Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar ya uzatmaya gerek yok önemli olan burda paylaşım yapmak birbirimizden destek almak e listeyi de en başa koymuşlar güncelleyeceklermiş de ben en baştan beri hemen hemen burdayım ve gelenler hep hamileler en baştan beri bi okuyun kızlar burda hamile olmayanlar paylaşımda bulunmadı ki ilk günden beri.
biliyorum canım senle konuşmuşluğumda var ama bakıyorum ara ara buraya çok karıştı ilk topik açan arkadaşın hatası bu aslında geçen gördüm şimdiden ocak 2011 topici açmışlar sırf topic açmak olsun diye açıyolar bende buna kızıyorum iştevalla erencim ben sizin topigi okuyorum biliyor musun? hemde 300. sayfaya kadar filan geldim. aşağıda benim nikimi sürekli görüyorsunuzdursengözlerimebaksanab çünkü burda o muhabbet bir türlü yakalanılamadı. ve ben benim gibi hamile arkadaşlarımın neler yaşadığını merak ediyorum. napim en yakın sizsiniz sizi okuyorum. gerçi doğumum bir hafta önce olsa kasım annesi olacağım ama şimdilik aralıkdayım.
kizlar bence bütüm aralik 2010 anneleri topikleri kapansin!!
günüllü bir arkadasimiz acsin 1 tane topigimizi..
ilk sayfada listemiz olsun,tek paylasim yaptigimiz topikte o olsun!!
bu ne yaa,herkes bölünmü,kimi gelmicem diyor,kimi topigi acmis gitmis..
hatta bence kimsenin üzerine vazife degilki zamani gelmeden topik acmak..
bu görevi bence yönetim devralmali,yani moderatör arkadasimiz her ay kendisi o ayin hamileleri icin topik acmali,baskada önüne gecen kimse acmamali..böyle cok karisiyor yaa,haksiz miyim??
çooooooooooooooooooooook haklısın canım çooookkizlar bence bütüm aralik 2010 anneleri topikleri kapansin!!
günüllü bir arkadasimiz acsin 1 tane topigimizi..
ilk sayfada listemiz olsun,tek paylasim yaptigimiz topikte o olsun!!
bu ne yaa,herkes bölünmü,kimi gelmicem diyor,kimi topigi acmis gitmis..
hatta bence kimsenin üzerine vazife degilki zamani gelmeden topik acmak..
bu görevi bence yönetim devralmali,yani moderatör arkadasimiz her ay kendisi o ayin hamileleri icin topik acmali,baskada önüne gecen kimse acmamali..böyle cok karisiyor yaa,haksiz miyim??
niye imkansız ki benim 26 şubat ve doğum 3 aralık olacak.
haklısın arkadaşım...ben de bu şekilde karmakarışık devam etmek istemiyorum..tekrar yeni ve düzenli bir topik açıldığında gelirim..herkese iyi günler..
tamam tatlım ben seni anlıyorum da bizim istediğimiz birbirimizi bulmak değil mi sen ne yaşıyorsun ben ne yaşıyorum ne zaman keseyi görcez ne zaman kalp atışını alcaz bu heyecanları mutlulukları birlikte yaşamak ve birbirimize destek olmak. amacımız bu. ben niye kasım annelerini okuyorum çünkü kim hangi haftada kese görmüş kalp atışı almış onu merak ediyorum. elbette bende en başta şöyle afilli bi listemiz olsun istiyorum. ama nedense aralık annelerinden kimse aday olmadı biri aday olsun o zaman ona müsade etseler olmuyomuymuş? napalım peki sanırım konunun moderatörleri bizim ne istediğimizi anladılar. neden istenilene uygun çözüm bulmuyorlar? valla böyle giderse ben direk kasım annelerine gideceğimcanım arkadaşım senin 26 şubat olan son sat tarihin, o tarihte hamile olduğunu biliyomuydun? benimkide ona bakarsan 28 şubat, ama ben 5 nisanda öğrendim hamile olduğumu, yani insanın hamile olduğunu öğrenebilmesi için en azından 15 martı bulması gerekir tarihin o da ancak aşılamaysa belki bir ihtimal bilinir, 1 martta topik açılmış, o tarihte hamile olduğunu bilen kişi zaten kasım annesidir yada hamile değildir, anlatabiliyormuyum bilmiyorum, siz dahi destek olmadıktan sonra bu topik düzelmez.....