2010 Aralık Anneleri

hiç sorma canmm...olurmu bu? listeme yazık nasıl uğraşıyodum ilgileniyodum.
burda ne var hiç.

haklısın cnm yaa emeğine yazık oldu. bizde bölük börçük olduk yarımız bi yerde yarımız bi yerde biri acil el atmalı herkes de bi yerde devam etmeli

bende inşallah 2010 aralık annesiyim ...ama size bişey sormak istiyorum ben kan testi yaptırtım ve sonuc 129. 1 hcg cıktı adet günümde yaptırdım dayanamayıp... su an bes haftalık mı hamileyim daha doktora gitmedm ama... son adet günüm 14 mart ben 14 nisanda yaptırdım test.... cok heyecanlıyımm bilmiorum doğrudur herjhalde ...ne dersiniz

Valla ııce saÇmalamıŞlar yaa offf yorulduk bızde ama hamıleyız bız otobÜĞste bıle yer verıolaar koskoca kk vermedıler gıtttı

bu ne simdi ya,saka mi?
hurraa bi oraya,hurraaa bi buraya..
bi düzene oturdu derken bu ne simdi anlamadimm

Valla İİce saÇmalamıŞlar yaa offf yorulduk bİzde ama hamİleyİz bİz otobÜĞste bİle yer verİolaar koskoca kk vermedİler gİtttİ

hiç sormayın kızlar...
listemize yazık ettiler.nasıl özenle uğraşmıştım.çok kızgınım.kötükedihüso
burda ne var ki :1ninca: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç

farkinda misiniz kizlar bizim listenin güncel hali eklenmis buraya:bbo:
herhalde yönetim güncelleyecek,yaniliyor muyum?
topik neresi olursa olsun kopmayalim birbirimizden derim ben

benim listemi koymuşlar.
lütfen hemen silin listeyi.kim ilgilencek?

hiç sormayın kızlar...
listemize yazık ettiler.nasıl özenle uğraşmıştım.çok kızgınım.kötükedihüso
burda ne var ki :1ninca: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç

annelerim,
paylaşım topiğimiz burası.
diğer topik liste topiğiydi ve genel paylaşım topği haline getirildiği ve de bu başlığa gelenlere ,oraya gelmelerine dair link verildiği için kilitlendi.
liste ile ilgilenebilecek bi arkadaşımız,isterse 2010 aralık anneleri listesi adı altında yeni bir başlık açıp,sadece liste oluşturma amaçlı oradan devam edebilir.
yani tabloya katılmak isteyenler bilgilerini yazıyorlar,tabloyu oluşturan annemiz de aktarıyor,bu kadar.
daha önce oluşturulan tablo da,oraya kolaylıkla aktarılır.
bu konuda soru olursa cevaplarım.
liste topiği için örnek olması açısından lütfen verdiğim linki inceleyin:

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/178451-2008-aral305k-anneleri-listemiz.html

haklısın cnm yaa emeğine yazık oldu. bizde bölük börçük olduk yarımız bi yerde yarımız bi yerde biri acil el atmalı herkes de bi yerde devam etmeli

başka nerede aralık 2010 anneleri paylaşımda bulunuyor.
link vererek belirtebilir misiniz?

farkinda misiniz kizlar bizim listenin güncel hali eklenmis buraya:bbo:
herhalde yönetim güncelleyecek,yaniliyor muyum?
topik neresi olursa olsun kopmayalim birbirimizden derim ben

listenin güncel halini ben ekledim.
yeni liste topiği açmak şsterseniz oradan sadece liste amaçlı devam edilebilir.
ama genel paylaşıma döndürülürse o da malesef kilitlenir annelerim.

benim listemi koymuşlar.
lütfen hemen silin listeyi.kim ilgilencek?

listenin burada olması takibi gerektiren bir durum değil.
ısrarla sildirmenizi malesef anlamıyorum.
topiği bizden alaksız biri açmış diye isyan cıktı,şu an ilk mesajda sizin listeniz var.
sorun nedir?
hala topiği benimsemeniz neden sorun oluyor?

arkadaşlar bizim listemiz baş sayfada ama öylece kalcak önemli notları kim eklicek merak ediyom.

sevgili bhk...
biz burdada devam ederiz. benim dediğim şu listemiz baş sayfada tamam. ama kim ilgilencek özel notları kim eklicek listeye?

sevgili bhk...
biz burdada devam ederiz. benim dediğim şu listemiz baş sayfada tamam. ama kim ilgilencek özel notları kim eklicek listeye?

listeyi siliyorum,çünkü hala sıkıntınızı anlamadım.
defalarca anlattım,
lütfen özel mesajınızı da kontrol edin.

ilk mesajda listeniz bulunmasın,ok.

aaa diğer topiği neden kapatmışlar ki
bende tam beni de ekleyin diyecektim
azizecim emeğine de yazık olmuş
orası kalıp burası kapatılsaydı ya
o topik sayıca daha kalabalıktı
neyse artık diğer akadaşlarda buraya taşınır
nasipse bende aralık annesi olacam inş.

canım ben aşılama ile hamile kaldım aşılamam adetin 16.günü yapıldı yani aşılamadan 17 gün sonra bu değerim çıktı ilk 15.gün yaptırmıştım 99 çıkmıştı 17.gün 276 çıktı değer iki kat arttığı için sorun yok dediler doktorumla henüz görüşemedim haftaya pazartesi ultrason muaynem var inşallah hayırlısı olur ultrasonda görmeden içim rahat etmiyecek

napalım canmm...sağlık olsun.
tebrikler hayırlı olsun bebişin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…