2010 Aralık Anneleri

ya bir hevesle 2010 aralık anneleri topiği aradım ama bu ne ya çorba olmuş gerçekten başım döndü yani bence en kısa zamanda sevigili editörlerimiz bu konuya el atsın

bu arada selam kızlar hayırlı hamilelikler olsun inşallah

diger topikler gibi liste yapin kizlarrrr basi sonu belli degil topigin hamisler hayirli olsun.rabbim tamamina erdirsin insallah.biz eskidik 3 ay :)))

......................................

Son düzenleme:
slm kızlar beni de ekler misiniz listeye Allah izin verirse bende mucize bebeğimle aralık annesi olucam
yaş 24
sat 2 mart
t. doğum tarihi 7 aralık
hamile kaldığım kilo 52
kese göründü kalp atışı 2 hafta sonra inşallah=)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar baştaki benim listem....sizi benim topikime beklerim.orda listeyle ilgileniyorum burayla ilgilenmiyorum.

annelerim,
şu son günlerde genel bir karışıklık olduğu için tekrar açıklama gereği duyuyorum.
paylaşım yapacağınız başlık tek ve de burası,diğerlerini ben zaten kilitledim.

burası da sizin birbirinizin bilgilerini görebilmeniz açısından arkadaşınız tarafından oluşturulan listemiz.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/358576-2010-aralik-bebis-anneleri-gelin-listeye.html

buraya bilgilerinizi verdiğiniz zaman arkadaşımız sizi listeye ekleyecek.

örnek olması açısından aralık 2008 annelerinin başlıklarını inceleyebilirsiniza.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/178451-2008-aral305k-anneleri-listemiz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/170295-aralik-2008-anneleri.html

Valla ben bu kadar saçma birşey görmedim. Aralık annesi olmayan biri topiği ilk olarak açtı diye bizim ne istediğimizi kimse dikkate almıyor. Başka topikte liste olacakmış da buradana da sohbet.

Amaannn ben vazgeçtim, size iyi eğlenceler.

birincisi;
sizin adınıza azize1 arkadaşımızla konuştum dün gece.
dilerseniz sizin yaptığnız listeyi,bu konunun ilk mesajı olan endlessdream in mesajı yerine koyabileceği söyledim ve hatta koydum.
arkadaşımız iki tarafla ilgilenemeyeceğini söyledi bana,ki böyle bir durum yoktu.
ben sadece haftada bir sizin yaptığınız listeyi güncelleyecektim ve sizin istediğiniz gibi konunun ilk mesajında listeniz olacaktı.azize 1 arkadaşımız sildirdi bana listeyi.

ikincisi;
daha çok yenisiniz ve zamanla tek topikten devam etmeyeceğinizi bir sürü yeni konu topiği,yeni sorular için topi vs açmak gerektiğini göreceksiniz.
aralık anneleri bölümünü,diğer geçmiş sayfalara da bakıp biraz incelerseniz bu siteminizin ne kadar yersiz olduğunu görürsünüz..

Sizin isteğinizi yönetim ve ben her zaman dikkate alıyoruz/alıcaz.

sevgiler..

edit: ilk mesaja listenizi ekledim ve fırsat buldukça güncellicem.
yeni gelen anneler ve adını ve bilgilerini listeye kaydettirmek isteyen anneler diğer liste topiğine yazarlar,arkadaşımız da tabloya ekler.
hem burada arada kaynayıp gitmez,arkadaşımızın kaçırdığı mesaj olmaz.
ben de o tablodan alıp buraya kopyalarım.
sorun olmadığına göre meseleyi kapatıyorum.

Son düzenleme:

Aman ne mantıklı bi karar vermişsinizzz, bu konuyu kilitleyip listelerin olduğu topiklerden birini sabitlemeyi akıl edemediniz heralde? Sayın yöneticim siz bu konunun içeriğini hiç okudunuz mu bakın 40 küsür sayfa olmuş , bu 40 küsür sayfanın kaç tanesinde 2010 aralık anneleri paylaşımda bulunmuş, önce konu sayfalarının hepsini okumalısınız sonra karar vermelisiniz kilitleme açısından, ne kadar saçma sapan bi uygulama var bu forumda, canı her isteyen istediği topiği açıyo o zaman ben de şimdiden şubat 2011 anneleri topiğini açayım, onu da sabitleyin, ben bi daha uğramayayım, 2011 anneleri de ne yaparlarsa yapsın, ya biz anlatamıyoruz ya da siz anlamak istemiyosunuz. Ben bundan sonra bu foruma uğramayı düşünmüyorum, sağolun........ klava:

bu forumda 12 ayın anneleri ve onlar içinde de farklı senelerin anneleri var.
hiç onlara bakmaya gerek yok,bakın 2009 ve 2008 aralık anneleri başlıkları.
2008 aralık anneleri başlığını açan anne sonradan sezeryanla kasımda doğum yapacağını öğrenmiş ve gitmişti,yani o da 2008 aralık annesi değildi ve aralarında yoktu.
2009 aralık anneleri başlığı ise aynen bu başlık gibi belki bu ay hamile haberimi alırım dşüncesi ile bi bayan tarafından açılmıştı.

şu ana kadar bunu sorun eden olmadı annelerim,ki sorun etmeye de gerek yok.
önemli olan paylaşım değil mi?
ilk sayfalardaki mesajlar neden sizi rahatsız ediyor?
burası artık sizin başlığınız ve içeriği belirleyecek olan da sizlersiniz..a.s.

edit: yönetime tekrar sordum,2 hafta önce haziran annelerinde benzerr bir sorun yaşanmış ve şimdi ilk açılan başlıktan devam ediliyormuş.
aralık anneleri için de durum aynı olucak.

annelerim,
inanın ben de hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri burada paylaşımlarda bulundum.
bir çok anne ile yüzyüze görüştüm,dostluklar kurdum,hala da görüşüyorum.
boşverin konuyu kim açmış,ilk sayfalarda anne olmayanlar varmış vs.
burası sizin başlığınız ve paylaşımınıza,keyfinize bakın.
anne olmayanlar ya da eski anneler zaten bi kaç haftaya kadar topikten tamamen ayrılacktır ve ssiz de başbaşa kalacaksınız.
birazcık sabır.
kimsenin kırılmasına üzülmesine gerek yok cidden.
eski başlıkları incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim a.s.

Son düzenleme:
aynen be canım kesinlikle sana katılıyorum bundan daha saçma şey olamaz..oyuncağa çevirdiler..bir sadece aralık 2010 da anne olacak arkadaşlarla beraber olmak istedik o kadar

evet arkadaşlar ya uzatmaya gerek yok önemli olan burda paylaşım yapmak birbirimizden destek almak e listeyi de en başa koymuşlar güncelleyeceklermiş de ben en baştan beri hemen hemen burdayım ve gelenler hep hamileler en baştan beri bi okuyun kızlar burda hamile olmayanlar paylaşımda bulunmadı ki ilk günden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…