• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm hatunlar herkes iyidir umarım
pandammm çalışmak zor olmaz mı kuzuyu bırak git falan....ben dükkana bakıyorum cadımıda yanıma alıp öyle bile zor oluyo bide elin işinde Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin.

kızlar bu arada face gruptan katılım yapmayan arkadaşlar çıkarıldı.bi yandan iyi bir yandan kötü oldu ama yine de iyi taraf ağır basıyor sanırım.sonuçta sadece foto bakan yorum okuyan arkadaşlar vardı,ki bütün özelimizi paylaşıyoruz grupta.neyse hayırlısı diyelim...

slm hatunlar herkes iyidir umarım
pandammm çalışmak zor olmaz mı kuzuyu bırak git falan....ben dükkana bakıyorum cadımıda yanıma alıp öyle bile zor oluyo bide elin işinde Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin.

kızlar bu arada face gruptan katılım yapmayan arkadaşlar çıkarıldı.bi yandan iyi bir yandan kötü oldu ama yine de iyi taraf ağır basıyor sanırım.sonuçta sadece foto bakan yorum okuyan arkadaşlar vardı,ki bütün özelimizi paylaşıyoruz grupta.neyse hayırlısı diyelim...

canım haklısın walla iyi sen çalışmaya başladıysan artık takılırsın ha kk ya :))))
walla faceye girebilseydim paylaşa paylaşa bitiremicektim ama işte....... :((((
iyi olmuş bence kimin kim olduu belli olsun konuşsunlar şekerim

kızlar merhaba ben uzun zamandır sizlerleyim face de ismim akif banu tunçel bugün baktım giremiyorum face e beni neden çıkrdılar çok üzüldüm benim birçok paylaşımım vardı bebeğimin resimleri vardı arkadaşlara iletebilirseniz sevinirim gerçek ismim banu tunçel mersinde öğretmenim sorabilirler tekrardan gruba girmek istiyorum onlar kadar paylaşımda bulunamamaız normal çünkü ben sonradan katıldım ve onlar çok samimi olmuşlardı zaten haliyle biz biraz daha pasif kalabiliyoruz gerçekten çok üzüldüm benim ve bebeğim için çok yararlıydı çok seviyordum ben aralık annelerini

canım kimine göre çok aktifsin kimine göre az,ortak nokta çıkrmak olarak karar verildi,bende çıktım zaten tadı kaçtı yani,önceden çok yazıp azalttıysanda çıkarılıyor,sırf resim paylaşıyosanda vs vs....

ama haksızlık gerçekten çok kırıldım çok önyargılı davranmışlar ve bence ayıp etmişler bir kişinin yaptığı yüzünden ben kanıtlayabilirdim kendimi yada bi sorabilirlerdi değil mi seni çıkarıyoruz diye....

ama haksızlık gerçekten çok kırıldım çok önyargılı davranmışlar ve bence ayıp etmişler bir kişinin yaptığı yüzünden ben kanıtlayabilirdim kendimi yada bi sorabilirlerdi değil mi seni çıkarıyoruz diye....

canım senin gibi daha bildğimiz kaç kişi çıkarıldı,boşver sıkma canını,bende kendim çıktım bak,bende sizin adınıza kırıldım cidden boşver

canım kimine göre çok aktifsin kimine göre az,ortak nokta çıkrmak olarak karar verildi,bende çıktım zaten tadı kaçtı yani,önceden çok yazıp azalttıysanda çıkarılıyor,sırf resim paylaşıyosanda vs vs....

