2010 Aralık Anneleri

Kızlar hersese selam;
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

kızlar bende aralık 2010 annesiyim karışıklıktan dolayı bu listede ismimi göremedim. bir oraya bir buraya
son topik burası ise benide ekleyin. kim ilgileniyor bilmiyorum. yaş:33 sat:3/mart t.doğum tarihi 7/aralık
benide ekleyin. henüz doktora gitmedim. sonuçları bildiririm. benimle birlikte hamiş kalanlar keseleri görmüşler. hemen randevu alayım. bende gideyim bir an önce....görüşmek üzeree

burası amaa burda fazlaa yaşışann yokk alt tarfta bir topikk daha var oraya gell

Kızlar selam, hangi topiğe yazıyım ben de bilemedim, Aralık annesiyim ben de!

Ben de 2 hafta önce test yaptım, hemen nette hesap yaptırdım 5 haftalık görünüyodu. 1 hafta bekledim, 6 haftalık olsun öyle gidiyim diye bekledim, 1 hafta geçti gittim, doktor 6 değil, 4- 5 haftalık dedi. sorun yok adet tarihini doğru kabul etmiycez dedi, doğruydu ama...Benim adetlerim düzensiz, son 4 aydır hepten düzensizleşmişti, ondan mı bilmiyorum. Haftaya kalbini dinlemeye gidicez inşallah. Geçen hafta keseyi hemen görmüştü. Umarız kalbini de dinleriz. Bu arada 2. hamileliğim bu, bi oğlum var 3 yaşına girecek.
Kasım annesi olacağım sanırken aralık annesi olucam sanırım, hepinize tekrar merhaba...

merhabalar...allah kısmet ederse ben de aralık annesi olacağım. SAT im 18 MART...beni de sabit sayfadaki listeye ekler misiniz?
Bu arada birşey soracağım...sizler hamile olduğunuz ne zaman öğrendiniz? ben dün kan testi yaptırdım...ama daha doktora gitmedim...cumartesi gideceğim..kese görünür di mi???

canım merhaba.. gununden 10 gun geçmeden kese görunmez.. bekleyeceksın... alttan da bakmazlar.. sende baktırma.. 10 gun sonra kese görünur.. ben 26. gun ögrenmiştim ama 15 gun sonra görebildim. keseyi.. kan testı ne çıktı. pozitif çıktıysa 10 gun sonra gıt doktora

Canim arkadaslarinda dedigi gibi biraz zaman gecmesi gerekiyor. Ben 8 gün sonra gitmisdim altan bakti. Gördüm minisimi

Kızlar benim sat.im 17 Mart ve bugün kan testi sonucum 16.99 çıktı, yani pozitif ama bence 4 haftalık bi gebelik için çok düşük, ayrıca 3 gündür ara ara pembe bazen de kahverengi lekelenmeler yaşıyorum, doktorum düşük tehlikesine karşı progestan verdi, ona başladım bu akşam, pazartesi tekrar bakılacak kanda, inşallah yeterli düzeye ulaşmış olur o güne kadar :Saruboceq: pazartesi gebeliğim kesinleşirse artık ben de aranızda olucam ve muhtemel doğum tarihim 22 Aralık oluyo inş. :Saruboceq: Benim için de dua eder misiniz lütfen :Saruboceq:

kızlar benimde sat 13 mart bugün kan testi yaptırdım değer 276 çıktı haftaya pazartesi doktorla randevum var inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklıbebekler dünyaya getiririz

kızlar benimde sat 13 mart bugün kan testi yaptırdım değer 276 çıktı haftaya pazartesi doktorla randevum var inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklıbebekler dünyaya getiririz
arkadaşlar aramıza hoşgeldizinnn
daha burda değilll diğer aralık başlığında yazışıyoruzz oraya gelinn

yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanalım :) jülyetcim benimde sat 13 mart ben 9nisanda kan testi yaptırdığımda bhcg 235 çıkmıştı dr 4 haftalık demişti,sende geç döllenme olmuş sanırım satlarımız aynı çünkü senin 10gün sonra 276 çıkmış değerin,dr un bişey dedimi?? inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm allah hepimizinkine sağlık versin

arkadaşlar topikimizi kilitlemişler...bukadar ilerlemişken
haksızlık bu...listemizde ziyan oldu. ben artık bu bölüme hamilede olsam gelmek istemiyorum.
herkezi çok öpüyorum.

bu topik bana çok boş gelmişti en başından ilgilenen yok liste yok...
karman çorman bi topik.

bende anlamdım azize karmakarışık oldu bu aralık anneleri topiği biri lütfen el atsın ama burdan devam edilsin madem kilitleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…