kızlar bende aralık 2010 annesiyim karışıklıktan dolayı bu listede ismimi göremedim. bir oraya bir buraya
son topik burası ise benide ekleyin. kim ilgileniyor bilmiyorum. yaş:33 sat:3/mart t.doğum tarihi 7/aralık
benide ekleyin. henüz doktora gitmedim. sonuçları bildiririm. benimle birlikte hamiş kalanlar keseleri görmüşler. hemen randevu alayım. bende gideyim bir an önce....görüşmek üzeree
Alabamacim cok sevindim masallah...darisi hepimize olsun insallah..bende keseyi gordum cok sukur..ddoktor ulrasonda 4 haftalik henuz kucuk dedi ve 4mm. dedi insallah yolk kesesini de gormek nasip olur insallah...ama kaan kocatepenin sitesinnden sat tarihime gore haftami hesapladigimda 5,5 ciikiyor...doktor hersey normal dedi cunku sat tarihinde sen zaten regldin bu tariihten 14 gun sonra ovulasyon oldun ve bebek olusmaya basslar dedi..hesap tutuyor..zaten bizde biliyoruz bunu tamamda nicin sata gore heesapliyoruz ozaman..
merhabalar...allah kısmet ederse ben de aralık annesi olacağım. SAT im 18 MART...beni de sabit sayfadaki listeye ekler misiniz?
Bu arada birşey soracağım...sizler hamile olduğunuz ne zaman öğrendiniz? ben dün kan testi yaptırdım...ama daha doktora gitmedim...cumartesi gideceğim..kese görünür di mi???
merhabalar...allah kısmet ederse ben de aralık annesi olacağım. SAT im 18 MART...beni de sabit sayfadaki listeye ekler misiniz?
Bu arada birşey soracağım...sizler hamile olduğunuz ne zaman öğrendiniz? ben dün kan testi yaptırdım...ama daha doktora gitmedim...cumartesi gideceğim..kese görünür di mi???
Kızlar benim sat.im 17 Mart ve bugün kan testi sonucum 16.99 çıktı, yani pozitif ama bence 4 haftalık bi gebelik için çok düşük, ayrıca 3 gündür ara ara pembe bazen de kahverengi lekelenmeler yaşıyorum, doktorum düşük tehlikesine karşı progestan verdi, ona başladım bu akşam, pazartesi tekrar bakılacak kanda, inşallah yeterli düzeye ulaşmış olur o güne kadar :Saruboceq: pazartesi gebeliğim kesinleşirse artık ben de aranızda olucam ve muhtemel doğum tarihim 22 Aralık oluyo inş. :Saruboceq: Benim için de dua eder misiniz lütfen :Saruboceq:
arkadaşlar aramıza hoşgeldizinnnkızlar benimde sat 13 mart bugün kan testi yaptırdım değer 276 çıktı haftaya pazartesi doktorla randevum var inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklıbebekler dünyaya getiririz
Bende geldim araniza:kedi:
kızlar benimde sat 13 mart bugün kan testi yaptırdım değer 276 çıktı haftaya pazartesi doktorla randevum var inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklıbebekler dünyaya getiririz
Bende geldim araniza:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?