Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))benimlede konşmuyor kimi aradıki şimdiaradım ama meşgul:102:
evet bi ora bi bura yapın fazla kpmayız hem hem geçmişi tazeleriz arada burada:))oooooooooooo ne şimdi burda mıyız kızlarrrrr, bişey deyiverin yahuuu???????? bi ora bi bura mı yapsak yoksam????
sporstar hadi seni almaya geldim kkya:))
özlemişim burayı...
kilo demeyelim lütfen yassssak bu kelime.gobeem öylece duruyo ya denize gitmem heralde yada don atletle girerim he heeee
benim ilk 4ay doğumda giden dışında 1-2verdim aldım sonra masal hanım bi hareketlendi 2ayda 10kg verdim kaldı 2kg:)
araya kaynaayalım lütfen bana ihtiyacı varmış,siz grupta hasret giderin:))
oooooooooooo ne şimdi burda mıyız kızlarrrrr, bişey deyiverin yahuuu???????? bi ora bi bura mı yapsak yoksam????
sporstar hadi seni almaya geldim kkya:))
özlemişim burayı...
git allasen 5o imiş aslında,biz napcaz![]()
nerdeeee,üstüne almasak diyo uğrşıyorum,evlendiğimde 52,hamilelik öncesi 56... şimdide 64:)))
mavrulam sinir bozucuolmak istemem ama 3 gün önce 49,7yi gördüm tartıda amma bi buldum bi kaybettim, 50yim aslında. 48 hedef kilo.
Sinem manyadın mı ülee: ) evine dön anacığım, ne yaptın sen? Gerçi haklısında.Çok sıktı artık muhabbet.Ondan bundan şüphelenemek yerine, şüphelenen çıksın gruptan .Netice de kaç kişiyiz kim kime neyi ispat edecek ki?
Sinem manyadın mı ülee: ) evine dön anacığım, ne yaptın sen? Gerçi haklısında.Çok sıktı artık muhabbet.Ondan bundan şüphelenemek yerine, şüphelenen çıksın gruptan .Netice de kaç kişiyiz kim kime neyi ispat edecek ki?
ya şu 34 beden pantolonuma giremiyom da o canımı sıkıyo![]()
Aynen 50 ile evlendim hamilelik 57 şimdi 64
Bunun formülünü söylesene bana![]()
ya şu 34 beden pantolonuma giremiyom da o canımı sıkıyo[/QUOTE
offf yaaa ne sorunnnn...bende eşime göstermeden nasıl 42 beden don alırım diye canım sıkılıyo
Aynen 50 ile evlendim hamilelik 57 şimdi 64
Bunun formülünü söylesene bana![]()
canım diyet topiclerine laf attım,sen emziriyosun dediler,oralı omadılar...ühüüüü...
yok kız eşim maşallah taş gibi sanırım funahın eşiyle karıştırdın yada ezo
2 çocukkkkkkkkk![]()
artık herkes bunaldı malum konudan diye face yazmadım ama dün fritözüm 10 saat açık kaldı kimin yüzünden bilin! eve bi geldik heryer mcdonals gibi kokuyo, yangın çıkabilirdi verilmiş sadakamız varmış. bugün işbaşı yaptım sessiz sedasız, kafa başka yerde ya işbaşı stresi bile yapamadım. artık daha rahatım ama. aama hala gruptayım sinemmmmm!!!