sinemcim dağılıo mu face grubu yaaa
off bi insan yüzünden şu hale bak şimdi :(
ben giremesem de üzüldüm gerçekten yazık ooldu yani

walla ben de yoğurdu ewde mayalıorum hiç hazır vermedim yiyo benim sıpam yoğurdu sevio çok şükür
4 gündür kaka yapamıodu kavun verdim sabah dakkasına yaptı kakasını rahatladık :)
az önce aşıya gittik yawrum katıla katıla ağladı yazık :(
yeni uyuttum bakalım umuarım aşı ateş yapmaz kuzuma

mavrulam ben de eylülde başlıcam işe nasıl zor mu çalışmak

Ay o kaka yapınca sanki biz rahatlıyoruz değil mi

ya neden çıktın.şuan herşey sıcak daha biliyorum çok abartıldı sıktı artık ama bazıları için zaman lazım sanırım

sinemcim dağılıo mu face grubu yaaa
off bi insan yüzünden şu hale bak şimdi :(
ben giremesem de üzüldüm gerçekten yazık ooldu yani

yok canım dağılmıyor sadece genel temizlik yapıldı 70kişi var yine,tam gaz devam,eşini ikna edebilirsen girebilirsin yine buarada ben seni nickinden dolayı kısa toparlak bişey sanıyodum,hiç alakası yokmuş halbuki :))

walla ben de yoğurdu ewde mayalıorum hiç hazır vermedim yiyo benim sıpam yoğurdu sevio çok şükür
4 gündür kaka yapamıodu kavun verdim sabah dakkasına yaptı kakasını rahatladık :)
az önce aşıya gittik yawrum katıla katıla ağladı yazık :(
yeni uyuttum bakalım umuarım aşı ateş yapmaz kuzuma

mavrulam ben de eylülde başlıcam işe nasıl zor mu çalışmak

Bebişler kaka yapınca biz rahatlıyouz değil mi :27:
Benimki de yarın aşı olacak çok ağlamıyor allahtan ya...
Çalışmak birkaç gün zor geliyor... Hele eve gidip onun hareketlerini görünce ilk gün annem ben ağladık valla...
Tabi hem iş hem çocuk hem eş biraz yorucu ama gidiyor bir şekilde...

yok canım dağılmıyor sadece genel temizlik yapıldı 70kişi var yine,tam gaz devam,eşini ikna edebilirsen girebilirsin yine buarada ben seni nickinden dolayı kısa toparlak bişey sanıyodum,hiç alakası yokmuş halbuki :))

hay Allah iyiliğini versin kıııızzz :)
çok güldürdün beni kısa toparlak çok tatlısın canım yaaaaa :)))))
eşim ikna olmuo denedim ama yok dio artık ben burdan devam etcem tatlım napalım

Bebişler kaka yapınca biz rahatlıyouz değil mi :27:
Benimki de yarın aşı olacak çok ağlamıyor allahtan ya...
Çalışmak birkaç gün zor geliyor... Hele eve gidip onun hareketlerini görünce ilk gün annem ben ağladık valla...
Tabi hem iş hem çocuk hem eş biraz yorucu ama gidiyor bir şekilde...

Allah yardımcımız olsun waalla ben şimdiden çok yoruluom başlayınca yamulcam sanırım :)

kim karar verdi buna herkese soruldu mu sen neden çıktın
bilmiyorumki canım,heralde az katılm yapılıyor diye çıkarıldın,bende ölesine çıktım canım
ya neden çıktın.şuan herşey sıcak daha biliyorum çok abartıldı sıktı artık ama bazıları için zaman lazım sanırım

eve canım haklısın,rahat edemedim öyle konular içinde olsun konuşuruz yine

sakin ama çok hareketli yani kolay kolay ağlamaz ama yerinde de durmuo hiç sıpa :)

Aynen benimki de hafta sonu odada dört döndü valla birde istedğini yapamayınca basıyor çığlığı...
Ve hep ilgi alaka istiyor annem bakıyor ya 4 teyze var şimdi yanında...
E ben evde tek olunca zor oluyor...Hafta içi zaten eve gidince yemek sonra yatak

Aynen benimki de hafta sonu odada dört döndü valla birde istedğini yapamayınca basıyor çığlığı...
Ve hep ilgi alaka istiyor annem bakıyor ya 4 teyze var şimdi yanında...
E ben evde tek olunca zor oluyor...Hafta içi zaten eve gidince yemek sonra yatak

ilgiye alışınca tabi istio çocuk napsın :)
Allah yardımcımız olsun canım walla

Back