• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

funah,pandamm,mavrulam,kukuleta09,zeynepnaz2010,fenerbahCemre,tugbasi,...kızlr meraba :) ben epeydir burayı böyle kalbalık görmedim:)))özlemişim...
ahhh ahhh hamiş olduğum günler aklım geldi:49::69::69:

Son düzenleme:
funah,pandamm,mavrulam,kukuleta09,zeynepnaz2010,fenerbahCemre,tugbasi,...kızlr meraba :) ben epeydir burayı böyle kalbalık görmedim:)))özlemişim...
ahhh ahhh hmiş olduğum günle aklım geldi:49::69::69:

ewt canım ya aynen ben de böle kalabalık görünce hamişliğim geldi aklaıma walla :))

kızlar merhaba ben uzun zamandır sizlerleyim face de ismim akif banu tunçel bugün baktım giremiyorum face e beni neden çıkrdılar çok üzüldüm benim birçok paylaşımım vardı bebeğimin resimleri vardı arkadaşlara iletebilirseniz sevinirim gerçek ismim banu tunçel mersinde öğretmenim sorabilirler tekrardan gruba girmek istiyorum onlar kadar paylaşımda bulunamamaız normal çünkü ben sonradan katıldım ve onlar çok samimi olmuşlardı zaten haliyle biz biraz daha pasif kalabiliyoruz gerçekten çok üzüldüm benim ve bebeğim için çok yararlıydı çok seviyordum ben aralık annelerini

Canım arada kaynayanlar olmuş,ben halledicem merak etme.

hay Allah iyiliğini versin kıııızzz :)
çok güldürdün beni kısa toparlak çok tatlısın canım yaaaaa :)))))
eşim ikna olmuo denedim ama yok dio artık ben burdan devam etcem tatlım napalım
arada uğrarım bende canım takılırız burada:))
Canım arada kaynayanlar olmuş,ben halledicem merak etme.
:))))))))yine mi ele aldın yöneticiliği sen

kilo demeyelim lütfen yassssak bu kelime.gobeem öylece duruyo ya denize gitmem heralde yada don atletle girerim he heeee

oooooooooooo ne şimdi burda mıyız kızlarrrrr, bişey deyiverin yahuuu???????? bi ora bi bura mı yapsak yoksam????

Back