• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ya şu 34 beden pantolonuma giremiyom da o canımı sıkıyo :60:[/QUOTE
offf yaaa ne sorunnnn...bende eşime göstermeden nasıl 42 beden don alırım diye canım sıkılıyo:27::27:

canım diyet topiclerine laf attım,sen emziriyosun dediler,oralı omadılar...ühüüüü...

:60::60: ay ne güldüm ya...
Oda birşey mi ben eşimin yanına don paça çıkamıyorum be...
Karanlıkta ancak...

benim eşime hipertiodi teşsihi konulmuştu:26:

Evet canım sana yazacaktım hatlar karıştı...
Nasıl şimdi durumlar...

pelincim sen yöneticilerdensin ama kim yaptıysa çok kızdım bunu face de yaz benim yerime sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuu burada da muhabbet güzel ama face bi başkaydı artık anılarımda kalacak galiba :))))) sinem gaz verdi ama ben yine de girmek isterim :)) ne kadar kırılsam da ama kim çıksın dediyse bana ona çok kızıcam :)))

canım şaka yaptım ben :))espri olsun diye şey ettim,pelincim alır seni halledebildilerse kim aktif kim aktif değil diye

aman kızlar beğenen her halinizle beğensin..
ben göbişimle barıştım eşimle de barışık gibiler:)))

sağol mavrulam..ilaç tedavisine başlandı bakalım uzun bir yolumuuzz varr:((buna da şükür

buradan sonra facebook da yazmak bi tuhaf gelmişti.Şimdi burası tuhaf gelmeye başladı : )

Sinem sen biraz kafanı dinle, nasıl olsa gelirsin.: )Belkide beni yanına alırsın belli olmaz : )

buradan sonra facebook da yazmak bi tuhaf gelmişti.Şimdi burası tuhaf gelmeye başladı : )

Sinem sen biraz kafanı dinle, nasıl olsa gelirsin.: )Belkide beni yanına alırsın belli olmaz : )

:))benim kafam dingindi zaten canım,böyle iyi,bence sen 2yeride güzel idare edersin,bu daha büyük marifet:9:

merhaba.burdada face dede çok aktif bir kullanıcı olmadım.ama hamileliğimin ilk günlerinden beri sohbetleri ilgiyle ve merakla takip ettim hatta merak ettiiğim soruların cevaplarını bulmamda çokta faydası oldu.face deki arkadaşlar gruptan çıkartmışlar benide kendi deyimleriyle temizlik yapmışlar.hiç bir açıklama yapmadan en azından bir mesaj atabilirlerdi. listeden sildiklerine gere bir bildikleri vardır e hayırlısı ozaman

merhaba.burdada face dede çok aktif bir kullanıcı olmadım.ama hamileliğimin ilk günlerinden beri sohbetleri ilgiyle ve merakla takip ettim hatta merak ettiiğim soruların cevaplarını bulmamda çokta faydası oldu.face deki arkadaşlar gruptan çıkartmışlar benide kendi deyimleriyle temizlik yapmışlar.hiç bir açıklama yapmadan en azından bir mesaj atabilirlerdi. listeden sildiklerine gere bir bildikleri vardır e hayırlısı ozaman

işte sadece okuyup bişey paylaşmayanları silmişler hatta paylaşanları bile ama haklılar.okuduklarından bilirsin sonuçta orada çok yakınız dostumuza bile anlatmadıklarımız paylaşılıyo ve bazıları sadece izlemede .herkes empati kurarsa anlaşılır.bazıları hakkında en ufak bir bilgimiz yok bazılarının yedi sülalesini tanıyoruz neredeyse...

tabiki sonuna kadar hak veriyorum ama insanların ne kadar samimi olduğunun kanıtı nedir çok yorum yapan resim paylaşanınıda gördük.sadece temizlik cümlesi biraz rahatsız etti okadar

tabiki sonuna kadar hak veriyorum ama insanların ne kadar samimi olduğunun kanıtı nedir çok yorum yapan resim paylaşanınıda gördük.sadece temizlik cümlesi biraz rahatsız etti okadar

Kesinlikle haklısınız. Asla tasvip etmedim sorgusuz sualsiz oluşunu özellikle. Çok dahil olmayı istememekle birlikte talebi olanları bildireceğim. Vicdani rahatsızlık hissediyorum çünkü..

sinemim buray geçmişsin kuşum.
ben hep diodum kkmıza geri dönelim die.
haydi herkes gelsin.
tabi artıkfacein hızına yetişimio.
ama orda güvende sarsıldı konu nekadr sıksada ilk gün çok şaşırtsa da
sonra neden diyosun sonrada gülüosun.
ama bunlar hep olabilir.
işte sanal alem. öğretti kendini bize.
orda gerçek gerçek sohbet oluodu herşeyimizi görüoruz araya bi fake girince güven sarsıldı.
şüphelenmeye başaldı herkes biriisi biraz çelişkili konuşsa acaba bu da mı diyecek herkes
ama burası nickerle sanal bunu baştan kabullenmiş oluyourz zaten.

evt deryacım arada buraya takılırım birazda kitapta okumak istiyordum ona da vakit ayırıım,kimseye küsmüş değilim yanlış anlaşılmasın,orada kalmk istemiyordum olay bu sadece,pekte uzamasın artık ilgi çekmeye çalışıyor gibi oluyor,buraya girdikçe takılırız artık berAber

Dün sormama rağmen kimse cevap vermedi niye grubu listemde göremediğimi ama diğer yorumları okuyunca TEMİZLİK yapılmış :)))) Ben gruba BEBEKLERLE ilgili soru ve görüşelerimi paylaşmak amaçlı katıldım ve grubun içeriğini bu şekilde sandım.Özel hayatımı face sayfasında paylaşmak ve diğer üyelerin özel sorunları okumak için değil.Grubun yöneticelerinin istedği şekilde aktif değildim kii çıkarıldığımı düşünüyorum.:58:
Haber vermeksizin ansızın silinmek nekadar doğru oda tartışılır.??!
ayşeduru olayındada çıkardığım sonuç,özel hayatımızı sanal alemde paylaşarak nekadar doğru yapıp yapmadığımızdır.
Yinede beni aranıza alıp bebeğim için faydalı bilgiler edinmeme sağladınız için teşekkür ederim.
Allah hepimiz kötü insanlardan uzak tutsun :3:

tabi sizede hak veriyorum ben kimseden rahatsız değilim.ama özel hayat paylaşmak derken tabi ki kimse paylaşmak zorunda değil ama bebekleriyle ile ilgili hiç bir paylaşımda bulunmayanlar var.sadece özel hayat değil.herkes bişeyler paylaşmalı bence.burada fırsat varsa face de daha çok var.çünkü orada ileti geliyo verilen cevaplarda burda konu havada kalabiliyo...

kızlar sayfaları okudum hafif bi gerginlik seziorum herkeste bu bize yakışmıo boşverin faceyi artık isteyen orda isteyen burda isteyen her ikisinde de olsun kişsel bi tercih bu sonuçta
ben hepinizi seviorum her ne kadr tanımasam da
ve samimiyetinize giveniorum

Back