Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de buraya bakayım dedimm napıosunuz diyeee:82:
bi gerginlik yok pandacım:))herkes iyi, bende böle takılıyorum biraz,bebişin nasıl?
geri donen herkeslere selam olsun
bu kadar sayfa gorunce bi durummu var diye catladim walla
neyse asayis berkemalmis
bugun evlilik yildonumumuzdu romantik bi yemege gittik sevdeyi ananeye satip
bu sefer olay cikarmadi neyseki
en son babaneyi komaya sokmustuda
(ozlemisim kkda muhabbeti!!!)
facede fazla takilamiyorum burasi guzel bence
![]()
canım mutlu huzurlu nice mutlu seneler geçirmenizi dilerim kutlarım.
bizimde 18 iydi bizde anneanneye bırakıp yemeğe gittik :) problem çıkarmamış.
ama babaannede ağlıyo nedense bizimki , dün beraber alışveriş merkezine gittik ben siz mağazaya girmeyin dedim dışarıda bebek arabasında gezdiriyodu kıyameti koparmış bi baktım çığlık çığlığa ağlıyo hyret edilicek bişi alınca sustu hemen bi kere daha yaptı bırakıp dışarı çıkmıştık 1 saat durmadı babaannede napıcaz bilmem işe başlayınca babaannesi bakıcak alışır inşallah çok üzülüyorum kadında şaşırıyo yazık...
bizi de alın alın facebook a ne yani biz öksüz müyüz çok üzülüyorum bak sütüm kesilirse sizden bilirim :))))) şu ayşemidir durumudur nedir elime bi geçerse eşek sudan gelene kadar dövücem onun yüzünden bizde suçumuz yokken kapı dışarı edildik ühü ühü ağlıciiiiiim...sevgili duygusal aralık anneleri beni duyun....
sinemcim canım benim kesinlikle sana dön diye baskı yapmak maksadıyla yazmıyorum bu yazıyı ama sadece sana şunları söylemek isterim belki bişeylere sinirlendin belki bazı şeyler seni bunalttı belki birilerine kırıldın inan her ne olursa olsun biz sonuçta 1 yılı aşkın bir süredir bir aile gibi olduk herşeyimizi paylaştık insan aile içinde nasılsa kırılıp bazen kafasını dinlemek istiyosa buda aynı sey bende senin biraz rahatlayıp tekrar aramıza dönmeni çok istiyorum kendine asla saygısızlık yapmış olmucağnı çok iyi biliyorsun insan gerçek hayatındada ailesine yada çevresinde sevdiği insanlara kızıp bi süre ayrı kalmak isteyebiliyo ama sonrasında tekrar onlarla hayatımıza devam ediyoruz bu kendimize bi saygısızlık olmamış oluyo bende senin tekrar aralık annelerine dönmeni dört gözle beklicem sadece ben değil ordaki arkaşlarda aynı şekilde seni çok öpüyorum sinemcim
:))benim kafam dingindi zaten canım,böyle iyi,bence sen 2yeride güzel idare edersin,bu daha büyük marifet![]()
Ben mi iki yeri idare ederim : ) Yahu face bile iki arada giriyorum i.Ama şimdi sen bana iş çıkardın yani.Bir orası bir burası derken yorulacağım yani.
Sinemcim burdayken söyleyim kız senin gidişin aysedurunun şokundan daha fazla etkiledi face gurubunda :) biz durunun yani nilin gerekirse blogundan takip edicez ama masalın gelişimini nasıl görücez burdan hadi sen neyse face te yoksun ama Masaldan mahrum ettin bizi (ki ben onu çok seviyodum) en çok ona üzüldüm.