 4mm. dedi insallah yolk kesesini de gormek nasip olur insallah...ama kaan kocatepenin sitesinnden sat tarihime gore haftami hesapladigimda 5,5 ciikiyor...doktor hersey normal dedi cunku sat tarihinde sen zaten regldin bu tariihten 14 gun sonra ovulasyon oldun ve bebek olusmaya basslar dedi..hesap tutuyor..zaten bizde biliyoruz bunu tamamda nicin sata gore heesapliyoruz ozaman..
valla arkadaşım ben hem buraya geliyorum hem aşağıdaki topiğe gidiyorum çünkü benim için önemli olan ne konuşulduğu nerede olduğu değil. sen kalp atışını duyduğuna sevin arkadaşım kanama oluyor biçok insanda önemli olan kanamanın bebekle direkt bağlantılı olmaması. tabi dikkat et ilaçlarını kullan. benim midem bulanıyor malesef ama kusma olmadı çok şükür. iştah bazen çok bazen de hiçbirşey yiyemeyecekmişim gibi hissediyorum bir tuhaf rahatsızlık bende de var midem yanıyor gibi hep. yaşadığın herşey bebeğinin varlığını gösteriyor keyfine bak sen canım.merhaba arkadaslar nasilsinz?sanirim artik kesin topic burasi baya bi karismis uzun zamandir yazmamistm.allahin izniyle yarindan itibaren 7 .haftada oluyor ..doktora gittik kalp atisni bile duyduk ama rahim duvarinda kanama var dedi doktor o yuzden her hafta geleblirsnz dedi..uzulsemmi yoksa bebegin kalp atisini duydum icin sevinsemmi anlayamadim..sizler nasilsnz ins bebekleriniz sagliklidir.bide size bisey sorucam ben de ole mide bulantisi falan yok sadece midem az biraz rahatsiz oluyo cok azda tiksinme var sizce bu normal mi? tecrubeli arkadaslar cvp verebilrmi? bi de ben acayip acili eksi tuzlu seylere dustum..inanin kendimi tutamiyorum..yesil zeytini aliyorum elime tv karsina geciyorum dusunun artik..gunlerdir mideme sekerli bisey girmedi desem yeri cayi falan da sekersiz iciyorum zaten.bide goguslerim bomba gibi oldular ilk zaman bu kadar siserse sonuna kadar nice olur benim halim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?